Datum od
Datum do

20.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Gorica
V nadaljevanju sezone se obeta oster boj za četrto mesto. Med četverico se v pomlad z najboljšim izhodiščem podaja Gorica, ki so tudi med zimskim tekmovalnim premorom ostali zvesti začrtani klubski politiki. Brez Arčona in Kotnika, a z mladostno zagnanostjo in velikim motivom ter skalpoma Udineseja in Tereka.
20.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Zildžović nasledil Pevnika
Radomljani bodo s sobotno popoldansko tekmo proti Aluminiju odprli pomladanski del Prve lige Telekom Slovenije, vendar zadnjeuvrščenega moštva prvenstva v nadaljevanje sezone ne bo popeljal Robert Pevnik, ki je z moštvom opravil nekajtedenske priprave, nasledil ga je Adnan Zildžović.
20.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Gorica po Udineseju ugnala še Terek
Nogometaši Gorice se v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije podajajo z dvema odmevnima zmagama. Varovanci trenerja Mirana Srebrniča so v začetku meseca presenetili videmski Udinese, v zadnji pripravljalni preizkušnji pa je padel še Terek Grozni.
19.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Celje
Celjani so dobršen del jesenskega dela prvenstva preživeli na četrtem mestu, ki ga želi zasedba s knežjega mesta zasedati tudi po zadnjem, 36. krogu Prve lige Telekom Slovenije in si ob ugodnem razpletu pokalnega tekmovanja priigrati novo evropsko vozovnico.
19.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor in Olimpija v zadnji tekmi do remija
Peterica prvoligašev je soboto izkoristila za še zadnje testne preizkušnje pred nadaljevanjem sezone. Maribor in Olimpija sta pred sobotnim derbijem vknjižila neodločen rezultat.
18.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Koper
Tudi za Koprčane, ki pred nadaljevanjem sezone tvorijo četverček moštev v razliki treh točk, velja, da si želijo sezono skleniti na četrtem mestu lestvice, ki bi lahko v primeru ugodnega razpleta pokalnega tekmovanja prineslo tudi evropsko vozovnico. Bodo kozlički uspešnejši od konkurentov?
18.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Firer blestel ob visoki zmagi Domžal
Prvoligaši so že prešli v povsem zadnjo fazo priprav na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije, ki se s tekmami 22. kroga pričenja prihodnjo soboto, konec tedna pa bodo trenerji izkoristili še za zadnje testne preizkušnje.
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Rudar Velenje
Rudar je med zimskim premorom doživeli najmanj kadrovskih sprememb. Vanja Radinović, ki bo knape popeljal v nadaljevanje prvenstva, vsaj za zdaj razpolaga z vsemi jesenskimi aduti, tudi z Dominikom Glavino in Johnom Maryjem, ki sta jeseni dosegla dve tretjini velenjskih zadetkov.
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Babunski posojen v Radomlje, Crnomarković na Norveško
Od Olimpije sta se po Darijanu Matiću, ki bo spomladi v lovu na uvrstitev med drugoligaše pomagal Muri, poslovila še dva nogometaša. Đorđe Crnomarković bo nogometno pot nadaljeval na Norveškem, Dorian Babunski je do konca sezone posojen Radomljam.
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Andrija Filipović okrepil goriški napad
V novogoriškem prvoligašu so zimski prestopni rok zaključili v delovnem vzdušju, saj so javnosti postregli z nekaj novostmi. Prva novica je povezana s prihodom novega napadalca Andrije Filipovića, ki je z Gorico sklenil dolgoročno sodelovanje.
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Iz Kopra v sosednji Ankaran
Koper bo v nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije krenil brez Jake Štromajerja, ki bo spomladi igral za drugoligaški Ankaran. Sosednjemu drugoligašu so v Kopru odstopili tudi Robija Gajška.
16.02.2017 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Ljubljančanke in Pomurke že v polfinalu
Para sta ŽNK Rudar Škale – ŽNK Ankaran in ŽNK Olimpija – ŽNK Teleing GMT Beltinci. Tekmi bosta na sporedu 12. marca, o potniku v finale odloča ena tekma. Finale bo na sporedu 31. maja, naslov prvakinj branijo igralke Pomurja.
16.02.2017 | Pokal Terme Olimia
Znana para polfinala pokala Terme Olimia
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije je bil opravljen žreb polfinala pokala Terme Olimia. Maribor Proen se bo na prvi tekmi pomeril s KMN Sevnica, na drugem obračunu pa se bosta udarila KMN Bronx Škofije in Gorica Futsal klub.
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Krško
Krško se v pomlad podaja s spremenjeno in pomlajeno ekipo. Z uspešnimi predstavami bi lahko Krčani posegli tudi v boj za mesta v zgornji polovici lestvice, a Posavcem za ovratnik diha tudi deveti Aluminij. Kaj bo krškim navijačem prinesla mladostna zagnanost njihovih ljubljencev?
16.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Zmaga za Celjane in Radomljane
Celjani in Radomljani počasi, a zanesljivo zaključujejo priprave na tujih tleh. Grofje so v novi pripravljalni tekmi vknjižili tretjo zaporedno zmago, uspešni pa so bili tudi varovanci trenerja Roberta Pevnika.
15.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Darijan Matić bo pomagal Muri
Na zadnji dan zimskega prestopnega roka je klubsko sredino zamenjal tudi Darijan Matić. Nekdanji kapetan Olimpije, ki je lani kot prvi dvignil pokal za naslov državnega prvaka, se bo spomladi potil na tretjeligaških zelenicah.
15.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Aluminij
Deveto mesto lestvice PLTS še ne prinaša neposrednega obstanka v družbi najboljših slovenskih klubov, zato pred nadaljevanjem prvenstva v taboru Aluminija ne skrivajo, da se želijo spomladi izogniti mestom, ki ne zagotavljajo prvoligaške vozovnice za prihodnjo sezono.
15.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Radomljani remizirali s Šibenikom, Celje ugnalo Sigmo
Radomeljski prvoligaš je v Medžugorju remiziral s Šibenikom, Celjani pa so z minimalno razliko ugnali Sigmo Olomouc.
14.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Oduwa je novi zmaj
Nogometaši Olimpije bodo jutri v svoji družbi pozdravili novega soigralca. Zmajem se je po podpisu triletnega dogovora pridružil tudi dosedanji član londonskega Tottenhama Nathan Oduwa.
14.02.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pogled v pomlad: Kalcer Radomlje
Tako kot v boju za vrh lestvice ter mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja, se tudi na dnu razpredelnice obeta še pester spopad, saj Radomljani 15 krogov pred koncem sezone puške še niso vrgli v koruzo.
1
2
3
...
324
325
326
327
328
329
330
331
...
390
391
392

DELI NA