Datum od
Datum do

20.11.2023 | A
Slovenija danes v polnih Stožicah za evropsko prvenstvo!
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Stožicah igrala zadnjo kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so po dolgem času v položaju, ko se spet lahko prebijejo na veliko tekmovanje. Pomembno je dejstvo, da so odvisni sami od sebe. Proti Kazahstanu morajo za pot v Nemčijo osvojiti vsaj točko.
20.11.2023 | A
Pomembne informacije pred tekmo s Kazahstanom
Slovenska nogometna reprezentanca se bo v ponedeljek, 20. novembra 2023, ob 20:45 v Stožicah pomerila s Kazahstanom. Ker je osrednji slovenski stadion za nepozaben spektakel že dalj časa razprodan, je Nogometna zveza Slovenije pripravila posebne napotke, ki vam bodo olajšali prihod na prizorišče tekme in izboljšali navijaško izkušnjo.
19.11.2023 | A
Kek: Cilj je evropsko prvenstvo!
Slovenska nogometna reprezentanca bo v ponedeljek ob 20.45 v Stožicah igrala zadnjo kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so po dolgem času v položaju, ko se spet lahko prebijejo na veliko tekmovanje. Pomembno je dejstvo, da so odvisni sami od sebe. Proti Kazahstanu morajo za pot v Nemčijo osvojiti vsaj točko.
18.11.2023 | A
Reprezentanti kljub porazu na Danskem prepričani v uspeh
Slovenska nogometna reprezentanca je v petek v Koebenhavnu izgubila proti Danski na predzadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024. To pomeni, da morajo izbranci Matjaža Keka v ponedeljek proti Kazahstanu osvojiti vsaj točko za preboj na svoje četrto veliko tekmovanje. Igralci poudarjajo, da naj navijačev ne skrbi preveč
17.11.2023 | A
Danci boljši, v ponedeljek nova priložnost za evropsko prvenstvo
Slovenska nogometna reprezentanca je v Koebenhavnu na predzadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 izgubila proti Danski. Izbranci Matjaža Keka bodo vozovnico za evropsko prvenstvo lovili na ponedeljkovi tekmi proti Kazahstanu, ko morajo za nov zgodovinski uspeh osvojiti vsaj točko.
17.11.2023 | A
Slovenija danes na Danskem s prvo zaključno žogico
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 20.45 v Koebenhavnu poskusila izkoristiti prvo od dveh priložnosti za preboj na EP 2024 v Nemčiji. Na predzadnji kvalifikacijski tekmi bo igrala proti Danski, na zaključni turnir jo pelje zmaga na severu Evrope.
16.11.2023 | A
Za takšne tekme se živi
Slovenska nogometna reprezentanca bo ob 17. uri z brniškega letališča poletela proti Koebenhavnu. Tam bo v petek ob 20.45 poskusila izkoristiti prvo od dveh priložnosti za preboj na evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji. Na predzadnji kvalifikacijski tekmi bo igrala proti Danski, na zaključni turnir jo pelje zmaga na severu Evrope.
15.11.2023 | A
Kurtić: »Pred nami sta najpomembnejši tekmi v karierah«
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je danes v idiličnih pogojih potekal nov trening slovenske reprezentance pred sklepnima kvalifikacijskima tekmama z Dansko in Kazahstanom. Fantje so bili v spomladanskem vremenu odlično razpoloženi, opazna pa je bila tudi vse večja osredotočenost na ključna obračuna.
14.11.2023 | A
Na glavo, za državo, za grb!
Slovenska nogometna reprezentanca je danes v Nacionalnem nogometnem centru Brdo prvič trenirala v polni zasedbi pred sklepnima kvalifikacijskima tekmama z Dansko in Kazahstanom. Treningu je prisostvoval predsednik NZS, Radenko Mijatović, ki si je vzel čas tudi za druženje z zbranimi novinarji.
