Datum od
Datum do

21.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Apau k Bajriću in Šporarju
Olimpija se bo v sezono 2018/19 podala še brez enega pomembnega člena šampionske enajsterice. Mitch Apau v zadnjem državnem prvenstvu ni izpustil niti ene tekme, po uspešnih predstavah v dresu Olimpije pa bo nogometno pot nadaljeval v Bratislavi.
21.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor zapravil tri zadetke prednosti
Medtem ko Ljubljančani še čakajo na prvo pripravljalno srečanje, je ekipa Maribora v Gornji Radgoni odigrala že tretje srečanje. Varovanci Darka Milaniča so se pomerili z Vardarjem in v obračunu z makedonskim podprvakom zapravili tri zadetke prednosti.
20.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Poraz Domžal in remi Rudarja
Prvoligaši nadaljujejo s pripravami na sezono 2018/19, sredo pa so za prvo preizkušnjo izkoristili Domžalčani in Velenjčani. Rumeni so izgubili z Vardarjem, knapi pa so remizirali z avstrijskim Bleiburgom.
20.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pridigar ostaja v golu Rudarja
Marko Pridigar bo tudi v prihodnje branil mrežo velenjskega Rudarja. Izkušeni vratar je podaljšal sodelovanje s šaleškim prvoligašem, v Velenju pa bo predvidoma ostal vse do konca sezone 2019/20.
19.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Prva liga Telekom Slovenije na RTV Slovenija in Planet TV
Žreb tekem Prve lige si lahko v četrtek, 21. junija, ob 19. uri ogledate v neposrednem prenosu na Planet TV in TV Slovenija.
19.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor boljši tudi od albanskega podprvaka
Nogometaši Maribora v teh dneh vadijo na prekmurskih tleh, danes pa so v Beltincih odigrali še drugo pripravljalno srečanje. Četa Darka Milaniča je bila s 4:0 boljša od albanskega podprvaka Kukësija, ki se bo to poletje dokazoval tudi v kvalifikacijah UEFA Lige prvakov.
18.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Potijo se tudi v Kidričevem
V priprave na novo sezono so zakorakali tudi Kidričani, ki so pred dnevi dobili novega predsednika. Zvonka Jevšovarja je zamenjal Marko Drobnič. Nogometaši Aluminija so v petek opravili testiranje fizične pripravljenosti, ponedeljek pa je bil namenjen prvemu treningu.
18.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
V Fazaneriji ob pričetku priprav predstavili še četrto okrepitev
V prvoligaško zgodbo so danes zakorakali tudi v soboški Fazaneriji. Ante Šimundža je varovance pozdravil že v nedeljo, ko se je moštvo zbralo na skupni večerji v bližnjih Moravskih Toplicah. Muri se je pridružil še Mihael Rebernik.
18.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pričeli so tudi v Kranju
Po kratkem tekmovalnem premoru so se danes zbrali tudi nogometaši Triglava, ki so si obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije zagotovili po igranju dodatnih kvalifikacij s ptujsko Dravo. Na uvodnem treningu se je zbralo 29 nogometašev.
17.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura potrdila tri novince
V Fazaneriji bodo po petih letih spet uživali v prvoligaškem nogometu, vodstvo pred temi leti ustanovljenega kluba pa se že pospešeno pripravlja na nove izzive. Del tega so tudi okrepitve v moštvu Anteja Šimundže.
16.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mariboru razigran v Šmartnem ob Paki
Večina prvoligašev je že zakorakala v priprave na novo sezono, počivajo zgolj še nogometaši Aluminija, Mure in Triglava. Trojica klubov pa je soboto izkoristila za prve pripravljalne preizkušnje. Na delu so bili Celjani, Mariborčani in Velenjčani.
16.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Humar ostaja v Novi Gorici
Goriški prvoligaš je v petek pričel priprave na sezono 2018/19, vodstvo kluba pa je dan kasneje podaljšalo sodelovanje z Janom Humarjem. Vezist bo sinje-modri dres predvidoma nosil vse do konca leta 2019.
15.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zbrali so se tudi Goričani
Počitka je konec tudi za nogometaše Gorice. Miran Srebrnič je na uvodnem testiranju zbral 22 nogometašem, ki so večji del treninga preživeli na atletski stezi Športnega parka Nova Gorica. Prvič po letu in pol je z vrtnicami vadil tudi Andrej Kotnik.
15.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Ameriško-hrvaški branilec povečal konkurenco ob Kamniški Bistrici
Domžalčani so predstavili prvega poletnega novinca v svojem moštvu. Nov adut obrambne vrste zasedbe Simona Rožmana je ameriško-hrvaški branilec Darick Kobie Morris, ki se ob Kamniško Bistrico seli iz vrst druge ekipe zagrebškega Dinama.
15.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija z novim napadalcem
Vodstvo Olimpije se je, potem ko Macky Bagnack povečal konkurenco v obrambni vrsti, za sodelovanje dogovorilo z novim napadalcem. Zmajem se je pridružil Andrija Kaluđerović, ki je z državnim in pokalnim prvakom sklenil dveletno pogodbo.
15.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Med grofe tudi Jakob Novak
Celjani zaključujejo sestavljanje kadrovskega mozaika za sezono 2018/19. Triletni dogovor z grofi je danes sklenil tudi Jakob Novak, ki je bil v minuli sezoni s strani Olimpije posojen velenjskemu Rudarju, konec meseca pa bi mu potekel dogovor z ljubljanskim klubom.
13.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Za zmaji prvi trening pod taktirko novega trenerja
Danes popoldne je svoje varovance zbral tudi novi ljubljanski strateg Ilija Stolica. Novopečeni trener državnega prvaka je na osrednji zelenici Športnega parka Ljubljana pozdravil dokaj spremenjeno zasedbo, saj v njej ni bilo nekaterih nosilcev igre iz šampionske sezone.
13.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pušnik zbral svoje varovance
Rokave so danes zavihali tudi Velenjčani in v domačem mestu opravili prvi trening v sklopu priprav na sezono 2018/19. Knape čakajo naporni tedni, saj se bo Rudar julija dokazoval tudi na mednarodni sceni, v kvalifikacijah UEFA Evropske lige.
13.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Nekdanji član Barcelone prvi novinec v zmajevem gnezdu
Olimpija je v začetku tedna dobila novega stratega, danes pa so zmaji potrdili tudi prvo poletno okrepitev. Filipa Uremovića, ki se je preselil v Rusijo, bo v osrčju obrambe zamenjal kamerunski branilec Macky Bagnack.
12.06.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Rokave zavihali tudi Krčani
Poletnega počitka je konec tudi za Krčane, ki so minulo sezono sklenili na sedmem mestu ligaške razpredelnice. Posavci so se po kratkem premoru znova zbrali pod vodstvom trenerja Alena Šćulca. 
1
2
3
...
101
102
103
104
105
106
107
108
...
168
169
170

DELI NA