Datum od
Datum do

03.08.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Olimpija - Celje
Točka na dveh preizkušnjah PLTS je z ljubljanske klopi odnesla Ilijo Stolica. Olimpija bo prvo ligaško zmago napadla v obračunu s Celjani, ki prav tako lovijo prvi komplet točk. Kdo bo uspešnejši?
03.08.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Gorica - Triglav
Tretji krog PLTS bo postregel z nekoliko nenavadnim sporedom, saj bosta dve tekmi odigran v ponedeljek. V zadnjem obračunu se bodo udarili Goričani in Kranjčani, ki so v minuli sezoni dobili obe tekmi na severu Primorske.
03.08.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Mura - Domžale
Vodilni Domžalčani se po nesrečnem izpadu iz kvalifikacij UEFA Evropske lige odpravljajo v Prekmurje. Mura je prav tako še neporažena, črno-beli so se z remijem vrnili tudi iz Maribora. Kdo bo krajšo potegnil v nedeljo?
03.08.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Aluminij - Maribor
Maribor je preskočil tudi drugo evropsko oviro, četa trenerja Milaniča pa se pred gostovanjem v Glasgowu odpravlja v bližnje Kidričevo. Lahko Aluminij zmagovalni niz podaljša tudi v spopadu z vijolicami?
03.08.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Poškodovanega Milca bo nadomestil Klinar
Olimpiji se je med tednom pridružil Matic Črnic, bivši član Maribora, danes pa so nekdanjega zmaja v svoje vrste zvabili tudi Štajerci. V Ljudskem vrtu so po poškodbi Martina Milca iskali dodatno rešitev za položaj desnega bočnega branilca.
02.08.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Nunić v Grčijo
Marko Nunić se prvič v svoji karieri seli v tujino. Zdaj že nekdanji napadalec Aluminija je nov izziv našel v Grčiji, v bodoče bo branil barve AEL Larisse, lani 12. ekipe tamkajšnjega prvenstva.
01.08.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Tavares podaljšal zvestobo
Čeprav je z Mariborom dosegel praktično vse, kar se da osvojiti, v minuli sezoni pa je postal najboljši strelec slovenskega prvenstva, Marcosu Tavaresu ne zmanjkuje želje po novih izzivih. Legenda Maribora je podaljšala zvestobo klubu, ki mu je zvesta že več kot desetletje.
31.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Stolica ni več trener Olimpije
Olimpija je po klavrnem pričetku domačega prvenstva ostala brez dosedanjega trenerja Ilije Stolice. Srbski strokovnjak se od zmajev poslavlja po petih tekmah na čelu ljubljanskega kluba.
31.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Enajsterica 2. kroga PLTS
Enajsterica kroga Prve lige Telekom Slovenije je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva prvaliga.si.
31.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Valenčič spet med zmaji
Ljubljanska Olimpija še vedno krepi svoje vrste, zeleno-belim pa se je pridružil že deveti poletni novinec. V zmajevo gnezdo se po epizodi v italijanskih Firencah vrača nadarjeni Vitja Valenčič.
31.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Hebaj se je vrnil v Albanijo
Domžalčani se po novi ligaški zmagi pripravljajo na povratni obračun z rusko Ufo. Rumeni bodo napadli tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske lige, četi trenerja Rožmana pa zagotovo ne bo pomagal albanski napadalec Rubin Hebaj.
30.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Statistični posladki 2. kroga
Zeni Husmani je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral že več kot deset tisoč minut nogometa. Tadej Trdina je zadel ob debiju v PLTS, Mitja Viler pa se je z 203. ligaško tekmo v dresu Maribora na večni klubski lestvici izenačil z Emilom Šterbalom.
29.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvaki brez zadetka tudi v Krškem
Nogometaši Olimpije in Krškega so se v tekmi 2. kroga Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.
29.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Rumeni z zmago na vrh
Nogometaši Domžal so v tekmi 2. kroga Prve lige Telekom Slovenije premagali velenjski Rudar s 3:1 (1:0).
29.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Prekmurci do velike točke v Mariboru
Nogometaši Maribora in Mure so se v tekmi 2. kroga Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 0:0.
28.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij do zmage v Kranju
Nogometaši Aluminija so v tekmi 2. kroga Prve lige Telekom Slovenije v gosteh premagali Triglav Kranj s 3:1 (1:1).
27.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Žilavi Goričani izničili celjsko prednost
Uvodni obračun drugega kroga Prve lige Telekom Slovenije je postregel z zanimivo predstavo Celjanov in Goričanov. Grofje so ob polčasu vodili z dvema goloma prednosti, a se Primorci niso predali. Z boljšim nadaljevanjem so prišli do izenačenja in se s točko vsaj do sobote zavihteli na prvo mesto.
27.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Krško - Olimpija
Ljubljančani so med tednom dočakali prvi zadetek sezone, po visoki zmagi pa se lahko brez skrbi odpravijo v Belfast. Zmaje pa še pred tem čaka neugodno gostovanje v Krškem. Bo v Posavju bolje kot na severu Primorske?
27.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Domžale - Rudar Velenje
Velenjčani so v prvem krogu pokleknili pred Mariborom, v nedeljo pa se bodo udarili z Domžalami, ki slovenski nogomet ravno tako predstavljajo v Evropi. Kdo je v evropskih obračunih prihranil več moči za domače obveznosti?
27.07.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Maribor - Mura
Prekmurci so po petih letih čakanja pozdravili prvoligaški nogomet. Mura v nedeljo izziva Mariborčane, ki jih soboški strateg Ante Šimundža pozna do obisti. So lahko Štajerci znova tako učinkoviti kot v Velenju?
1
2
3
...
96
97
98
99
100
101
102
103
...
168
169
170

DELI NA