14.11.2023 | A
V mislih zgolj tekma z Dansko
Reprezentanca Slovenije je opravila prvi trening v sklopu priprav na zadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Nemčija. Kaj sta pred treningom dejala Jan Mlakar in Jon Gorenc Stankovič?
13.11.2023 | A
Ob začetku priprav v mislih zgolj skupni cilj
Nogometna reprezentanca Slovenije je v Nacionalnem nogometnem centru Brdo pričela priprave na zadnji tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024. V izbrani vrsti pred dvobojema z Dansko in Kazahstanom vlada dobro razpoloženje, ekipa pa je osredotočena na skupni cilj.
13.11.2023 | A
Reprezentanti pred srečanjem z Dansko v odlični strelski formi
Slovensko izbrano vrsto v petek čaka kvalifikacijski obračun proti Danski. Selektor Matjaž Kek, ki bo svoje varovance zbral danes, ima lahko pred zaključkom kvalifikacij sladke skrbi. Elšnik, Gorenc Stankovič, Mlakar in Vipotnik so pretekli vikend za svoje klube skupno prispevali štiri zadetke in dve asistenci. 
08.11.2023 | A
Med strelci dvojica, Mlakar do prve asistence
Manj kot dva tedna pred nadaljevanjem kvalifikacij za Evropsko prventsvo so slovenski reprezentanti ponovno v formi. Medtem, ko sta se z zadetkom izkazala Andrža Šporar in Vanja Drkušić, je Jan Mlakar za Piso dosegel prvo asistenco v italijanski Serie B.
07.11.2023 | A
Kek izbral ekipo za končnico kvalifikacij
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je na današnji novinarski konferenci v Nacionalnem nogometnem centru Brdo predstavil seznam vpoklicanih reprezentantov za kvalifikacijski tekmi z Dansko in Kazahstanom, ki bosta 17. in 20. novembra.
30.10.2023 | A
Med strelci trojica, Šporar zadel dvakrat in asistiral
Pretekli vikend so bili v svojih moštvih ponovno na delu slovenski reprezentanti. Tokrat je za zadetke poskrbela trojica. Gnezda Čerin in Šporar sta Panathinaikosu pomagala do nove visoke zmage, Šeško pa se je po vstopu v igro v zadnjih minutah srečanja podpisal pod peti zadetek Leipziga.
24.10.2023 | A
Kurtić do prvega zadetka, Janža med asistenti
Pretekli vikend so po končanih reprezentačnih obveznostih slovenski nogometaši ponovno zaigrali za svoje klube. V romunskem prvenstvu je do svojega prvega zadetka prišel reprezentačni vezist Jasmin Kurtić. Erik Janža je z asistenco svojemu moštvu pomagal do zmage.
18.10.2023 | A
Samo en cilj je, za tega se je potrebno žrtvovati
Slovenska nogometna reprezentanca je tudi oktobrski cikel v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 opravila po načrtih. Zanesljiva zmaga proti Fincem in prigarana pri Severnih Ircih sta prinesli novih šest točk.
18.10.2023 | A
Slovenijo zajela nogometna mrzlica, Stožice v hipu razprodane
Slovenijo trese nogometna mrzlica. Odlične predstave slovenskih reprezentantov v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 so sprožile pravo nogometno evforijo in izjemno povpraševanje po vstopnicah. Za zadnjo kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Kazahstanom so natanko 33 dni pred obračunom pošle še zadnje vstopnice, tako da bodo Stožice na zgodovinski dan pokale po šivih.
17.10.2023 | A
Slovenci uspešni tudi na Severnem Irskem
Slovenski nogometaši se novih točk veselijo tudi v Belfastu. Šesto zmago na osmi tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 je z natančno odmerjenim prostim strelom priigral Adam Gnezda Čerin.
16.10.2023 | A
Slovenci prispeli v Belfast
Slovenska nogometna reprezentanca je danes zvečer prispela v Belfast, kjer jo v torek čaka nova pomembna preizkušnja proti izbrani vrsti Severne Irske.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
104
105
106

DELI NA