Datum od
Datum do

18.09.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Slovo Krke in Zavrča
2. krog Pokala Slovenije ni prinesel večjih presenečenj, saj so favorizirane ekipe v večini opravile svoje delo z odliko. Prvoligaška obračuna so prepričljivo dobili Velenjčani oziroma Celjani, s četrtfinalno vstopnico pa se lahko pohvalijo tudi v Kidričevem in Šenčurju.
17.09.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Komu vstopnice za četrtfinale?
Po zanimivem prvem dnevu tekmovanja z nestrpnostjo pričakujemo sredo, ko bo na sporedu 2. krog Pokala Slovenije. Zmagovalcem uvodnega dejanja se bodo tokrat priključili še štirje favorizirani prvoligaši, ki se bodo skušali izogniti usodi Kopra in Triglava. Udeležba v četrtfinalu je mikavna, svojo računico pa imajo tudi nižjeligaši.
14.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje z novo zmago, Bela krajina z novim porazom
6. krog druge slovenske nogometne lige se je začel s tesnima zmagama Aluminija in Doba, ki si je pomembne tri točke zagotovil tik pred koncem tekme. Bolj prepričljivi so bili nogometaši Veržeja, ki so s tretjo letošnjo zmago prehiteli Krško. Nedelja je postregla z napeto tekmo v Šmartnem in novo zmago Radomelj proti Beli krajini. Ta ostaja brez točk.
08.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Šenčur pomagal Radomljam do vrha
V 5. krogu 2. slovenske nogometne lige so bile ta konec tedna odigrane tri tekme. Nogometaši Šenčurja so presenetljivo visoko premagali dotlej vodilni Dob, kar so s pridom izkoristili igralci Radomelj, ki so odpravili Veržej s petimi zadetki, kljub igralcu manj. V Beli krajini do minimalne zmage Ankaran Hrvatini.
31.08.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob četrtič, AH Mas Tech prvič
Nogometaši Roltek Doba so še naprej stoodstotni, saj so proti ekipi Krškega zabeležili že četrto zmago v letošnji sezoni. Bela krajina je četrtič izgubila, medtem ko je AH Mas Tech pred domačimi gledalci vknjižil prvo zmago v drugoligaški druščini. Aluminij je težje od pričakovanj odpravil Šenčur, Šmartno pa do pomembne zmage v Radomljah.
27.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Dirigentska palica v nogah Ljubljančanov in Novogoričanov
Četrti krog kadetske in mladinske lige so zaznamovali predvsem rdeči kartoni, ki so bili skoraj pogostejši, kot zadetki. V mladinski kategoriji se je s kar štirimi zadetki izkazal Anel Hajrić. Med kadeti na vrhu s polnim izkupičkom točk ostajajo Ljubljančani, pri mladincih so v ospredju Novogoričani.
24.08.2013 | 2. SNL
2. SNL: Več kot tisoč gledalcev videlo zmago Doba
V 3. krogu 2. SNL je največ pozornosti pritegnil lokalni obračun med Radomljami in Dobom, ki si ga je ogledalo več kot tisoč gledalcev. Stoodstoten izkupiček so ohranili gostje, katerim delajo družbo na vrhu le še nogometaši Šmartnega. V Šenčurju je padlo kar devet golov, medtem ko gledalci v krškem niso prišli na svoj račun. Že v soboto je Veržej dočakal prvo drugoligaško zmago na soočenju novincev.
23.08.2013 | Pokal Pivovarna Union
V 2. krogu Krka v Velenje, Zavrč pa v Celje
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije so bili izžrebani pari 2. kroga Pokala Slovenije. Novomeška Krka je v prejšnjem krogu izločila Koper, žreb pa ji tokrat ni namenil kaj več sreče, saj se bodo tudi tokrat pomerili s prvoligašem.
23.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Boj za dvomestno število točk
Mladinci in kadeti se bodo od danes pa vse do nedelje borili za nove točke. V četrtem krogu ima četverica že možnost da doseže dvomestno število točk.
21.08.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Izpadla prvoligaša
Boj za 23. pokalno lovoriko je že v uvodnem krogu postregel s presenečenji. Letos prvoligaška Krka je izločila Koper, Veržej pa ustavil Triglav. V Dobrovcah in na Bledu skupaj padlo kar 17 zadetkov.
