Datum od
Datum do

16.08.2012 | A
Video vrhunci: Slovenija do pomembne zmage v Stožicah
Slovenija je pred pričetkom kvalifikacij za SP v Braziliji leta 2014 vknjižila pomembno zmago (4:3), ki bo Stojanovićevim varovancem vlila potrebno samozavest pred septembrskimi boji. Zadeli so Boštjan Cesar v prvem ter Zlatko Dedič (dvakrat) in Andraž Kirm v drugem delu srečanja. To je po dveh remijih in porazu tudi prva zmaga za selektorja.
15.08.2012 | A
Slovenija - Romunija 4:3
15.08.2012 | A
Slovenija v značilni postavitvi, a z nekaterimi spremembami?
Selektor Stojanović in kapetan Handanović sta se na novinarski konferenci pred uradnim treningom slovenske nogometne reprezentance dva dni pred tekmo Slovenija : Romunija v Stožicah dotaknila različnim tem. Od tega, da lahko v sredo zvečer pričakujemo kakšno spremembo na igrišču, do večnega vprašanja minutaže reprezentantov v svojih klubskih sredinah. V zadnji test pred novim kvalifikacijskim ciklom vstopajo nadvse resno.
13.08.2012 | A
Handanović: Pravi test za kvalifikacije
Selektor Slaviša Stojanović in kapetan Samir Handanović sta pred današnjim uradnim treningom sedla pred predstavnike medijev in z njimi spregovorila o sredini tekmami z Romunijo.
13.08.2012 | A
Marko Šuler: Pripravljeni na začetek kvalifikacij
Slovenska reprezentanca na Brdu pri Kranju čaka na zadnjo pripravljalno preizkušnjo, ko se bo pomerila v sredo sredi Stožic pomerila z Romunijo. Danes se je reprezentanci na Brdu pri Kranju priključil tudi branilec Marko Šuler, ki je pred začetkom nove sezone iz belgijskega Genta prestopil v Legio iz Varšave.
13.08.2012 | A
Slovenci na Brdu pri Kranju, do tekme dva treninga
Slovenska članska reprezentanca se je v nedeljo zvečer zbrala na Brdu pri Kranju, kjer bodo reprezentanti pričakali sredino pripravljalno tekmo z Romunijo.
10.08.2012 | A
Ponovi mojstrovino Mladena Rudonje in pojdi z nami v Oslo
Sredina tekma med Slovenijo in Romunijo ni le zadnja preizkušnja reprezentance pred kvalifikacijami, pač pa tudi lepa priložnost za obujanje spominov. In na Romune nas vežejo izjemno lepi spomini. Kdo se namreč ne spomni 14. novembra 2001 in legendarne tekme v Bukarešti, ko si je Slovenija z zadetkom Mladena Rudonje zagotovila nastop na prvem svetovnem prvenstvu v zgodovini.
09.08.2012 | A
Stojanović: Romuni prinašajo odgovore
Slovenska nogometna reprezentanca bo v sredo, 15. avgusta, ob 20.45 v Stožicah igrala prijateljski obračun z Romunijo. Selektor Slovenije Slaviša Stojanović, ki ne bo imel na voljo popolne ekipe, pravi, da bodo Romuni tekmec, ki bo ponudil odgovore na zadnja vprašanja pred septembrskim začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014.
08.08.2012 | A
Slovenija pred tekmo z Romuni na 33. mestu
Slovenija bo zadnjo prijateljsko tekmo predpričetkom novega kvalifikacijskega cikla, kjer bo reprezentanca pod taktirko šestega selektorja skušala ponoviti izjemen uspeh iz leta 2010, ko je nastopila na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, se karte na jakostni lestvici mednarodne nogomene organizacije Fifa niso bistveno spremenile. V vodstvu ostajajo Španci pred Nemci in Angleži, Slovenija je na 33. mestu.
08.08.2012 | A
Stojanović: "Zmaga proti Romuniji bi bila dobra popotnica."
Selektor Slaviša Stojanović je v ponedeljek objavil seznam reprezentantov za prihajajočo tekmo z Romunijo, do nedelje, ko se z igralci zberejo na Brdu pri Kranju, pa se bo s svojima najtesnejšima sodelavcema, Safetom Hadžičem in Tonijem Usnikom, dodobra posvetiv še zadnji in eni od številnih analiz nasprotnikov v naslednjih tekmah.
