Datum od
Datum do

10.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Čirjak zapušča Bonifiko
Na Bonifiki so potrdili še en odhod. Po Luki Badžimu koprsko zasedbo zapušča tudi Lovre Čirjak, ki se je Primorcem pridružil med lansko zimo.
09.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Badžim ni več kanarček
Luka Badžim spomladi ne bo nosil koprskega dresa, so danes sporočili z Bonifike. Osrednji branilec vrste matičnega kluba zapušča po sporazumni prekinitvi pogodbe.
09.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Kraševci so se razšli z Vukelićem
Pri sežanskem Taboru so potrdili še tretji zimski odhod. Marko Vukelić ni več nogometaš Tabora, za katerega je v štirih letih in pol odigral 93 tekem ter klubu pomagal do preboja iz tretje v Prvo ligo Telekom Slovenije.
08.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
V pomlad z novim trenerjem
Dino Skender, ki je včeraj z nogometaši Olimpije pričel priprave na nadaljevanje sezone, ni več trener zmajev. Ljubljančani so sporočili, da so prekinili sodelovanje z glavnim trenerjem, prav tako kot s tudi preostalimi člani strokovnega štaba.
08.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpijo zapušča tudi Vukušić
Dan po tem, ko so se po Olimpiji poslovili od Maria Kvesića in Gorana Milovića, so pri Olimpiji potrdili še en odhod. Ante Vukušić po sporazumni prekinitvi pogodbe ni več nogometaš zeleno-belih.
07.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Uvodoma brez najboljših strelcev
Tudi zmaji so zaključili zimski premor. Ljubljančani so se danes zbrali v Stožicah, kjer so opravili prvi trening v letošnjem letu. Dino Skender je na uvodnem treningu pogrešal nekaj vidnih členov jesenske zasedbe.
07.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Kvesić in Milović zapustila zmajevo gnezdo
Dino Skender se bo moral v nadaljevanju sezone znajti brez dveh nogometašev, ki sta se Olimpiji pridružila sredi jesenskega dela prvenstva. Mario Kvesić in Goran Milović sta zimski premor izkoristila za iskanje novega delodajalca.
07.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Mura potrdila tretjega novinca
Nogometaši Mure so prvi trening v letošnjem letu opravili že v ponedeljek, danes pa so v Fazaneriji predstavili še tretjega zimskega novinca. Črno-belim se je pridružil David Đurak, ki se najbolje znajde na položaju ofenzivnega vezista.
07.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Prvič pod vodstvom novega stratega
Celjani bodo v drugi del sezone, v kateri branijo naslov državnega prvaka, zakorakali z nekaj spremembami. Grofje so danes prvič vadili pod vodstvom novega trenerja Jirija Jarošika, ki je v trenerskem štabu pozdravil še dva novinca.
06.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Koprčani se bodo pripravljali na Bonifiki
Danes so priprave na drugi del sezone pričeli tudi nogometaši Kopra. Kanarčki bodo izkoristili ugodno klimo in odlične pogoje na Bonifiki, saj bodo celotne priprave opravili v domačem okolju.
06.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Brez novincev, a tudi brez odsotnih
Zimski premor se je danes končal tudi za Domžalčane. Dejan Djuranović je danes pozdravil kar 33 nogometašev, med njimi ni bilo novih obrazov, a strateg rumenih veseli, da so v priprave zakorakali z vsemi razpoložljivami silami. 
06.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Pričeli tudi v Novi Gorici
Danes so prvi trening po zimskem premoru opravili tudi nogometaši Gorice. Modro-beli, ki jih spomladi čaka krčevit boj za obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije, so uvodoma vadili na domačem igrišču z umetno travnato površino.
05.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
V Šiški opravili prvi trening
Nogometaši Brava so po dan po ponedeljkovem testiranju na novi koronavirus opravili prvi trening v sklopu priprav na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije. Ljubljančani bodo večji del priprav opravili v Šiški.
05.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Bravo spomladi brez Šega
Bravo bo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije zakorakal brez Michela Šega. Hrvaški napadalec je predčasno sklenil epizodo v Ljubljani, kamor ga je poleti posodil splitski Hajduk.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Firencah v Celju
Celjani bodo v nadaljevanje sezone krenili z nekaj novimi močmi v fazi napada. Grofom se je po dokazovanju v italijanskih Firencah pridružil mladi Nino Kukovec, ki je z državnim prvakom sklenil pogodbo do konca sezone 2023/24.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Črno-beli uvodoma na atletski stezi
Praznikov je konec, v Murski Soboti pa se na četrti dan novega leta že potijo. Ante Šimundža je 26 nogometašev Mure zbral na atletskem stadionu, možje v črno-belem pa se bodo že popoldne prvič srečali tudi z okroglim usnjem.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Koper tudi z Brazilcem
Miran Srebrnič je pred sredinim pričetkom priprav dobil še drugega zimskega novinca. Brazilski vezist Victor Nildo Juffo bo dres Kopra nosil do konca naslednje sezone.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Babić in Zebić zapuščata Sežano
Prvo kadrovsko spremembo so na prvi delovni dan v letu 2021 potrdili na Krasu. Mario Babić in Mario Zebić po sporazumni prekinitvi pogodbe zapuščata vrste Tabora.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Pričeli tudi v Kidričevem
Prvi januarski ponedeljek so za pričetek priprav izkoristili tudi v Kidričevem. Nogometaši Aluminija so po testiranju na novi koronavirus, ki niso razkrili pozitivnih primerov, opravili prvi trening v letošnjem letu.
04.01.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminiju se je pridružil Klemen Bolha
V Kidričevem so danes pričeli priprave na nadaljevanje sezone, v katerem rdeče čaka boj za obstanek v Prvi ligi Telekom Slovenije. Zasedbi Oskarja Drobneta bo pri tej misiji pomagal tudi Klemen Bolha, ki se v Slovenijo vrača po letu in pol igranja v litovskem Žalgirisu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
151
152
153

DELI NA