Datum od
Datum do

26.07.2010 | Šolska športna tekmovanja
Tudi selektor Kek v Bohinju
Bohinj je poleg Etiena Velikonje, Aleksandra Radosavljeviča in Tima Matavza obiskal tudi selektor članske nogometne reprezentance Matjaž Kek, ki si je ogledal nogometni dan četrte izmene nadebudnih žogobrcev, ki so tako kot vsako poletje pod budnim očesom nogometnih trenerjev učijo veščin najbolj priljubljenega športa na svetu.
20.07.2010 | Šolska športna tekmovanja
Slovenski reprezentant obiskal nadebudneže
Slovenski reprezentant Tim Matavž, ki je še pred mesecem dni zastopal slovenske barve na 19. SP, je v Bohinju, kjer je tudi sam igral, obiskal Poletno nogometno šolo v izvedbi Otroške nogometne šole Ljubljana in se z najmlajšimi spomnil svojih začetkov.
01.07.2010 | Šolska športna tekmovanja
Lendavski poklon nogometu
Z 2. festivalom nogometa so se v Lendavi v mesecu juniju poklonili najbolj priljubljeni igri z žogo. Na igrišču NK Dobrovnik se je predstavilo 300 udeležencev, vse od selekcije U6 pa tja do članov, ki so se pomerili v finalu pokala MNZ Lendava. Nogometno obarvan dan je najboljšim prinesel tudi praktična darila – žoge, ostali pa so uživali v druženju in igri.
28.06.2010 | Šolska športna tekmovanja
Prihodnost slovenskega nogometa v dobrih rokah
V času, ko so potekale najintenzivnejše priprave na nogometni spektakel leta, je Slovenijo obiskala ekipa Evropske nogometne zveze (UEFA) in si od blizu pogledala, od kot prihajajo slovenski junaki. Vse se namreč začne pri najmlajših. O Sloveniji so se razpisali na spletnih straneh Uefe, o tem, kako so doživeli slovenski nogomet, pa v nadaljevanju.
14.06.2010 | Šolska športna tekmovanja
Finalna Žogarija
Ob koncu šolskega leta je prišla na vrsto tudi zaključna prireditev Žogarija, ki je letos poleg slovenskih šol vključevala tudi dve zamejski.
01.06.2010 | Šolska športna tekmovanja
Fotogalerija: Nogometni dan v Veliki Polani
V okviru aktivnosti Grassroots tedna, ki se je odvijal od 17. - 21.05.2010 v MNZ Lendava je v Veliki Polani potekala aktivnost z naslovom Nogometni športni dan. Na njej je sodelovalo več kot 100 učencev in učenk Osnovne šole Miško Kranjec.
20.05.2010 | Šolska športna tekmovanja
Med otroci, učenci s prilagojenim programom in Romi
Da je Nogometna zveza Slovenije aktivna tudi na drugih področjih, ne zgolj v reprezentančnem nogometu, ki je navzven morda njen največji ambasador, so dokazali njeni najmlajši predstavniki. Le-te so predstavniki UEFE v okviru obiska Slovenije spoznavali v preteklih dneh.
20.05.2010 | Šolska športna tekmovanja
Slovenija kot vzor
Medtem, ko se v Sloveniji te dni mudijo angleški predstavniki evropske nogometne organizacije (UEFA), ki skušajo v objektiv ujeti vso dogajanje na temo Grassrootsa, smo z enim od vodilnih mož na tem področju spregovorili, kaj se pravzaprav skriva za pojmom 'nogomet za vse'.
19.05.2010 | Šolska športna tekmovanja
Drugi dan nogometa za vse
Drugi dan obiska Uefine snemalne ekipe smo se udeležili zaključnega tekmovanja za osnovne šole, popoldan pa še dogodka posvečenega fair playu na nogometnem igrišču.
