Datum od
Datum do

27.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Triglav Kranj - Aluminij
Kranjčani so v prvem krogu pokvarili ponovni prvoligaški krst soboške Fazanerije, mladi orli pa bodo v soboto napadli Kidričane. Štajerci so v prvem krogu ugnali Celjane, lahko slavijo tudi na Gorenjskem?
27.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Celje - Gorica
Drugi krog PLTS bo ponudil kar tri nedeljske dvoboje, že v petek pa bodo svoje obveznosti opravili Celjani in Goričani. Grofje se pobirajo po porazu v Kidričevem, vrtnice bodo skušale na Štajerskem nadgraditi skalp Olimpije.
24.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 1. kroga PLTS
Enajsterica kroga Prve lige Telekom Slovenije je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva prvaliga.si.
24.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji z novim napadalcem
Olimpija se je ob koncu minulega tedna razšla z Nathanom Oduwo, danes pa so zmaji predstavili novega napadalca. V Stožice se je preselil 20-letni Antonio Lukanović, ki je zeleno-belim obljubil triletno zvestobo.
24.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
V Kranju potrdili še dva novinca
Triglav je sezono odprl z remijem v Murski Soboti, vodstvo gorenjskega prvoligaša pa je pred uvodno domačo preizkušnjo sklenilo sodelovanje z dvema novincema iz tujine. Orlom sta se pridružila Ermin Alić in Afoakwa Dickson.
23.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Statistični posladki 1. kroga
Amir Dervišević je v prvem krogu PLTS podal za kar tri zadetke Maribora. Rok Elsner je odigral stoto prvoligaško tekmo, Grega Sorčan pa je presegel mejo 10.000 minut na igriščih Prve lige Telekom Slovenije. 
22.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani do prvih treh točk
Nogometaši Domžal so v tekmi 1. kroga 1. lige Telekom Slovenije premagali krško z 2:0 (0:0)
22.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor začel z visoko zmago
Nogometaši Rudarja Velenja so v tekmi 1. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Mariboru z 0:5 (0:1).
22.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Oduwa zapustil zmajevo gnezdo
Vodstvo slovenskih nogometnih prvakov, ljubljanske Olimpije, je sporazumno prekinilo pogodbo z angleškim krilnim napadalcem Nathanom Oduwo. Nekdanji nogometaš Tottenhama je v letu in pol v dresu Olimpije zbral 25 nastopov in dosegel dva gola.
21.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica prekinila ljubljansko serijo
Olimpija je v branjenje dvojne krone zakorakala s porazom. Zmaji, ki v drugem delu pretekle sezone niso izgubili, so se opekli na severu Primorske. Mladi, a srčni Goričani so za hrbet Aljaža Ivačiča pospravili dva zadetka, na drugi strani pa se je z nekaj posredovanji izkazal Grega Sorčan.
21.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura sezono odprla z remijem
V soboški Fazaneriji so po petih letih spet spremljali prvoligaško Muro. Črno-beli, ki so v minuli sezoni pokorili drugoligaško konkurenco, so uvodoma gostili prenovljeno ekipo Triglava in iztržili remi.
20.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Na uvodu zmaga za Aluminij
Nogometaši Aluminija so v 1. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Celje z 2:1 (1:1).
20.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Domžale - Krško
Tudi Domžale so preskočile prvo evropsko oviro, rumene pa pred obračunom z rusko Ufo čaka še uvodna preizkušnja PLTS. Ob Kamniški Bistrici bodo gostovali Krčani, ki v četrto zaporedno sezono korakajo s prenovljeno ekipo.
20.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Rudar Velenje - Maribor
Velenjčani in Mariborčani so uspešno opravili s prvo evropsko oviro, v nedeljo pa bodo z dvobojem ob jezeru zakorakali v državno prvenstvo. Tekmeca bosta v Prvi ligi Telekom Slovenije odigrala že 80. tekmo, kdo bo uspešnejši?
20.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Gorica - Olimpija
Olimpija bo sezono, v kateri bo branila dvojno krono, odprla v Novi Gorici. Pomlajeni Goričani bodo prvič v zgodovini slovenskega prvenstva edini primorski predstavnik, prav zato pa jim ne bo manjkalo motiva. Kdo bo bolje odprl novo sezono?
20.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Mura - Triglav Kranj
V soboški Fazaneriji bodo po petih letih spet gostovali najboljši slovenski klubi, Muro pa uvodoma čaka obračun s prenovljeno zasedbo Triglava. Kako močno se bo Kranjčanom poznala odsotnost Mateja Poplatnika?
20.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Aluminij - Celje
Poletje je minilo v znamenju svetovnega prvenstva, zdaj pa je čas za novo sezono Prve lige Telekom Slovenije. Osemindvajseto izdajo državnega prvenstva bodo v petek odprli Kidričani in Celjani. Kdo bo uspešnejši?
19.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani predstavili novega branilca
Kidričani bodo z jutrišnjo tekmo s Celjem odprli novo sezono Prve lige Telekom Slovenije, še pred uvodno preizkušnjo pa so predstavili novo okrepitev. Aluminiju se je pridružil hrvaški branilec Ivan Kontek, ki je z rdečimi sklenil triletno pogodbo.
19.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Curanović spet med orli
Kranjski Triglav v soboto gostuje v Murski Soboti, orli pa bodo v novo sezono krenili z nekoliko spremenjeno zasedbo. Gorenjci so tik pred pričetkom prvenstva registrirali četverico novincev, med njimi pa je tudi povratnik Darjan Curanović.
18.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaje okrepil latvijski reprezentant
Nogometaše Olimpije danes čaka povratno srečanje prvega kroga kvalifikacij UEFA Lige prvakov, vodstvo kluba pa se je za sodelovanje dogovorilo s še enim novincem. V Ljubljano se seli Vitalijs Maksimenko, sicer tudi reprezentant Latvije.
1
2
3
...
97
98
99
100
101
102
103
104
...
168
169
170

DELI NA