Datum od
Datum do

14.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalčani razširili izbor vratarjev
Domžalčani v zimskem prestopnem roku niso veliko kadrovali. Ob Juretu Balkovcu je moštvo zapustilo nekaj nogometašev, ki niso igrali vidnejše vloge, dan pred koncem zimskega prestopnega obdobja pa so rumeni potrdili prvega novinca.
14.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Gliha zopet pod okriljem Vlada Badžima
Vlado Badžim bo lahko v drugem delu Prve lige Telekom Slovenije računal tudi na starega znanca. Po nekaj mesecih se je med Ankarančane vrnil Erik Gliha, ki je bil jeseni član italijanskega Avellina.
12.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Crotone Ankaranu posodil dva nogometaša
Ankarančane prva tekma drugega dela sezone čaka že v soboto, ko bo v Dravogradu gostoval Aluminij. Primorci so pred novimi preizkušnjami potrdili še dva novinca, zadnji ekipi prvenstva sta se pridružila člana italijanskega Crotoneja.
12.02.2018 | 2. SNL
Priprave se nadaljujejo, Radomljani presenetili Kidričane
Klubi 2. SNL nadaljujejo s pripravami na drugi del prvenstva, ki se bo nadaljevalo v drugem marčevskem vikendu. Za nogometaši so nove pripravljalne preizkušnje, klubi pa dopolnjujejo igralsko zasedbo.
11.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi napolnili goriško mrežo
Priprave prvoligašev se počasi, a zanesljivo prevešajo v zaključno fazo. Zadnjo tekmo pred zaostalim obračunom z Aluminijem so odigrali Ankarančani, zmaji pa se s priprav v Turčiji vračajo z remijem. Goričani so morali po Kranjčanih čestitati Velenjčanom.
10.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav dobil prvoligaški spopad z Gorico
Sobota je ponudila šest pripravljalnih srečanj. Maribor se je pred odhodom domov v Turčiji pomeril še z Zenitom, prvoligaškemu spopadu pa so bili priča v Novi Gorici, kjer pa so se veselili Kranjčani.
10.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Bivši reprezentant Srbije nova pridobitev zmajev
Mariborčani se danes poslavljajo od Turčije, kjer bodo še nekaj dni vadili nogometaši Olimpije. Zasedba zmajev je danes močnejša za novega člana. Zeleno-belim se je pridružil nekdanji srbski reprezentat Dragan Mrđa.
09.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Šehiću med knape še dva nova obraza
Pri splitskem Hajduku so že pred dnevi potrdili, da bo Edin Šehić spomladi posojen Rudarju, danes pa so Velenjčani ob tem predstavili še dva nova obraza. Knapom sta se pridružila Djair Parfitt-Williams in Vlatko Šimunac, ki se najbolje znajdeta v napadu.
09.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Prva pogodba za Likarja in Bičića
Goričani bodo, kot kaže trenutno, v nadaljevanje sezone krenili z dokaj nespremenjeno zasedbo. Rifet Kapić je edini, ki je zapustil Primorsko, vodstvo kluba pa je danes sklenilo profesionalno pogodbo z mladima vratarjema, Urošem Likarjem in Nickom Bičićem.
08.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Remi Olimpije, poraz Maribora
V Sloveniji praznik, v Turčiji pa dan za novo pripravljalno preizkušnjo Mariborčanov in Ljubljančanov. Četrtek ni ponudil zmaga, čeprav so bili zmaji že na pragu skalpa ruskega Rostova, Štajerci pa so morali priznati še drugi poraz.
08.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Med zmaje tudi Avstralec
Olimpija je po selitvi v Turčijo predstavila še drugo zimsko okrepitev. Zmaji so dodatno rešitev za položaj levega bočnega branilca našli na Reki, od koder se je poleti že preselil Dario Čanađija. Vezistu je pol leta zatem v Ljubljano sledil še Jason Davidson.
07.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
V Umagu poraz Celja ter zmagi Aluminija in Domžal
V Umagu so bili uspešnejši Kidričani in Domžalčani, ki so ugnali Zemun, medtem ko so morali Celjani priznati premoč Širokemu Brijegu. Rudar je napolnil dravograjsko mrežo, Gorica pa je z golom Žigona premagala drugo ekipo Osijeka.
07.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Vidović nova moč Krčanov
Tudi Krčani nadaljujejo s pripravami na drugi del sezone, v katerem bo posavsko zasedbo vodil Alen Šćulac. Primorec na krški klopi bo spomladi razpolagal z dokaj spremenjenim moštvom, naslednji potrjeni novinec je tudi Boris Vidović.
06.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij in Gorica uspešna v hrvaški Istri
Torek je ponudil tri dvoboje prvoligašev, tako Goričani, Kidričani in Krčani pa so bili aktivni na hrvaški tleh. Gorica je krajše priprave v Istri odprla z zmago nad poreškim Jadranom, Aluminij je ugnal Ilirijo, Posavci pa so izgubili z Rijeko.
05.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor do zmage, Vojvodina ugnala Olimpijo
Za vodilnima ekipama Prve lige Telekom Slovenije sta novi preizkušnji na turških tleh. Mariborčani so ugnali zasedbo moldavskega Šerifa, Olimpijo pa je z golom v izdihljajih dveurnega dvoboja z Vojvodino pokopal nekdanji grof Stefana Cebara.
05.02.2018 | 2. SNL
Teden poln pripravljalnih tekem
Prvoligaši počasi že pogledujejo proti prvim uradnim tekmam, klubi 2. SNL pa so še sredi faze priprav in igranja pripravljalnih srečanj. Minuli teden je ponudil nekaj zanimiv dvobojev, kdo se je odrezal najbolje?
04.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Remi Kidričanov in Ankarančanov
Za Kidričani in Ankarančani je nova pripravljalna preizkušnja. Dvoboja v Kidričevem oziroma Piranu sta se razpletla z neodločenim izidom. Aluminij je remiziral z Rogaško, Ankaran pa z Biljami.
03.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale v mrežo Šampiona pospravile pol ducata zadetkov
Velenjčani so, potem ko so klonili v finalni tekmi, turnir v hrvaški Istri sklenili na drugem mestu. Krčani so v Zagrebu izgubili z Dinamom, Goričani pa so ugnali Radomlje. V dvoboju s Šampionom so bili najučinkovitejši Domžalčani.
03.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pušnik v pomlad z igralcem bivšega kluba
Velenjčani v teh dneh vadijo v hrvaškem Umagu, zasedba knapov pa bo že kmalu močnejša za novega člana. Iz vrst splitskega Hajduka, nekdanjega kluba velenjskega stratega Marijana Pušnika, se v Šaleško dolino seli Edin Šehić.
02.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Po žrebu polfinala pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja.  V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije.
1
2
3
...
277
278
279
280
281
282
283
284
...
391
392
393

DELI NA