Datum od
Datum do

09.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V porastu zanimanje za dekliški nogometni oddelek
„Zanimanje za oddelek raste, danes imamo že 28 deklet,“ poudari Tina Kelenberger, vodja dekliškega nogometnega oddelka 1. in 2. letnic. Ob tem izpostavi, da gre za izvrstne projekt, kjer so moči združili Evropska nogometna zveza Uefa, Nogometna zveza Slovenije in Gimnazija Šiška in ŠC PET. 
07.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V petek tudi kandidati za Gimnazijo Šiška
V svoje vrste vabi tudi fantovski nogometni oddelek na Gimnaziji Šiška v Ljubljani, kjer bo v petek, 9.2., potekal informativni dan. Začel se bo ob 12. uri. Kandidati za nogometni oddelek se vpisujejo v program Gimnazija/š. Dijaki nogometnega razreda šolanje zaključijo z maturo, bivajo v dijaškem domu in trenirajo pod vodstvom trenerjev NZS.
07.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
V pričakovanju informativnega dne
Letos mineva šestindvajset let od ustanovitve Gimnazije Šiška ter sedemnajst let sistematičnega in načrtnega dela v nogometnih oddelkih v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije. Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije Ljubljana (ŠC PET) ima za sabo sedemdeset letno tradicijo ter dvanajst let sodelovanja z Nogometno zvezo Slovenije.
03.02.2018 | Nogomet za vse (splošno)
FOTO: Praznik dekliškega nogometa v Trebnjem
„Turnir je potekal dobre tri ure in vsaka ekipa je odigrala vsaj 5 tekem, kar je tudi v skladu s pravili tekmovanja za DU I l. Glavni namen turnirja je bila igra, skozi katero so dekleta spoznavala nogometne veščine in to je tudi najbolj pomembno. Turnir se je končal s podelitvijo spominskih medalj in praktičnih nagrad. Verjamemo, da smo z tovrstnim delom in načinom pripomogli k večji in uspešnejši promociji dekliškega nogometa v Dolenjski regiji in širši Sloveniji,“ so ob koncu povedali v NK Trebnje.
06.12.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenija dobila nasprotnike tudi v Pokalu regij
V švicarskem Nyonu je včeraj potekal tudi žreb skupin v Pokalu regij za sezono 2018/19. V najmočnejšem evropskem nogometnem tekmovanju za amaterje bo nastopalo 39 držav, vključno s Slovenijo, ki se bo uvodoma predstavila v predkrogu.
27.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogometne počitnice za otroke na Debelem rtiču
Nogometna zveza Slovenije bo v sodelovanju z Mladinskim zdraviliščem in letoviščem Debeli rtič v okviru pridobljenih finančnih sredstev iz naslova UEFA Children Fundation omogočila brezplačne nogometne počitnice 180. otrokom in mladostnikom, ki živijo v težkih socialnih razmerah.
13.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti v Krakovu do zgodovinske zmage
V nedeljo se je v poljskem Krakovu odvijala krstna izvedba Evropske poslovne nogometne lige. Srečalo se je osem moštev iz šestih držav, z zgodovinskim naslovom pa se lahko pohvalijo Slovenci, profesorji in drugi sodelavci Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
10.11.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ljubljanske ekonomiste čakajo evropske preizkušnje
V nedeljo bo v poljskem Krakovu potekal prvi evropski poslovni nogometni pokal, ki se ga bodo udeležili tudi prvaki lanske sezone Poslovne nogometne lige, moštvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.
10.11.2017 | Igrišče
V Domžalah zaživela nogometna akademija
Deveti november bo za vselej z zlatimi črkami zapisan v zgodovino Nogometnega kluba Domžale. Leta 1920 je bil namreč ustanovljen Športni klub DISK, zakoniti predhodnik kluba, 97 let pozneje pa je svoja vrata uradno odprla Akademija Nogometnega kluba Domžale.
19.10.2017 | Družbeni nogomet
Finale lige SOS v NNC Brdo
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je pretekli teden potekal finale nogometne lige Specialne olimpiade Slovenije. Organizacijo dogodka, ki se je odvijal pod geslom Ljubezen do nogometa ne pozna meja, je vodil zasavski VDC.
