Datum od
Datum do

02.03.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Gorica - Olimpija
Zimske razmere, ki še vedno vladajo nad večjim delom države, so poskrbele, da bo v 20. krogu PLTS odigrana le ena tekma. Kdo bo boljši v nedeljskem spopadu Goričanov in Ljubljančanov, ki lahko skočijo na vrh lestvice?
01.03.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Zima znova močnejša
Vreme kroji tudi izvedbo 20. kroga Prve lige Telekom Slovenije, ki zaradi stanja nogometnih zelenic prav tako ne bo odigran v celoti.
01.03.2018 | Pokal Terme Olimia
Z lovoriko bi si radi čestitali za klubski jubilej
Ekipa v svoji sredi premore kar štiri slovenske reprezentante ter okrepitve s Hrvaške, odkoder prihaja tudi trener Kujtim Morina. Nekdanji as Nacionala je lani jeseni sedel na klop Dobovca, ki ravno v tem letu praznuje 40. let obstoja!
01.03.2018 | Pokal Terme Olimia
S taktičnimi različicami ponagajati Dobovcu
V Vrhniki so ponosni na svojo futsal sredino, Siliko Rem Power si je v svoji drugi sezoni med prvoligaški zagotovil četrtfinale 1. SFL in se uvrstil v polfinale pokala Terme Olimia. Ekipo vodi nekdanji futsal as Mile Simeunovič
28.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Z ambicioznostjo nimajo težav
Damir Pertič je lani na klopi devetkratnih pokalnih prvakov nadomestil Tomislava Horvata. Zaenkrat mu kaže dobro: v 1. SFL je na prvem mestu, ekipa je na finalnem turnirju pokala Terme Olimia. Litija lovi 10. jubilejni pokalni naslov.
27.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Na voljo vstopnice za pokal Terme Olimia
Nogometna zveza Slovenije je tudi tokrat poskrbela za žepu in denarnici prijazne cene vstopnic. V soboto si lahko dve tekmi polfinala ogledate za ceno pet evrov (kot na evropskem prvenstvu ena vstopnica velja za dve tekmi tistega dne), za vrhunec finale pokala pa boste odšteli tudi pet evrov.
26.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Ponosni na kompliment Mileta Simeunoviča
Če kdo, potem je ekipa KMN Bronx zagotovo specialist za končnice pokala Terme Olimia. Letos so že tretjič zapored med kvartetom, ki se bori za naslov. Tokrat jih v sobotnem polfinalu čaka Litija, z devetimi pokalnimi lovorikami rekorderka v Sloveniji. Primorci si s tem ne belijo glave, ampak polni optimizma odhajajo v Podčetrtek, ki bo že šestič zapored gostil finalni turnir pokala Terme Olimia.
26.02.2018 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Po žrebu pokala regij, članic in mladincev
Današnji dan je na sedežu Nogometne zveze Slovenije minil v znamenju žrebov. Izžrebana sta polfinalna para Ženskega pokala NZS, par v predkrogu Mladinskega pokala NZS, četrtfinalni pari Mladinskega pokala NZS, polfinalna para Mladinskega pokala NZS in prvoimenovana ekipa v finalu Pokala regij.
26.02.2018 | 2. SNL
Muraši se potijo v Turčiji
Drugoligaši so zakorakali v sklepno fazo priprav na nadaljevanje prvenstva, ki se bo za njih pričelo v drugem marčevskem vikendu. Nogometaši Mure so se v minulem tednu odpravili v Turčijo, v hrvaško Istro pa so pred snegom pobegnili tudi Ravenčani in Dobljani.
25.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Statistični posladki nepopolnega 19. kroga:
Ankaran Hrvatini so vknjižili prvo prvoligaško domačo zmago. V Prvi ligi Telekom Slovenije so debitirali Saša Ivković, Jan Mlakar, Filip Uremović, Dušan Stojinović, Felipe Santos in Aristoteles Romero. Maribor je vknjižil 1.700. točko v PLTS.
25.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Olimpija začenja z zmago
Nogometaši ljubljanske Olimpije so v 19. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Celje z 2:1 (0:0).
25.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Vijoličasti za uvod le s točko
Nogometaši Maribora in Aluminija iz Kidričevega so se v 19. krogu Prve lige Telekom Slovenije v Ljudskem vrtu razšli brez zadetkov z 0:0.
25.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Zvezdniška zasedba na finalnem turnirju pokala Terme Olimia
Letos poteka že 23. sezona pokalnega tekmovanja. V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije. Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia.
25.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Elsner se je preselil med orle
Kranjčani so si s porazom v dvoboju z Ankarančani zagrenili življenje, saj se je zadnja ekipa prvenstva devetu mestu približala na dve točki zaostanka. Orli želijo čimprej izplavati iz nevarnih voda, pri tem pa jim bo pomagal tudi Rok Elsner.
24.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankaran do pomembne zmage
Nogometaši Ankarana Hrvatinov so v 19. krogu Prve lige Telekom Slovenije v Novi Gorici premagali kranjski Triglav z 2:0 (1:0).
23.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
V Mariboru v nedeljo, v Krškem in Velenju aprila
Devetnajsti krog Prve lige Telekom Slovenije bodo z dvobojem v Novi Gorici odprli Ankarančani in Kranjčani. Na Primorskem nimajo težav s snegom, drugačno pa je stanje v Krškem, Mariboru in Velenju.
22.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Olimpija - Celje
Vreme je poskrbelo, da bo konec tedna ponudil tri srečanja 19. kroga PLTS, ki ga bodo s tekmo v Stožicah vsaj deloma sklenili Ljubljančani in Celjani. Bodo v drugi del prvenstva bolje zakorakali zmaji ali grofje?
22.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Maribor - Aluminij
Ljudski vrt bo v uvodnem dejanju druge polovice prvenstva gostil štajerski spopad Mariborčanov in Kidričanov, ki so že opravili s prvo preizkušnjo. Bodo tokrat zaključne minute rdečim prinesle več veselja?
22.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Pred tekmo: Ankaran Hrvatini - Triglav Kranj
Po zaostali tekmi Ankarančanov in Kidričanov je prva polovica sezone tudi formalno pod streho, prav Ankarančani pa bodo odprli tudi drugi del prvenstva. Dvoboj zadnjeuvrščenih ekip bo odigran v Novi Gorici.
21.02.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
Sunny spomladi v Armeniji
Zimsko prestopno obdobje se je v Sloveniji končalo 15. februarja, v nekaterih državah pa kadrovanja še ni konec. Med takšne države spada tudi Armenija, v kateri bo nogometno pot nadaljeval mariborski napadalec Sunny Omoregie.
1
2
3
...
275
276
277
278
279
280
281
282
...
391
392
393

DELI NA