Datum od
Datum do

31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Kabha se vrača v domovino
Marwan Kabha zapušča Ljudski vrt in se vrača v domovino. Vezist se je v dresu Maribora prebil do reprezentance Izraela, s Hapoelom Beer Ševo pa je sklenil štiriinpolletno pogodbo.
31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Goričani vnovič uspešni
Goričani, Kidričani in Velenjčani so januarski del priprav na nadaljevanje sezone sklenili s pripravljalno preizkušnjo. Primorci so se veselili visoke zmage nad Grosupeljčani, z remijem pa sta se morala zadovoljiti Oliver Bogatinov in Marijan Pušnik. Celje je ugnalo Fužinar.
31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalske vrste zapustila še dva
Domžalčani v zimskem prestopnem obdobju še niso predstavili novih moči, je pa nekoliko daljši seznam tistih, ki so zapustili vrste pokalnega prvaka. Po Kristjanu Matoševiću, ki se je pred dnevi pridružil Muri, sta rumene zapustila še Faruk Gačan in Domen Jugovar.
31.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Triglava v Radnik Bijeljino
Darko Zec v nadaljevanju Prve lige Telekom Slovenije ne bo nosil dresa Triglava. Izkušeni branilec se prvič v svoji karieri seli na tuje, po slovesu od orlov je postal član Radnika iz Bijeljine.
30.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar do nove zmage, Maribor priprave v Turčiji odprl z remijem
Prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. Torek je ponudil štiri srečanja. Velenjčani so priprave na Hrvaškem odprli z zmago, medtem ko so Mariborčani v uvodni preizkušnji na turški tleh remizirali z Vojvodino.
30.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudar do nove zmage, Maribor priprave v Turčiji odprl z remijem
Prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. Torek je ponudil štiri srečanja. Velenjčani so priprave na Hrvaškem odprli z zmago, medtem ko so Mariborčani v uvodni preizkušnji na turških tleh remizirali z Vojvodino.
30.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij okrepila še dva nogometaša
Kidričani nadaljujejo s prenovo članskega moštva. Vodstvo prvoligaša je danes potrdila še dva novinca, ki sta se v zasedbi Oliverja Bogatinova pridružila četverici novih obrazov. Med rdeče sta se preselila Luka Štor in Christopher Makengo.
29.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Povabilo k oddaji ponudb za medijske pravice Prve slovenske nogometne lige za obdobje 2018/21
Nogometna zveza Slovenije je, v sklopu svoje dolgoročne medijske in marketinške strategije, pripravila Povabilo k oddaji ponudb za medijske pravice Prve slovenske nogometne lige za obdobje 2018-2021 (sezone 2018/19, 2019/20 in 2020/21) za območje Republike Slovenije.
28.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani ugnali nekdanjo ekipo trenerja Šćulca
Ankarančani so se po včerajšnjem gostovanju v prestolnici vrnili v Medulin, kjer so se danes pomerili s Cibalio. Priprave v Umagu pa so sklenili Krčani, ki so se pred vrnitvijo domov ustavili še v Dekanih.
27.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji ugnali Ankarančane, Mlakar s prvencem potrdil zmago Maribora
Ljubljančani in Mariborčani so pred odhodom v Turčijo vknjižili novo zmago. Štajerci so ugnali avstrijski Weiz, zmaji pa so dobili prvoligaški spopad z Ankarančani. Uspešni so bili tudi Velenjčani, Celjani pa so remizirali s ptujsko Dravo.
26.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale slavile z golom Ibričića
Domžalčani so prvi del priprav v Umagu sklenili z minimalno zmago nad Ružomberokom, drugo pripravljalno srečanje pa so v domačem Kidričevem odigrali nogometaši Aluminija, ki so remizirali s Kapfenbergom. Krčani so se s Krupo razšli brez zadetkov.
26.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Ankarana v Kidričevo tudi Klapan
Kidričani so v tem tednu med najbolj aktivnimi klubi na zimski nogometni tržnici. Aluminiju se je že pred časom pridružil Kruno Ivančić, v teh dneh pa so se zasedbi trenerja Oliverja Bogatinova priključili še trije novi obrazi.
25.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani remizirali z Lokomotivo
Ankarančani, ki se v teh dneh na drugi del Prve lige Telekom Slovenije pripravljajo v hrvaški Istri, so v Medulinu odigrali še drugo tekmo mednarodnega turnirja. Primorci so se po Zrinjskem udarili še z zagrebško Lokomotivo.
25.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Po vijoličastem v vijoličasto
Mariborčani so, potem ko sta Doumbia in Ivković okrepila obrambno vrsto, našli tudi novo okrepitev v fazi napada. Po dokazovanju v Italiji se v domovino vrača Jan Mlakar, ki je z vodstvom državnega prvaka sklenil štiriinpolletno pogodbo.
25.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
V Kidričevo po vrnitev na igrišča
Mariborčani so danes predstavili tretjo zimsko okrepitev, novinec v napadu vijolic je Jan Mlakar, od Ljudskega vrta pa se je do zaključka letošnje poslovil Denis Šme. Branilec bo vrnitev na nogometne zelenice lovil v sosednjem Kidričevem.
24.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi po preobratu do zmage v Kranju
Predzadnja januarska sreda je prvoligašem prinesla šest pripravljalnih srečanj. V Kranju sta se v ligaškem spopadu udarili zasedbi Triglava in Rudarja, zmaga pa je po preobratu v drugem polčasu odšla v Šaleško dolino.
24.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Po izkušnje v posavsko prestolnico
Mariborski strateg Darko Milanič spomladi ne bo računal na usluge mladega Sandija Ogrinca. Dolenjec se po nove izkušnje in bogatejšo minutažo odpravlja v posavsko prestolnico, vijoličasti so ga do konca letošnje sezone posodili Krškemu.
24.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani prvo zimsko okrepitev našli v Braziliji
Nekaj popravkov bo med tekmovalnim premorom doživela tudi zasedba ankaranskega stratega Vlada Badžima. Primorci so se razšli z deseterico nogometašev, včeraj pa so predstavili prvega zimskega novinca.
23.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani poraženi v Umagu
Krčani so se včeraj preselili v Umag, kjer se na nadaljevanje sezone pripravljajo tudi Domžalčani. Rumene nova preizkušnja čaka jutri, Posavci pa so se danes udarili s slovaškim Ružomberokom.
23.01.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Palčič se seli v Krakov
Matej Palčič se po dveh letih poslavlja od Ljudskega vrta. Bočni branilec se prvič v svoji karieri podaja v tujino, prihodnje leto in pol bo nosil dres krakovske Wisle, v pogodbi pa je zapisan tudi dogovor o morebitnem dveletnem podaljšanju sodelovanja.
1
2
3
...
117
118
119
120
121
122
123
124
...
168
169
170

DELI NA