18.05.2010 | Šolska športna tekmovanja
Grassroots pod drobnogledom
V tekočem tednu se na krovni nogometni organizaciji mudi delegacija evropske nogometne zveze, ki skuša na filmski trak ujeti dogajanje in aktivnosti, ki jih NZS izvaja v okviru Grassroots projekta kot nogometa za vse.
09.05.2010 | Šolska športna tekmovanja
Grassroots vaditelj
V okviru grassroots programa poteka v Sloveniji že drugo leto izobraževanje za naziv Vaditelj.
03.05.2010 | Šolska športna tekmovanja
Nike Premier Cup: Ljubljančani na Danskem do tretjega mesta
Nogometašem ljubljanskega Bravo Publikuma, ki so v finalu slovenskega Nike Premier Cupa pred kamerami Šport TV premagali Koper, je uspel velik podvig. Ekipa starejših dečkov (U-14), ki je zastopala Slovenijo na Nike Premier Cupu v danskem Aarhusu, je namreč končala tekmovanje na tretjem mestu.
20.04.2010 | Šolska športna tekmovanja
Revija nogometa ONŠ Rožle
Množičnost je osnovna podlaga za razvoj nogometa na vseh področjih. Bodisi tekmovalni, vrhunski ali rekreativni nogomet prav vsi črpajo udeležence in popularnost iz množičnosti.
19.04.2010 | Šolska športna tekmovanja
Nogomet za vse, predstavnik SOS tudi v JAR
Nogomet ni le ena najpopularnješih postranskih dejavnosti po svetu in pri nas zaradi svoje nepredvidljivosti in dinamičnosti, pač pa tudi zato, ker ima moč združevanja in vljučevanja tistih, ki v življenju nimajo enakih možnosti.
18.04.2010 | Šolska športna tekmovanja
Hubers pohvalil Slovenijo
V času od 31. marca do 2. aprila se je na obisku v Sloveniji mudil Piet Hubers, član UEFA Grassroots odbora, ki je želel preveriti delovanje Grassroots aktivnosti tudi v praksi. Slovenija je pri Uefi namreč zaprosila za novo Grassroots zvezdico.
12.04.2010 | Šolska športna tekmovanja
Finalna prireditev RIN: Ponovno je zmagal nogomet
V Idriji se je to nedeljo zgodil epilog zimske akcije RIN. V sklepnem tekmovanju so nastopile ekipe v kategorijah U-8 in U-10, ki so se uvrstile v finale. V dodatnem programu so se predstavili tudi domačini s svojo ekipo U-8 in dekliške ekipe v igri 3:3.
01.04.2010 | Šolska športna tekmovanja
Piet Hubers ponovno v Sloveniji
Po juniju 2008 je Slovenijo ponovno obiskal Piet Hubers, ki se te dni pri nas mudi z namenom, da si v živo ogleda aktivnosti Nogometne zveze Slovenije na Grassroots področju. NZS namreč kandidira za novo kvalitetno zvezdico pri Uefi.
28.03.2010 | Šolska športna tekmovanja
Na Dansko potujejo Ljubljančani
V finalu Nike Premier Cupa, ki kot nagrado zmagovalca pelje na evropski turnir na Dansko, sta se pomerili moštvi starejših dečkov z Obale in prestolnice. Nogometaši Bravo Publikuma so z 2:1 (0:1) premagali Koprčane in 29. aprila zasluženo potujejo v nordijsko državo.
28.03.2010 | Šolska športna tekmovanja
Finale Nike Premier Cup 2009-10 v neposrednem prenosu
Danes bo na Areni Petrol odigrana finalna tekma NIKE Premier Cup 2009/2010, katerega partner pri organizaciji je tudi NZS, v kateri se bosta pomerilia Bravo in Koper. Finale ob 13. uri v živo na Š1.
26.03.2010 | Šolska športna tekmovanja
Grassroots: Obisk strokovnih delavcev na Finskem
Slovenska delegacija se je v sklopu UEFA Study Group Scheme mudila na izobraževanju na Finskem.
1
2
3
...
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

DELI NA