06.08.2012 | A
Slaviša Stojanović izbral reprezentanco za Romune
Slovensko člansko reprezentanco v sredo, 15. avgusta ob 20:45 uri, v Stožicah čaka zadnja pripravljalna tekma pred pričetkom kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu v Braziliji leta 2014. Slovenija se bo pomerila z Romunijo, selektor Slaviša Stojanović pa je izbral štiriindvajset imen za zadnjo preizkušnjo.
30.07.2012 | A
Pričetek prodaje vstopnic za tekmo z Romunijo
Slovenska članska reprezentanca se vrača. Varovanci Slaviše Stojanovića se bodo 15. avgusta ob 20:45 v Stožicah pomerili z reprezentanco Romunije, predprodaja vstopnic pa se je že pričela. V predprodaji nižje cene vstopnic.
19.07.2012 | A
Poleg Samirja Handanoviča v Italiji navdušuje tudi Lucija Mori
Pot v tujino ni bila lahka. »Nekaj treme je bilo,« prizna, ovira pa znanje jezika. »Na srečo je nekaj soigralk in trener vratarjev obvladalo angleško, pa tudi sama se angažirala, da sem obvlada osnove italijanščine.«
04.07.2012 | A
Euro premešal karte, Slovenija po novem 34.
Evropsko prvenstvo na Poljskem in v Ukrajini je nekoliko premešalo mednarodno jakostno lestvico. Reprezentance, ki so se na vzhodu Evrope dobro izkazale, so napredovale ali obdržale svoje pozicije, tiste s slabšim izkupičkom ali tiste, ki jih tam sploh ni bilo, pa zdrsnile za nekaj mest.
18.06.2012 | A
Zabiti gol in biti konkurenčen
Slovenska ženska reprezentanca bo v četrtek, 21.6., v Velenju ob 20. uri odigrala kvalifikacijsko tekmo za Euro 2013, v goste v Slovenijo pa prihaja Anglija.
06.06.2012 | A
Slovenija zdrsnila na 30. mesto
Zadnja lestvica mednarodne nogometne zveze (Fifa) pred EP na Poljskem in v Ukrajini je Slovenijo potisnila dve mesti nižje. Trenutno se nahaja na robu trideseterice, ki ji še vedno poveljujejo Španci.
26.05.2012 | A
Kurtićev izjemen prvenec poskrbel za pravičen remi
Slovenska vrsta je po treh porazih in remiju v medsebojnih tekmah z Grki še drugič igrala neodločeno. Junak v slovenskem dresu je bil debitant Jasmin Kurtić, ki je z lepim golom s prostega strela v končnici tekme preprečil novo slavje Grkov. Ti so bili v prvem delu boljši tekmec, v drugem pa so Slovenci po nekaj menjavah pokazali bistveno boljši obraz in Tirolsko zasluženo zapuščajo neporaženi. Slovenija bo naslednjo in zadnjo prijateljsko tekmo pred septembrskim začetkom kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 igrala 15. avgusta v Stožicah proti Romuniji.
26.05.2012 | A
Stojanović želi 'smrtonosno' Slovenijo
Slovenska članska reprezentanca se bo nocoj v Kufsteinu v mednarodni prijateljski tekmi pomerila z Grčijo, selektor Stojanović pa bo tekmo izkoristil kot zadnjo možnost za preizkušanje nekaterih zamisli. Avgustovski termin je namreč rezerviran za uigravanje udarne enajsterice za prvo kvalifikacijsko tekmo s Švico.
24.05.2012 | A
Stojanović z manjšimi dilemami
Slovensko izbrano vrsto v soboto čaka prijateljska preizkušnja z Grčijo v Kufsteinu, pred varovanci Slaviše Stojanovića pa je le še en trening. Na njem bo selektor dobil še zadnje odgovore glede začetne postave proti Grkom.
21.05.2012 | A
Prva treninga v Avstriji
Slovenska izbrana vrsta je včeraj z Brda pri Kranju odpotovala na Tirolsko, kjer se bo v kraju Fulpmes pripravljala na sobotno prijateljsko tekmo z Grčijo. Selektor je vpoklical 26 igralcev, z Brda pa se je na avtobus vkrcala enaindvajseterica.
1
2
3
...
74
75
76
77
78
79
80
81
...
104
105
106

DELI NA