Datum od
Datum do

22.05.2023 | A
Šeško avstrijski prvak, strelsko razpoložena trojica
Minuli konec tedna so svoje klubske obveznosti opravljali tudi slovenski reprezentanti. Benjamin Šeško je z Red Bullom slavil že svoj tretji zaporedni naslov, strelsko pa so se zadnje dni izkazali tudi Balkovec, Gorenc Stankovič in Vombergar, ki je zadel dvakrat. Zajc do nove asistence.
15.05.2023 | A
Šeško ponovno zanesljiv
Pretekli konec tedna so svoje klube ponovno zastopali slovenski reprezentanti. Medtem ko se je za slovensko četverico v Grčiji prvenstvo že zaključilo, sta Benjamin Šeško in Timi Max Elšnik oba merila v polno, Andres Vombergar pa se je tokrat izkazal z asistenco.
09.05.2023 | A
Celar stopnjuje svojo strelsko formoič in Horvat slavila v pokalu
V zadnjih dneh so bili v svojih klubih znova na delu slovenski reprezentanti. V švicarskem prvenstvu se je znova izkazal Žan Celar, ki je dosegel že svoj 15. prvenstveni zadetek. V vlogi podajalcev pa sta se tokrat izkazal Sandi Lovrić in Luka Zahović.
01.05.2023 | A
Gorenc Stankovič in Horvat slavila v pokalu
V preteklem koncu tedna so svoje klubske obveznosti ponovno opravljali člani slovenske A reprezentance. Dvojica je merila v polno, Gorenc Stankovič in Horvat pa sta se svojim Sturmom veselila pokalne lovorike.
24.04.2023 | A
Strelsko in podajalsko razpoložena šestorica
Zadnji konec tedna so svoje klubske obveznosti ponovno opravljali slovenski reprezentanti. Medtem ko je Šeško odločil obračun za vrh lestvice, sta se v vlogi strelcev izkazala tudi reprezentanta Vipotnik in Elšnik, ki nastopata v Prvi ligi Telemach. V vlogi asistentov so bili tokrat še trije slovenski reprezentanti.
17.04.2023 | A
Horvat zadel za zmago Sturma
Minuli konec tedna so svoje klubske obveznosti ponovno opravljali slovenski reprezentanti. Tokrat je bil strelsko razpoložen Horvat, ki je svojemu Sturmu pomagal do nove zmage, dvojica reprezentantov pa je že bila okronana z naslovom državnega prvaka.
14.04.2023 | A
Stožice bodo proti Danski polne
Slovensko reprezentanco sredi junija čaka drugi del tekem kvalifikacij za Evropsko prvenstvo 2024, varovanci Matjaža Keka najprej potujejo na Finsko, nato doma gostijo Dance. Za tekmo z udeleženci zadnjega svetovnega prvenstva je 66 dni pred tekmo pošlo že 5.000 vstopnic, kar kaže na to, da bo Slovenija proti Danski 19. junija nastopila na razprodanih Stožicah.
10.04.2023 | A
Šeško natančen dvakrat, Šporar zadel na derbiju
Med velikonočnimi prazniki so bili v svojih klubih znova na delu slovenski reprezentanti. Medtem ko so bili Šporar, Šeško, Zajc, Celar in Lovrić znova v dobri strelski formi pa je kapetan slovenske izbrane vrste Oblak postavil nov mejnik.
03.04.2023 | A
Slovenski reprezentanti strelsko in podajalsko razpoloženi
Po zaključenih reprezentančnih obveznostih so bili člani slovenske izbrane vrste pretekli konec tedna ponovno na delu v svojih klubih. Z dobro formo z začetka kvalifikacij za evropsko prvenstvo uspešno nadaljujejo tudi v državnih prvenstvih, saj je bila strelsko in podajalsko učinkovita kar šesterica.