19.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Praznik ženskega nogometa se začne ob 15.30
„Vse, ki boste sodelovale na Festivalnem dnevu, prejmete darilo, lahko pa boste pridobile tudi vse informacije v povezavi z vpisom v ŽNK Radomlje in preostalimi slovenskimi ženskimi nogometnimi klubi. Zahvaljujemo se Nogometni zvezi Slovenije in Zavodu za šport in rekreacijo Domžale za zaupanje organizacije takšnega dogodka,“ še dodajo v Radomljah. Vabljeni v Domžale!
09.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
FOTO: V Stožicah dokazale, da imajo rade nogomet
To je bila letošnja tretja tovrstna akcija, ki jo je organizirala ekipa Nogometne zveze Slovenije – pred tem smo že bili v Novi Gorici in ljubljanskem parku Tivoli. Kampanja Pod okriljem Mednarodne nogometne zveze FiFA poteka akcija od leta 2011, Slovenija se ji je priključila leta 2015.
05.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V pričakovanju praznika ženskega nogometa
Nogometna tekma kvalifikacij za SP 2018 v Ljubljani, v nedeljo v Stožicah gostujejo Škoti, prinaša tudi praznik ženskega nogometa. Od 14. ure dalje na ploščadi ob Štadionu Stožice.
01.10.2017 | Nogomet za vse (splošno)
NZS in UEFA Grassroots dan v NNC Brdo
September je za evropsko nogometno zvezo UEFA in nogomet poseben mesec v katerem poudarijo poseben pomen Nogometa za vse kot temeljni program kvalitetnih selektivnih nogometnih vsebin. Pod imenom Grassroots prepoznavamo vse pojavne oblike nogometa, od otroškega do veteranov.
15.09.2017 | Nogomet za vse (splošno)
UEFA Grassroots posvet na Nogometni zvezi Slovenije
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je ta teden potekal posvet na tekmo Grassroots nogometa, ki je v Sloveniji prepoznaven kot Nogomet za vse. Predstavnika Uefe, Jamie Houchen in Igor Jankovič, sta se s predstavniki NZS v dvodnevnem pogovoru dotaknila vseh področij Nogometa za vse in ocenila trenutno stanje nogometnih vsebin v Sloveniji.
23.07.2017 | Družbeni nogomet
Slovenija 4. v Evropi
Slovenska futsal reprezentanca diabetikov je na evropskem prvenstvu v Romuniji zasedla končno 4. mesto. Bron je pripadel Rusom (5:4 so bili boljši od Slovenije). Prvaki so postali Hrvati.
08.07.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Nogomet za prijateljstvo tudi z vidno slovensko udeležbo
Ruski St. Petersburg je poleg finala pokala konfederacij gostil že peto izvedbo projekta Nogomet za prijateljstvo. Projekta v organizaciji Gazproma se je udeležila tudi slovenska delegacija, ki je globok pečat pustila tudi v nogometnem turnirju, domov pa se je vrnila z novo lepo izkušnjo.
20.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Ekonomisti do prvega naslova v Poslovni ligi NZS
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo se je v soboto odvijalo sklepno dejanje letošnje sezone Poslovne lige NZS. Na zaključnem dogodku je tokrat sodelovalo 19 moštev, ki so se na nogometnem igrišču borili tako za prvaka Poslovne lige NZS kot tudi za naslov v Poslovnem pokalu NZS.
16.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V NNC Brdo preizkusna tekma v hodečem nogometu
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je včeraj potekala preizkusna tekma v hodečem nogometu med predstavniki Nogometne zveze Slovenije in Društvom za zdravje srca in ožilja.
14.06.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Zaključni festival MNZ U7 in U9 Nova Gorica
V soboto se je v Ajdovščini zaključila sezona za najmlajše aktivne nogometaše v MNZ Nova Gorica. Festivala se je udeležilo 12 ekip v kategoriji U9 in 9 ekip v kategoriji U7 iz klubov: Ledine, DMNG, Idrija, Bilje, Vipava, Tolmin, Kobarid, Adria in Primorje.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
19
20
21

DELI NA