Datum od
Datum do

12.09.2014 | Ženska A
Z mislijo na Hrvaško, sodila bo Norvežanka
Slovenija je v dosedanjih osmih tekmah zbrala tri točke, zabeležila pa jih je na uvodu kvalifikacij z zmago v gosteh na Slovaškem. Prva strelka naše reprezentance v kvalifikacijah je Kaja Jerina, ki je dosegla dva gola.
07.09.2014 | Ženska A
Znan seznam za Hrvaško in Slovaško
»Upam, da ne bo novih poškodb. Žal Dominika Čonč ni dobila dovoljenja za prihod, želja je bila velika. Po dogovoru bodo mlade, ki so bile do sedaj vedno z nami odigrale kvalifikacije za WU19,« uvodoma pove selektor Damir Rob.
26.08.2014 | Ženska A
Brez očitkov za pomlajeno ekipo
»Zaradi poškodbe Manje Benak je Evelina Kos kljub temu, da je debitirala, odigrala zelo dobro tekmo in je pokazala, da se na njo v prihodnosti lahko računa, Tina Marolt je prav tako odigrala na novi poziciji dobro kot tudi Sara Ketiš, ki je prav tako vpisala prve minute v članski reprezentanci.«
20.08.2014 | Ženska A
Irke so bile boljše
Irke so povedle že v drugi minuti, ko je bila uspešna Julie Ann Russell, zmago pa potrdile v 76. minuti, ko je zadela še Fiona O'Sullivan.
20.08.2014 | Ženska A
Slovenke nocoj nad Irke
To bo zadnja domača tekma Irk v teh kvalifikacijah, po obračunu s Slovenijo jih čakata še gostovanji v Nemčiji in na Slovaškem. »Oktobra lani smo jih premagali s 3:0. To je bila naša najboljša igra v fazi napada sploh. A danes bo to povsem nova tekma, pričakujem težko delo,« opozarja Ronanova pred obračunom z našo izbrano vrsto, ki je v primerjavi z lanskim letom dodatno pomladila svoj vrste.
18.08.2014 | Ženska A
Na Irsko pomlajene, a odločne
Slovenke danes ob 13.40 letijo na Irsko, kjer jih v Dublinu na štadionu Tallaght Stadium v sredo ob 20.30 čakajo Irke, ki so lani jeseni, 30.10., v Velenju slavile s 3:0. Danes premorejo v kvalifikacijski skupini 1 11 točk, Slovenija pa 3.
14.06.2014 | Ženska A
FOTO + VIDEO: Rusiji nudile več kot dostojen odpor
14.06.2014 | Ženska A
S pomlajeno vrsto hrabro proti Rusiji
Rusko reprezentanco vodi Sergej Lavrentijev, ekipa pa je na 21. mestu na Fifini lestvici, Slovenke so 58. Rusinje se lahko pohvalijo, da so šestkrat igrale na evropskem in dvakrat na svetovnem prvenstvu. V teh kvalifikacijah je prva strelka ekipe Ekaterina Pantyukhina, ki je dosegla štiri zadetke.
11.06.2014 | Ženska A
»Slab rezultat proti Hrvaški motiv za Rusijo!«
Zaradi rumenih kartonov počivata Andreja Nikl in Urška Žganec, namesto Barbare Kralj pa se je zasedbi priključila Katja Nežmah. »Cilj je jasen, želimo si, da odigramo dobro, ne gremo brez ambicij v to tekmo,« pravi selektor Rob.
11.06.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Ermanova vnovič korak do naslova, graški ekipi obstali
Počitka za igralke/reprezentantke ne bo, saj se danes zbere reprezentanca, ki jo čaka v soboto, 14.6., ob 17.30 v Domžalah tekma kvalifikacij za SP 2015. V goste nam prihaja Rusija.
07.06.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Reprezentančni derbi kvartetu
V Italiji se Kristina Erman z ekipo Eurospin Torres prebila v finale, saj je bila v polfinalu 2:1 boljša od Mozzanice. Kaja Jerina in Ines Špelič sta v 73. minuti zapustile igro, njuna ekipa Merilappi United pa je z 1:4 klonil proti Honki.
