Datum od
Datum do

16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Kopra v sosednji Ankaran
Koper bo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije krenil brez Jake Štromajerja, ki bo spomladi igral za drugoligaški Ankaran. Sosednjemu drugoligašu so v Kopru odstopili tudi Robija Gajška.
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Krško
Krško se v pomlad podaja s spremenjeno in pomlajeno ekipo. Z uspešnimi predstavami bi lahko Krčani posegli tudi v boj za mesta v zgornji polovici lestvice, a Posavcem za ovratnik diha tudi deveti Aluminij. Kaj bo krškim navijačem prinesla mladostna zagnanost njihovih ljubljencev?
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaga za Celjane in Radomljane
Celjani in Radomljani počasi, a zanesljivo zaključujejo priprave na tujih tleh. Grofje so v novi pripravljalni tekmi vknjižili tretjo zaporedno zmago, uspešni pa so bili tudi varovanci trenerja Roberta Pevnika.
15.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Darijan Matić bo pomagal Muri
Na zadnji dan zimskega prestopnega roka je klubsko sredino zamenjal tudi Darijan Matić. Nekdanji kapetan Olimpije, ki je lani kot prvi dvignil pokal za naslov državnega prvaka, se bo spomladi potil na tretjeligaških zelenicah.
15.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Aluminij
Deveto mesto lestvice PLTS še ne prinaša neposrednega obstanka v družbi najboljših slovenskih klubov, zato pred nadaljevanjem prvenstva v taboru Aluminija ne skrivajo, da se želijo spomladi izogniti mestom, ki ne zagotavljajo prvoligaške vozovnice za prihodnjo sezono.
15.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Radomljani remizirali s Šibenikom, Celje ugnalo Sigmo
Radomeljski prvoligaš je v Medžugorju remiziral s Šibenikom, Celjani pa so z minimalno razliko ugnali Sigmo Olomouc.
14.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Oduwa je novi zmaj
Nogometaši Olimpije bodo jutri v svoji družbi pozdravili novega soigralca. Zmajem se je po podpisu triletnega dogovora pridružil tudi dosedanji član londonskega Tottenhama Nathan Oduwa.
14.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Kalcer Radomlje
Tako kot v boju za vrh lestvice ter mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja, se tudi na dnu razpredelnice obeta še pester spopad, saj Radomljani 15 krogov pred koncem sezone puške še niso vrgli v koruzo.
14.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kot zadnja klonila še Olimpija
Olimpija je dan po tem, ko je zaradi poškodb in bolezni v igralski zasedbi odpovedala načrtovano preizkušnjo, odigrala pripravljalni obračun z litovskim Žalgirisom. Dvoboj državnih prvakov je pripadel Litovcem.
13.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Cvek s še dvema novincema oblekel celjski dres
S 15. februarjem se tudi v Sloveniji zapira zimski prestopni rok, eno od zadnjih potez pa so danes potegnili v knežjem mestu. Grofje so namreč predstavili kar trojico novincev, med katerimi je ljubiteljem slovenskega nogometa najbolj znan Lovro Cvek.
13.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija Lukanca posodila Ankaranu
Olimpija je svoji zasedbi dodala novega člana, a David Lukanc spomladi ne bo na razpolago trenerju Luki Elsnerji. Ljubljančani so 23-letnega vezista, po tem ko je podpisal dogovor do konca sezone 2017/18, poslali na pomladansko kaljenje v drugoligaški Ankaran.
12.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Na Bonifiki šest zadetkov in zmaga knapov
Do nadaljevanja Prve lige Telekom Slovenije nas ločita le še dva tedna. Do uvodnih tekmovalnih preizkušenj z nestrpnostjo odštevajo tudi nogometaši, večina od njih pa je danes odigrala nove pripravljalne tekme. Največ zadetkov je ponudil prvoligaški dvoboj Kopra in Rudarja.
10.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celje do nove zmage, Maribor prvič poražen
Maribor v pripravah na nadaljevanje sezone ni več neporažen, saj je v predzadnji tekmi na turških tleh doživel tesen poraz, še drugo zmago pa so vknjižili nogometaši Celja.
10.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Nov obraz na Gubcu
V Krškem so trojici zimskih novincev, Urošu Jovanoviću, Nikoli Gatariću in Tonćiju Mujanu, danes priključili še četrtega. Posavci so za nastope v nadaljevanju Prve lige Telekom Slovenije registrirali tudi 19-letnega Roka Nakića.
10.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija dobila prvo preizkušnjo na turških tleh
Ljubljančani so po selitvi v Turčijo odigrali prvo pripravljalno tekmo in ugnali moskovski Dinamo. Uspešni so bili tudi Koprčani, ki so bili boljši od sosedov Ankarančanov, Celjani pa so remizirali.
09.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor remiziral z Ludogorcem, Domžalčani zadeli osemkrat
Maribor po selitvi v Turčijo še čaka na prvo zmago, Štajerci so v četrti tekmi na turških tleh remizirali z aktualnim bolgarskim prvakom Ludogorcem. Domžalčani so z osmimi zadetki napolnili mrežo mlade ekipe Ferencvaroša, Rudar je izgubil v Avstriji, Gorica pa je remizirala z Brdi.
08.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale zamenjal za slovaškega prvaka
Po uveljavitvi v Prvi ligi Telekom Slovenije v tujino odhaja tudi Antonio Mance. Rečan se po sezoni in pol v domžalskem dresu v zameno za odškodnino seli k aktualnemu slovaškemu prvaku Trenčinu.
08.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Arčon k nekdanjemu poljskemu prvaku
V tujino se seli tudi Sandi Arčon, ki bo nogometno pot nadaljeval na Poljskem. 26-letni Primorec se je za dveinpolletno sodelovanje dogovoril z Gornikom Zabrze, ki letos nastopa v drugi poljski ligi.
08.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Baskera povratnik v zmajevo gnezdo
Ljubljančani so se v ponedeljek preselili v Turčijo, vodstvo aktualnega državnega prvaka pa se je danes za sodelovanje dogovorilo s starim znancem. Med zmaje se vrača Rok Baskera, ki je bil po poletnem slovesu od Olimpije jeseni član Krškega.
08.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krefl v Srbijo
Od Olimpije se je poslovil tudi Aljaž Krefl. Medtem ko bo Leo Ejup spomladi nosil dres Radomelj, so Ljubljančani bočnega branilca do konca sezone posodili srbskemu prvoligašu Spartaku s Subotice.
1
2
3
...
150
151
152
153
154
155
156
157
...
168
169
170

DELI NA