Datum od
Datum do

30.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Janži na Češko še Alvir
Po Eriku Janži, ki bo v prihodnje igral za Viktorio Plzen, se je na Češko preselil tudi Marko Alvir. Dosedanji član Domžal, dres katerih je nosil zadnje leto in pol, se je za sodelovanje dogovoril z vodstvom praške Slavie, ki s tekmo več za novim klubom Janže zaostaja vsega točko.
30.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaji novo moč poiskali tudi v Romuniji
Vodstvo ljubljanskega prvoligaša nadaljuje z iskanjem novih moči za nadaljevanje sezone. Olimpija je danes predstavila še tretjega zimskega novinca, po Abassu in Avramovskemu se je zeleno-belim pridružil še romunski vezist Alexandru Cretu.
29.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Olimpija
Nogometaši Olimpije, ki v letošnji sezoni branijo naslov državnega prvaka, bodo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije podali z drugega mesta, a z enakim točkovnim izkupičkom kot vodilni Maribor, s katerim se bodo zmaji udarili že v uvodnem dejanju pomladi.
28.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Domžale
Domžalčani bodo, podobno kot v lanski sezoni, pomlad pričakali na tretjem mestu ligaške razpredelnice. Rumeni bodo v nadaljevanje krenili z zajetno prednostjo pred skupino zasledovalcev, ki jo z 11 točkami zaostanka vodijo Goričani. Domžalčane do vodilne dvojice loči sedem točk razlike, zaostanek pa bi lahko bil po zadnjih treh jesenskih dejanjih manjši, a tudi zajetnejši.
27.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Gorica
Gorica je dobila jesensko bitko štirih moštev za četrto mesto, ki bi lahko ob pokalnem slavju ene od treh prvouvrščenih moštev prvenstva poleti vodilo v kvalifikacije UEFA Evropsko ligo. Z evropsko preizkušnjo so Primorci odprli tudi letošnjo sezono, v Prvi ligi Telekom Slovenije pa jeseni zbrali sedem zmag ter ravno toliko remijev in porazov.
26.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Celje
Celjani bodo v nadaljevanje PLTS krenili s petega mesta. Tako kot koprska, je bila tudi celjska jesen razdeljenega v uspešnejšo prvo polovico in rezultatsko skromnejšo nadaljevanje. V oči bode nekoliko slabši zaključek, ko so grofje v zadnjih sedmih krogih v bero dodali le še štiri točke.
24.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani so se razšli s šesterico
Vodstvo krškega prvoligaša se je v začetku tedna dogovorilo za podaljšanje sodelovanja s trenerjem Tomažem Petrovičem, tik pred božičnimi prazniki pa so se Posavci razšli s šesterico nogometašev.
24.12.2016 | 1. SFL
Mariborska zgodba o uspehu
„Mariborčani so dokazali, da niso amaterji, ampak zrela ekipa, ki ve, kaj hoče. Navdušili so me!“ pa je velik kompliment za naše prvake in celoten slovenski futsal izrekel Portugalec Ricardinho.
23.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Jesenska analiza: Luka Koper
Zasedba z Bonifike bo zimski premor preživela na šestem mestu prvoligaške lestvice, s točko zaostanka za Gorico, ki zaseda tako želeno četrto mesto. Za Koprčani je jesenski del prvenstva, ki ga lahko razdelijo na dve polovici, v prvi so vknjižili večino od 27 točk, v drugem delu jeseni pa so vknjižili zgolj dve zmagi ter po številnih poškodbah ostali brez bogatejšega izkupička.
22.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Rudar Velenje
Velenjčani so se v sezono podali z veliko spremembami, nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije pa bodo dočakali na sedmem mestu lestvice. Knapi, ki so pred svojimi gledalci sicer slavili zgolj dvakrat, so jeseni v ospredje postavili dva novinca v napadu, nase sta opozorila Dominik Glavina in John Mary.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Krško
Krčani so se po uspešnem krstnem prvoligaškem letu podali še v drugo sezono v konkurenci najboljših klubov države, a so dobre predstave davek terjale tudi v obliki številnih odhodov. Vodstvo posavskega prvoligaša je moralo zavihati rokave in sestavilo zasedbo, ki bo prezimila na osmem mestu, a z vsega šestimi točkami zaostanka za četrto Gorico.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani so se razšli s Špehonjo
Aluminij je bil ob Gorici, Krškem in Mariboru eden štirih prvoligašev, ki v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije ni zamenjal trenerja. Bodo pa Kidričani z novim strategom krenili v nadaljevanje prvenstva, saj Bojan Špehonja ni več trener rdečih.
21.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Kelhar Olimpijo zamenjal za Turčijo
Maribor je v ponedeljek ostal brez Erika Janže, ki bo nove izzive iskal na Češkem, brez pomembnega člena začetne enajsterice pa bodo v pomlad krenili tudi Ljubljančani. Dejan Kelhar se je po letu in pol igranja za zeleno-bele znova podal v tujino, v Turčijo, kjer je v preteklosti že igral.
20.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Aluminij
Ob Radomljah so se med prvoligaško druščino vrnili tudi Kidričani, ki so poleti v dodatnih kvalifikacijah za popolnitev Prve lige Telekom Slovenije sicer tesno izgubili z Zavrčem, a so se med prvoligaše preselili po tem, ko Haložani niso zadostili pogojem za prejem tekmovalne licence za nastopanje v najmočnejšem nogometnem razredu.
20.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija predstavila še drugega zimskega novinca
Olimpiji se je po Issahu Abassu pridružil še drugi zimski novinec. Daniel Avramovski je z vodstvom ljubljanskega prvoligaša sklenil pogodbo, ki velja vse do konca sezone 2019/20.
20.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Eterović se je poslovil od Rudarja
Velenjčani bodo v pomlad krenili s tremi točkami zaostanka za četrto Gorico, v boju za četrto mesto, ki lahko ob ugodnem razpletu tekmovanja v Pokalu Slovenije prinese tudi uvrstitev v evropska tekmovanja, pa Rudarju ne bo pomagal Mate Eterović.
19.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Analiza jeseni: Kalcer Radomlje
Radomljani so se po sezoni premora z nazivom zmagovalca 2. SNL ekspresno hitro vrnili v prvoligaško druščino. Tako kot v krstni prvoligaški sezoni, so morali mlinarji tudi letos potrpeti v čakanju na prvo zmago, tokrat pa je bilo čakanje še nekoliko daljše kot pred dvema letoma.
19.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Janža se seli na Češko
Letošnji zimski prestopni rok v Prvi ligi Telekom Slovenije bo trajal med 15. januarjem in 15. februarjem, kljub temu pa so klubi že zavihali rokave. Prva odmevnejša selitev prihaja iz vrst Maribora, saj Ljudski vrt zapušča Erik Janža, ki bo v prihodnje igral na Češkem.
18.12.2016 | Pokal Terme Olimia
V Sevnici veseli, ker je delo dalo rezultate
V petek zvečer smo dobili štiri polfinaliste futsal pokala Terme Olimia, štiri ekipe pa so se od tekmovanja poslovile. Temu primerno pa je bilo tudi razpoloženje v taborih zasedb.
16.12.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani podaljšali s trenerjem Petrovičem
Tomaž Petrovič, ki na klopi Krškega sedi že tri leta, je segel v roko z vodstvom kluba in sodelovanje s posavskim prvoligašem podaljšal vse do konca sezone 2018/19.
1
2
3
...
329
330
331
332
333
334
335
336
...
390
391
392

DELI NA