Datum od
Datum do

18.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Med grofi nogometaš znanega priimka
V knežjem mestu so danes predstavili še enega novinca. Grofom se je pridružil nogometaš znanega priimka, rumeno-modri dres bo prihodnja tri leta nosil Elvir Ibišević, sicer bratranec nekdanjega reprezentanta BiH Vedada Ibiševića.
18.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Gorice v Velenje
Velenjčani se bodo v četrtek še drugič udarili s sanmarinskim Tre Fiorijem, Marijan Pušnik pa bo lahko v novi sezoni računal tudi na mladega Mateja Šanteka. Mladi nogometaš se je spomladi dokazoval v dresu Gorice.
18.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
V Krškem še dva novinca
Tudi v Krškem pred pričetkom novega prvenstva dodajo še zadnje koščke v igralski mozaik. Alen Šćulac bo lahko v sezoni 2018/19 računal na starega znanca, saj se je Posavcem pridružil nogometaš, ki je s krškim strategom sodeloval že na koprski Bonifiki.
18.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaga Mure, poraz Gorice in Triglava
Vročica pred pričetkom nove sezone Prve lige Telekom Slovenije narašča, tudi nogometaši pa odštevajo še zadnje dneve pred uvodnimi preizkušnjami. V taborih Gorice, Mure in Triglava so torek izkoristili še za zadnjo pripravljalno srečanje.
17.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Matić med sinje-modre
Dneve do pričetka sezone odštevajo tudi v taboru sinje-modrih. Gorica bo prvič v zgodovini slovenskega prvenstva edini primorski prvoligaš, moštvo Mirana Srebrniča pa je doživelo precej sprememb. Novinec med vrtnicami je tudi mladi Tim Matić.
17.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura predstavila še dva novinca
Prvoligaški nogomet se v soboto vrača tudi na levi breg Mure. V Fazaneriji bo uvodoma gostoval kranjski Triglav, v črno-beli opravi pa bi se lahko predstavila še dva novinca, vratar Ivan Nevistić in branilec Siyar Kepir.
16.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi pokleknili pred Spartakom
Velenjčane v četrtek čaka povratno srečanje prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige. Knapi so po visoki domači zmagi z nogo in pol že v drugem predkrogu, četa Marijana Pušnika pa je ponedeljek izkoristila za skok v sosednjo Avstrijo.
16.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Ankaranu za Maribor
V Mariboru odštevajo dneve do povratne tekme prvega kroga kvalifikacij Evropske lige. Še pred gostovanjem albanskega Partizanija pa je za eno od novosti poskrbelo vodstvo kluba, ki je v Ljudski vrt zvabilo Felipeja Santosa, zdaj že bivšega člana Ankarana.
16.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Otrok rumenih še štiri leta ob Kamniški Bistrici
Domžalska ekipa pred pričetkom nove izdaje Prve lige Telekom Slovenije ne bo doživela pretiranih sprememb. Je pa vodstvo kluba v podpis nove pogodbe prepričalo še enega domačega nogometaša.
15.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Trabzonspor premočan za orle
Formo pred pričetkom Prve lige Telekom Slovenije pilijo tudi nogometaši kranjskega Triglava. Orli so se v predzadnji pripravljalni preizkušnji udarili s turškim prvoligašem Trabzonsporjem, ki je v gorenjsko mrežo pospravil dva zadetka.
14.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Generalke pred pričetkom sezone
Nogometaši že odštevajo dneve do pričetka nove sezone Prve lige Telekom Slovenije, večina klubov pa je soboto izkoristila za še zadnje testne preizkušnje pred pričetkom prvenstva.
13.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Grofje do remija
Za četverico slovenskih prvoligašev je prva evropska preizkušnja, preostala šesterica pa počasi zaključuje priprave na uvodno dejanje državnega prvenstva. Celjani so odigrali še eno pripravljalno srečanje in v obračunu s katarskim Umm Salalom iztržili remi.
12.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Gliha in Kene v Kidričevo
Dneve do pričetka nove izdaje Prve lige Telekom Slovenije z nestrpnostjo odštevajo tudi Kidričani. Aluminij je danes dobil še dva nova člana, po registraciji sta se rdečim pridružila Marcel Kene in Erik Gliha.
11.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaga Kidričanov in Kranjčanov
Medtem ko se četverica slovenskih prvoligašev pripravlja na evropske izzive, preostali klubi nadaljujejo s pripravami na novo sezono. Nogometaši Aluminija in Triglava so vknjižili novo zmago, Štajerci so bili boljši od zasedbe Puskasa, Gorenjci so premagali Ravenčane.
11.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Med grofe tudi mladi Štusej
Celjani so v svoje vrste zvabili še enega mladega nogometaša. Četa Dušana Kosiča je močnejša za mladega Juša Štuseja, ki se v knežje mesto vrača po epizodi v Ljudskem vrtu. Osemnajstletnik je grofom obljubil triletno zvestobo.
10.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura uspešna tudi v Beltincih
Nogometaši Mure so torek izkoristili za gostovanje v bližnjih Beltincih. Dvoboji prekmurskih klubov veljajo za vroč lokalni derbi, tudi tokrat pa se je na tribunah zbralo lepo število gledalcev, ki so videli novo zmago nogometašev v črno-belem.
10.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Bohar zapustil Ljudski vrt
Po Alešu Mertlju se je od Ljudskega vrta poslovil še en dolgoletni član Maribora. Damjan Bohar se prvič v svoji karieri podaja v tujino, po petih letih v vijoličastem bo zaigral na Poljskem, potem ko se je dogovoril za triletno sodelovanje z Zaglebiom Lubinom.
10.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Vodeb in Vrabič sta nova knapa
Velenjčani so svoje vrste okrepili še z dvema nogometašema. Marijan Pušnik bo lahko v novi sezoni računal na prvoligaškega novinca Andraža Vrabiča in Tima Vodeba, ki se je v pretekli sezoni predstavil v dresu Ankarana Hrvatinov, zdaj pa je z Rudarjem sklenil enoletno pogodbo.
10.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Trdina okrepil napad Aluminija
Aluminij je močnejši za novega napadalca. Oliver Bogatinov bo lahko v novi sezoni računal na izkušenega Tadeja Trdino, ki se bo po uspešni karieri v sosednji Avstriji prvič predstavil na zelenicah Prve lige Telekom Slovenije.
10.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Nova pogodba tudi za Arh-Česna
Vodstvo kranjskega prvoligaša je v seriji podpisov pogodb podaljšalo sodelovanje s še enim domačim nogometašem. Tudi Kristjan Arh-Česen bo v dresu Triglava igral vse do leta 2021.
1
2
3
...
98
99
100
101
102
103
104
105
...
168
169
170

DELI NA