Datum od
Datum do

29.02.2024 | A
Letne vstopnice v prodaji, posamične 7. marca
Slovenska nogometna reprezentanca marca pričenja s pripravami na evropsko prvenstvo 2024 s tekmama proti Malti in Portugalski. Prodaja letnih vstopnic je že stekla, prodaja posamičnih za tekmo s Portugalsko pa bo 7. marca.
27.02.2024 | A
Reprezentanti pred obračunom s Portugalsko stopnjujejo strelsko formo
Slovenija bo konec marca v Stožicah gostila reprezentanco Portugalske, varovanci Matjaža Keka pa v svojih klubov učinkovito dosegajo zadetke. Tokrat se je med strelce vpisala četverica, z dvema zadetkoma se je izkazal Elšnik, zadeli pa so tudi Gorenc Stankovič, Šeško in Vipotnik.
21.02.2024 | A
Kek ostaja selektor do novembra 2025
Nogometna zveza Slovenije oziroma predsednik Radenko Mijatović je danes s selektorjem Kekom uskladil dogovor, da bo Matjaž Kek vodil nogometno izbrano vrsto Slovenije še vsaj do konca kvalifikacij za Svetovno prvenstvo 2026.
20.02.2024 | A
Balkovec natančen s prostega strela, Gorenc Stankovič zadel v Konferenčni ligi
V preteklih dneh so bili slovenski reprezentanti ponovno na delu v svojih klubih. Z zadetkom sta se tokrat izkazala Jure Balkovec in Jon Gorenc Stankovič.
13.02.2024 | A
Slovenski reprezentanti v dobri podajalski in strelski formi
Minuli konec tedna so se v pogon vrnili reprezentanti, ki si kruh služijo doma v Sloveniji, na Poljskem in v Avstriji. S ključnimi podajami sta se izkazala Žan Karničnik in Timi Max Elšnik, ki se je vpisal tudi med strelce. Gol so dosegli tudi Benjamin Šeško, Benjamin Verbič in Žan Vipotnik.
09.02.2024 | A
Za uvod dvakrat doma, zaključek v Avstriji
Po včerajšnjem žrebu skupin za Uefa liga narodov so postali znani termini vseh tekem. Slovenija bo ligo B v skupini 3 odprla 6. septembra ob 20.45 pred domačimi gledalci proti Avstriji.
08.02.2024 | A
Slovenija v Uefa ligi narodov z Avstrijo, Norveško in s Kazahstanom
Evropska nogometna zveza Uefa je v Parizu izžrebala skupine za četrto izvedbo lige narodov. Slovenija bo igrala v skupini 3 lige B skupaj z Avstrijo, Norveško in s Kazahstanom. Tekmovanje se bo začelo septembra.
06.02.2024 | A
Šeško do devetega gola, sedem reprezentantov pričenja spomladanski del sezone
Pretekli konec tedna se je z novim zadetkom v Bundesligi izkazal Benjamin Šeško, v prihajajočih dneh pa bodo znova na delu reprezentanti, ki so v zimskem času prestajali premor. Vračajo se tisti varovanci selektorja Keka, ki si kruh služijo na Poljskem, v Avstriji ter v Prvi ligi Telemach.
01.02.2024 | A
Pred Eurom z Armenci in Bolgari
Slovenska nogometna reprezentanca je izbrala še junijska pripravljalna partnerja za tekme evropskega prvenstva 2024. Varovanci Matjaža Keka se bodo tik pred odhodom v Nemčijo pomerili z Armenci in Bolgari.
25.01.2024 | A
Euro 2024: Danes znani rezultati žreba
Evropska nogometna zveza (Uefa) je danes pričela z obveščanjem navijačev o rezultatih žreba za nakup vstopnic za Euro 2024.
24.01.2024 | A
Pred Portugalsko Kekovi izbranci še na Malto
Slovenska reprezentanca se bo po uspešni reprezentančni akciji v ZDA ponovno zbrala marca, ko varovance Matjaža Keka čakajo nove preizkušnje. Pet dni pred tekmo s Portugalsko v Stožicah se bodo Slovenci odpravili v Valletto, kjer bodo odigrali drugo od petih pripravljalnih tekem pred evropskim prvenstvom.
22.01.2024 | A
Mlakar stopnjuje strelsko formo
Minuli konec tedna so bili s svojimi klubi znova na delu člani slovenske A reprezentance. Kapetan slednje je s svojim Atleticom napredoval v naslednji krog pokalnega tekmovanja, Jan Mlakar pa se je znova vpisal med strelce pri Pisi.
20.01.2024 | A
Slovenci z golom Gradišarja premagali Američane
Reprezentanca Slovenije je v San Antoniu premagala izbrano vrsto ZDA. Dvoboj pomlajenih in precej spremenjenih zasedb je z golom sredi prvega polčasa odločil Nejc Gradišar.
19.01.2024 | A
Slovenci trenirali v San Antoniu
Potem ko je slovenska reprezentanca v poznih četrtkovih urah prispela v San Antonio, so varovanci Matjaža Keka danes preizkusili travnato površino na stadionu Toyota Field.
18.01.2024 | A
Slovenija marca z nekdanjimi evropskimi prvaki
Nogometna zveza Slovenije in Portugalska nogometna zveza sta sklenili dokončni dogovor o igranju pripravljalne tekme moških članskih reprezentanc v Ljubljani. Tekma, za katero si je ob obeležitvi stote obletnice obletnice krovne nogometne organizacije v Sloveniji močno prizadeval predsednik NZS, Radenko Mijatović, bo odigrana 26. marca v Stožicah.
17.01.2024 | A
Slovenija oddelala pet treningov, v ZDA v četrtek
Slovenska reprezentanca bi se morala v zgodnjih sredinih urah odpraviti na pot proti San Antoniu, a bodo selektor Matjaž Kek in njegovi varovanci bivanje v Sloveniji podaljšali. Razlog je odpovedan let iz Frankfurta v Houston. Slovenija tako v ZDA potuje v četrtek.
16.01.2024 | A
Lovrić nadaljuje s sijajno formo, Vipotnik znova med strelci
Pretekli vikend je bila na delu dvanajsterica slovenskih reprezentantov. Zimski premor je zaključen v Nemčiji, v Italiji pa se je z novo izvrstno predstavo izkazal Sandi Lovrić, ki je za Udinese dosegel gol in asistenco. Z zadetkom se je izkazal tudi Žan Vipotnik.
15.01.2024 | A
Slovenci oddelali prva treninga
Slovenska izbrana vrsta je v slovenski Istri začela priprave na pripravljalno preizkušnjo z ZDA, ki bo 20. januarja v San Antoniu. Varovanci Matjaža Keka so se tokrat zaradi neuradnega termina zbrali v spremenjeni zasedbi, a vseeno prepričani, da lahko na Kekov seznam kandidatov za Evropsko prvenstvo dodajo nekaj novih imen.
09.01.2024 | A
Šporar in Lovrić dvakrat natančna
Kljub temu, da so za nami prazniki, je bila deseterica reprezentantov na delu pri svojih klubih. Sandi Lovrić se je za zadnjih dveh srečanjih izkazal z dvema asistencama, Andraž Šporar pa je ob zadnji zmagi dosegel dva zadetka.
05.01.2024 | A
Kurtić se je vrnil v Italijo
Slovenski nogometaš Jasmin Kurtić bo kariero nadaljeval v Italiji pri tamkajšnjem drugoligašu Südtirolu. Kot je danes na spletni strani sporočil klub iz Bolzana, je Kurtić sklenil pogodbo do konca sezone.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
104
105
106

DELI NA