21.08.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Veržej prek Triglava v 2. krog
Drugoligaš iz Veržeja je pripravil prvovrstno presenečenje v 1. krogu Pokala Slovenije, saj je s 4:2 izločil favorizirani Triglav. Gostitelji so si lepo prednost priborili že na samem začetku srečanja, zadnjeuvrščenemu moštvu Prve lige Telekom Slovenije pa nista pomagala niti dva zadetka Mustafe Nukića, saj je končnica ponovno pripadla Prlekom.
21.08.2013 | Pokal Pivovarna Union
Veržej - Triglav 4:2
21.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Trije pordečili, v polno tudi z 11 metrov
Med tednom se je zaključil 3. krog prvenstva v kadetski in mladinski prvi ligi. Medtem ko so v kadetski konkurenci izstopali gostje, sta se na mladinskih prizoriščih mreži kar na dveh tekmah zatresli osemkrat.
20.08.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Goričani preskočili prvo oviro
Slatina in Gorica sta otvorili letošnje pokalno tekmovanje. Prvi so se v 23. sezoni veselili Severni Primorci, ki so v gosteh slavili z 2:0. Ostalih deset dvobojev sledi v sredo ob 16.uri.
19.08.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: V torek pričetek pokalnega tekmovanja
S tekmo med Slatino in Gorico se v torek začenja 23. sezona pokalnega tekmovanja. Naslov najboljšega branijo Mariborčani. Večina prvoligašev, ki je v pretekli sezoni zasedla najvišja mesta, se bo tekmovanju priključila v drugem oz. tretjem krogu.
17.08.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob in Radomlje z drugo zmago
V 2. krogu druge slovenske nogometne lige so presenečenje pripravili nogometaši Kalcer Radomelj, ki so v gosteh visoko premagali favorizirani Aluminij. Drugo zmago sta pospravila pod streho tudi Roltek Dob in Šmartno 1928, kar pa ni uspelo ekipi Krškega pri Šampionu. AH Mas Tech do zgodovinske točke proti Šenčurju.
17.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Trije tekmovalni dnevi za nove točke
Kadetska in mladinska liga se nadaljuje tudi ta konec tedna. Tokratni krog se bo odvijal kar tri dni, kar pušča odprte možnosti za morebitno taktiziranje, čeprav je edina taktika ob začetku prvenstva premagati nasprotnika. Doslej sta bila v tem najbolj uspešna Olimpija Ljubljana v kadetski in HIT Gorica v mladinski kategoriji.
15.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Spremembe na dnu lestvice
Drugi krog mladinskega in kadetskega tekmovanja je prinesel nekaj sprememb v spodnji polovici lestvice. Z najboljšo gol razliko se lahko pohvali ljubljanska Olimpija v kadetski konkurenci, pri mladincih na vrhu HIT Gorica.
13.08.2013 | 1. SKL
SKL/SML: Popoldne na sporedu že 2. krog
Nogometaše v mladinski in kadetski konkurenci po soboti čaka že nov krog tekmovanja. Šesterica klubov v vsaki starostni kategoriji bo iskala priložnost za prve točke, trenutno vodilni pa se bodo skušali odlepiti od zasledovalcev. Prvi dvoboji se začenjajo ob 15.30 uri v kadetski konkurenci, zadnji bodo na igrišče stopili mladinci iz Kopra in nogometaši Roberta Korena Dravograd, ki bodo na umetni travi na Bonifiki moči pomerili ob 21. uri.
11.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Najboljši štart Olimpije in Ilirije
Ta konec tedna se je pričelo mladinsko in kadetsko tekmovanje za sezono 2013/2014. V konkurenci kadetov so se najbolje odrezali Ljubljančani, ki so na gostovanju v Celju dosegli pet zadetkov in z najvišjo gol razliko zasedli prvo mesto, pri mladincih je dvoboj v Šiški odločil vodilnega po prvem krogu. Skupno se je mreža na 12 dvobojih zatresla kar 90-krat.
1
2
3
...
282
283
284
285
286
287
288
289
...
308
309
310

DELI NA