26.03.2023 | A
Slovenci po Kazahstanu premagali še San Marino
Reprezentanca Slovenije je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla z dvema zmagama, po slavju v Kazahstanu je v Stožicah premagala še San Marino. Gostitelji dvoboja so prevladovali od prve minute, ob zadetku Benjamina Šeška pa so si gostje drugi gol zabili po predložku Žana Vipotnika.
25.03.2023 | A
Kek si ob novi zmagi želi tudi dobro zasedenih tribun
Reprezentanca Slovenije se na Brdu pri Kranju pripravlja na nedeljsko tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 proti San Marinu. Slovenci so po uvodnem uspehu v Kazahstanu favoriti tudi na drugem obračunu kvalifikacij, ki se bo začel ob 18. uri. Tri točke so tako jasen cilj.
25.03.2023 | A
Pomembne informacije pred tekmo s San Marinom
Pred prvo domačo tekmo Slovenije v Stožicah, kjer v nedeljo gostuje San Marino, vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo.
24.03.2023 | A
Po zmagovalnem uvodu po uspešno nadaljevanje v Stožice
Slovenska reprezantanca je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla s tremi točkami. Bijol, Vipotnik, Brekalo in Oblak, ki so stopili pred novinarske mikrofone, so se strinjali, da je zmaga v Kazahstanu dober začetek, a je potrebno uvodu že v nedeljo dodati uspešno nadaljevanje.
23.03.2023 | A
Prvenca Brekala in Vipotnika za preobrat in zmago Slovenije
Reprezentanca Slovenije je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla z zmago. Slovenci so v oddaljeni Astani po preobratu ugnali Kazahstan, tri točke sta s strelskim prvencem v dresu izbrane vrste priigrala David Brekalo in Žan Vipotnik.
23.03.2023 | A
Slovenija danes pričenja kvalifikacije
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 16. uri po slovenskem in 21. uri po lokalnem času v Astani začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024.
22.03.2023 | A
Kek: Igramo za Slovenijo
Slovenska nogometna reprezentanca bo v četrtek ob 16. uri po slovenskem in 21. uri po lokalnem času v Astani začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka, med katerimi manjkata Andraž Šporar in Jasmin Kurtić, nekaj pa je še načetih igralcev, imajo za obračun s Kazahstanom tri točke.
22.03.2023 | A
Slovenci prispeli v Astano, popoldan uradni trening
Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj po sedem ur dolgem letu nekaj čez 22.00 po slovenskem času prispela v Astano, ki je naše fante pričakala z desetimi stopinjami pod ničlo. Reprezentanci se je pridružil tudi Vanja Drkušić, ki je v kazahstansko prestolnico priletel iz Sočija.
21.03.2023 | A
Bijol: Ne bežimo od vloge favorita
Slovenska nogometna reprezentanca se intenzivno pripravlja na uvodni kvalifikacijski tekmi proti Kazahstanu in San Marinu. Fantje so včeraj trenirali na igrišču z umetno podlago v Kranju, danes pa na naravni zelenici v Nacionalnem nogometnem centru Brdo
20.03.2023 | A
Slovenska reprezentanca pričela s pripravami na uvodna kvalifikacijska obračuna
Slovenska nogometa reprezentanca se je zbrala na Brdu pri Kranju, kjer se bo pripravljala na uvodni tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka bodo v četrtek ob 16.00 gostovali v Kazahstanu, medtem ko jih v nedeljo, 26. marca čaka še obračun s San Marinom v ljubljanskih Stožicah.
20.03.2023 | A
Šeško in Celar pred začetkom kvalifikacij strelsko dobro razpoložena
Pred kratkim je selektor slovenske A reprezentance Matjaž Kek objavil seznam igralcev, na katere bo računal na kvalifikacijskih obračunih proti Kazahstanu in San Marinu. V tem času so slovenski reprezentanti opravili še zadnje klubske dolžnosti in pretekli konec tedna sta bila v svojih klubih strelsko uspšena Benjamin Šeško in Žan Celar. Jan Oblak je že drugič zapored ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
104
105
106

DELI NA