Datum od
Datum do

12.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Štravsu in Flisu triletna pogodba
V celjskem prvoligašu nadaljujejo s sestavljanjem kadrovske križanke za prihajajočo sezono. Dušan Kosič bo računal na mlado igralsko zasedbo, v kateri bosta mesto našla tudi domači mladinec Lan Štravs in Žan Flis, ki se je v Celje preselil iz ptujske Drave.
11.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Bišćana nasledil Stolica
Po nekajdnevnem čakanju, ko je v javnosti krožilo nekaj imen, je znan naslednik Igorja Bišćana na klopi ljubljanske Olimpije. Po strategu, ki je zmaje popeljal do dvojne krone, bo v Stožicah deloval srbski strokovnjak Ilija Stolica.
11.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani v priprave zakorakali brez novincev
Počitka je konec tudi za domžalske nogometaše. Simon Rožman je v ponedeljkovem dopoldnevu pozdravil 23 nogometašev, med katerimi ni bilo novih obrazov, se je pa vadbi s članskim moštvom pridružilo nekaj obetavnih članov kluba.
11.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Grofje uvodoma vadili na Skalni kleti
Prve kaplje znoja so danes potočili tudi celjski nogometaši. Dušan Kosič je svojo zasedbo zbral na Skalni kleti, ki je dolga leta gostila tudi prvoligaške tekme, zdaj pa grofom služi kot osrednje vadbeno središče članskega moštva.
08.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvi so se zbrali v Mariboru
Kranjčani so s sredino povratno tekmo kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije sklenili sezono 2017/18, v Mariboru pa so zgolj dan kasneje s skupno večerjo zakorakali v priprave na izzive v prihodnjem tekmovalnem letu.
08.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zorko do prve poklicne pogodbe
Vodstvo celjskega prvoligaša nadaljuje s formiranjem igralske križanke za prihodnjo sezono. Po prvem novincu Žanu Zaletelu je prvo poklicno pogodbo z matičnim klubom podpisal mladi Gal Zorko.
07.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
PLTS igralec meseca: Rok Kronaveter
Sedemindvajsete sezone Prve lige Telekom Slovenije je konec. Na vrh ligaške razpredelnice se je zavihtela Olimpija, ki je v končnici sezone zadržala prednost pred Mariborom in osvojila naslov državnega prvaka. V maju je dobre predstave nizal tudi Rok Kronaveter, igralec meseca Prve lige Telekom Slovenije.
07.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Kirm še eno leto v rumenem
Nogometaši Maribora so se danes zbrali na uvodni večerji, v ponedeljek pa bo svoje varovance pozdravil tudi domžalski strateg Simon Rožman. Med njimi bo tudi Andraž Kirm, ki bo po podaljšanju pogodbe vsaj še eno sezono nosil rumeni dres.
07.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani potrdili prve kadrovske spremembe
Mariborčani bodo jutri s skupno večerjo pričeli priprave na novo sezono, v ponedeljek pa bo svoje varovance zbral tudi Dušan Kosič. Strateg Celja bo lahko pod svojim okriljem pozdravil vsaj enega novinca, saj se je grofom pridružil mladi Žan Zaletel.
06.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav ostaja prvoligaš
Nogometaši kranjskega Triglava so si zagotovili obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije, potem ko so na povratni tekmi kvalifikacij za popolnitev lige premagali ptujsko Dravo s 4:2 (2:2). Gorenjci so dobili že prvo tekmo na Ptuju z 2:1.
06.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Bišćan zapušča ljubljansko klop
Igor Bišćan po šampionski sezoni, ko je Olimpijo popeljal do naslova državnega in pokalnega prvaka, ni več trener zmajev. Hrvaški strokovnjak je po nekajdnevnih pogajanjih z Milanom Mandarićem dosegel dogovor o prekinitvi sodelovanja.
06.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Marinič ostaja na severu Primorske
Goriška zasedba bo v sezono 2018/19 krenila z močno spremenjeno zasedbo, saj so se Primorci razšli z nekaj vidnimi člani moštva. Miran Srebrnič pa bo lahko tudi v prihodnje računal na mladega Leona Mariniča, ki je podaljšal sodelovanje s klubom.
05.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Triglav - Drava
Prva tekma kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije je pripadla Kranjčanom, a se Ptujčani še niso predali. Lahko kurenti na Gorenjskem nadoknadijo zaostanek ali se bodo orli zadržali prvoligaški status?
05.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mlakar sklenil profesionalno pogodbo
Kranjske orle jutri čaka povratna tekma kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije, vodstvo kluba pa je danes sklenilo profesionalno pogodbo s Tilnom Mlakarjem.
04.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Uremović v Rusijo
Po Leonu Benku, ki mu je potekla pogodba, so se pri Olimpiji poslovili še od Filipa Uremovića. Mladi branilec se je preselil v Rusijo, naslednja štiri leta bo nosil dres Rubina Kazana.
02.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav s prednostjo s Ptuja
Nogometaši ptujske Drave so na prvi tekmi kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti kranjskemu Triglavu z 1:2 (1:0). Povratna tekma bo v sredo v Kranju.
01.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Drava Ptuj - Triglav Kranj
Se bo prvoligaški nogomet v sezoni 2018/19 igral v Kranju ali na Ptuju? Nogometaše Drave in Triglava čaka prva tekma kvalifikacij za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije.
01.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Benko zapušča zmajevo gnezdo
Leon Benko je prvi nogometaš, ki s koncem letošnje sezone zapušča vrste ljubljanske Olimpije. Hrvaški napadalec se poslavlja od zmajev, saj mu je na zadnji dan maja potekla pogodba.
31.05.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zec se seli med lizbonske orle
Prva liga Telekom Slovenije je zaključena, čaka se le še na zadnjega udeleženca sezone 2018/19. Bo to Triglav ali Drava? Kranjčanom bo v prihodnjih dneh pomagal tudi David Zec, ki pa se bo po koncu kvalifikacij za popolnitev PLTS preselil na Portugalsko.
31.05.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica bo prevetrila svojo zasedbo
Novogoriški prvoligaš bo v sezono 2018/19 krenil s prevetreno igralsko zasedbo. Po nogometni upokojitvi Mirana Burgića so se od sinje-modrega dresa poslovili še Miha Gregorič, Dejan Žigon, Matija Škarabot, Tilen Nagode in Matej Šantek.
1
2
3
...
102
103
104
105
106
107
108
109
...
168
169
170

DELI NA