03.06.2014 | Ženska A
Znan seznam igralk za obračun z Rusijo
»Cilj je jasen, želimo si, da odigramo dobro, ne gremo brez ambicij v to tekmo,« pravi selektor Rob, ki je med igralke na čakanju uvrstil Lucijo Kos, Zalo Gomboc in Katjo Nežmah.
27.05.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Debi Ivanuše, Ermanova v polfinalu
Svoj 17. gol v drugi avstrijski ligi je dosegla Natalija Golob, a je bilo to premalo za zmago Leobna, ki je zdrsnil na 5. mesto. Kaja Jerina in Ines Špelič sta prispevali svoje k 5. zmagi v osmih tekmah za finski Merilappi United, ki zaseda 2. mesto.
23.05.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Trije goli Golobove premalo, prvi poraz na Finskem
V drugi ligi se je s tremi goli izkazala Natalija Golob, ki je za Leoben do 37. minute trikrat zatresla mrežo na gostovanju pri Hollabrunnu.
13.05.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Slovenska zmaga le na Madžarskem
Brez zmage za slovenske igralke se je končal krog v Avstriji. Sturm Anje Milenkovič in Urške Žganec je v gosteh s 6:0 klonil proti St. Pöltnu. McDonalds LUV Graz Katje Nežmah in Martine Potrč je bil doma tesno z 0:1 poražen proti Altenmarktu. Tekma med FC Südburgenlandom in Carinthians Soccer Women je bila pri izidu 2:0 za domačinke zavoljo slabega vremena prekinjena.
08.05.2014 | Ženska A
FOTO + IZJAVE: Za Slovenijo usoden slab uvod
V skupini 1 vodi Nemčija, ki je na osmih tekmah zbrala vseh 24 točk, Rusija je na petih tekmah osvojila dvanajst, Irska sedem, Hrvaška štiri, Slovaška in Slovenija pa sta doslej zbrali po tri točke.
08.05.2014 | Ženska A
Po prvo domačo zmago
»Včeraj smo opravili, kar smo si zastavili,« pove selektor Damir Rob, ki je z igralkami nastanjen v Radencih. Da ne bi izgubljali časa na poti, so igralke vadile kar v Radencih, zvečer pa je sledila še zadnja videoanaliza. »Igralkam smo predstavili nekaj detajlov hrvaške reprezentance, da so še malce osvežila svoje znanje,« nadaljuje Rob, ki je imel kar nekaj težav s poškodbami, v prvi vrsti pa osrednje branilke Manje Benak. Njen nastop je vprašljiv.
06.05.2014 | Ženska A
Igralke vabijo na Ptuj, proti Hrvaški po zmago
»Za zadetke bomo zadolžene kar vse. Saj ni važno, katerega ga doseže. Važno je, da se bomo na koncu veselili,« pravi Mateja. »Treniramo dobro, nocoj bomo prvič v popolni postavi. Imamo dovolj časa, da se kvalitetno pripravimo na dobro ekipo Hrvaške, ki jo tudi sicer poznamo,« dodaja igralka ŽNK Teleing Pomurja.
05.05.2014 | Ženska A
Ameriški dvojec za odločen boj s Hrvaško
»Z Manjo sva se večkrat slišala, počasi začenja s treningi z žogo na Madžarskem. V tem hipu ne bi bilo smiselno nobeno tveganje in prehitevanje časa. Kljub temu da je Manja nenadomestljiva in pravi steber naše obrambe. Zelo malo je možnosti, da bi Benakova nastopila.«
30.04.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Žgančeva in Skaličeva zadeli, finski dvojec na vrhu
Kristina Erman se je s z zasedbo Eurospin Torres zavihtela na 2. mesto v državnem prvenstvu Italije (s tekmo manj imajo pet točk manj kot vodilna Brescia). V zadnjih dneh so Ermanova in soigralke opravile s Comom in Tavagnaccom, Ermanova je igrala proti Comu.
1
2
3
...
26
27
28
29
30
31
32
33
...
36
37
38

DELI NA