Datum od
Datum do

12.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Šestica Radomelj
Roltek Dob in Kalcer Radomlje, ki so Šampionu zabile kar šest zadetkov, ostajata z novima zmagama na vrhu prvenstvene lestvice. V 10. kroge druge slovenske nogometne lige so sicer gledalci videli kar šest enajstmetrovk, od tega dve v Šenčurju, kjer so gostitelji gladko odpravili Krško in dve v Ankaranu, obe v korist Šmartnega.
10.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Začenja se druga tretjina
Reprezentančni odmor ne prinaša počitka za drugoligaše, ki se vneto pripravljajo na deseti tekmovalni dan letošnje sezone. Ta seveda prinaša nekaj zanimivih obračunov, recimo tistega v Dobu, kjer bo vodilno moštvo prvenstva gostilo najprijetnejše presenečenje – tretjeuvrščeni Veržej.
05.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob izkoristil ničlo Radomelj v Šenčurju
Uvodne tri tekme 9. kroga druge slovenske nogometne lige so znova prinesle spremembo na samem vrhu. Radomlje so namreč visoko izgubile v Šenčurju, medtem ko je Dob presenetljivo visoko odpravil odlično zasedbo Šmartnega. Krško in Ankaran Hrvatini brez zmagovalca, Veržej pa je presenetil Aluminij.
28.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje in Dob ponovno z ramo ob rami
Tri sobotne tekme 8. kroga druge slovenske nogometne lige so postregle z vsemi tremi mogočimi razpleti. Domače zmage so se veselili v Veržeju, Dob je upravičil vlogo favorita v Ankaranu, Radomlje pa so porabile veliko moči za točko proti Krškemu. Nedeljski tekmi brez zadetkov, a kar s tremi izključitvami pri Aluminiju.
26.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Šmartno gosti Aluminij
Živahno je tudi dogajanje v drugi slovenski nogometni ligi, kjer sta na čelu razpredelnice velika lokalna rivala, Radomlje in Dob. Visoke apetite letos gojijo še pri Šmartnem in Aluminiju, ki se bosta v 8. krogu pomerila v neposrednem obračunu. Bela krajina bo prve točke iskala proti Šenčurju, Veržej pa bo dobro formo skušal potrditi z zmago nad Šampionom.
21.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje ušle Dobu
7. krog druge slovenske nogometne lige je zaznamoval derbi med Aluminijem in Dobom, ki se je končal brez zmagovalca. To so s pridom izkoristili nogometaši Radomelj, ki so se s težko prigarano zmago nad Primorci odlepili za dve točke. Veržej se je maščeval Šenčurju za pokalni poraz, v dobri formi ostaja Šmartno, brez zmage pa še naprej Bela krajina.
20.09.2013 | Pokal Slovenije
V četrtfinalu dva prvoligaška dvoboja
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije so bili danes izžrebani pari četrtfinala Pokala Slovenije. Ples kroglic je odločil, da se bosta v četrtfinalu poslovila vsaj dva nova prvoligaša.
18.09.2013 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Slovo Krke in Zavrča
2. krog Pokala Slovenije ni prinesel večjih presenečenj, saj so favorizirane ekipe v večini opravile svoje delo z odliko. Prvoligaška obračuna so prepričljivo dobili Velenjčani oziroma Celjani, s četrtfinalno vstopnico pa se lahko pohvalijo tudi v Kidričevem in Šenčurju.
17.09.2013 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Komu vstopnice za četrtfinale?
Po zanimivem prvem dnevu tekmovanja z nestrpnostjo pričakujemo sredo, ko bo na sporedu 2. krog Pokala Slovenije. Zmagovalcem uvodnega dejanja se bodo tokrat priključili še štirje favorizirani prvoligaši, ki se bodo skušali izogniti usodi Kopra in Triglava. Udeležba v četrtfinalu je mikavna, svojo računico pa imajo tudi nižjeligaši.
14.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Radomlje z novo zmago, Bela krajina z novim porazom
6. krog druge slovenske nogometne lige se je začel s tesnima zmagama Aluminija in Doba, ki si je pomembne tri točke zagotovil tik pred koncem tekme. Bolj prepričljivi so bili nogometaši Veržeja, ki so s tretjo letošnjo zmago prehiteli Krško. Nedelja je postregla z napeto tekmo v Šmartnem in novo zmago Radomelj proti Beli krajini. Ta ostaja brez točk.
08.09.2013 | 2. SNL
2. SNL: Šenčur pomagal Radomljam do vrha
V 5. krogu 2. slovenske nogometne lige so bile ta konec tedna odigrane tri tekme. Nogometaši Šenčurja so presenetljivo visoko premagali dotlej vodilni Dob, kar so s pridom izkoristili igralci Radomelj, ki so odpravili Veržej s petimi zadetki, kljub igralcu manj. V Beli krajini do minimalne zmage Ankaran Hrvatini.
31.08.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob četrtič, AH Mas Tech prvič
Nogometaši Roltek Doba so še naprej stoodstotni, saj so proti ekipi Krškega zabeležili že četrto zmago v letošnji sezoni. Bela krajina je četrtič izgubila, medtem ko je AH Mas Tech pred domačimi gledalci vknjižil prvo zmago v drugoligaški druščini. Aluminij je težje od pričakovanj odpravil Šenčur, Šmartno pa do pomembne zmage v Radomljah.
27.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Dirigentska palica v nogah Ljubljančanov in Novogoričanov
Četrti krog kadetske in mladinske lige so zaznamovali predvsem rdeči kartoni, ki so bili skoraj pogostejši, kot zadetki. V mladinski kategoriji se je s kar štirimi zadetki izkazal Anel Hajrić. Med kadeti na vrhu s polnim izkupičkom točk ostajajo Ljubljančani, pri mladincih so v ospredju Novogoričani.
24.08.2013 | 2. SNL
2. SNL: Več kot tisoč gledalcev videlo zmago Doba
V 3. krogu 2. SNL je največ pozornosti pritegnil lokalni obračun med Radomljami in Dobom, ki si ga je ogledalo več kot tisoč gledalcev. Stoodstoten izkupiček so ohranili gostje, katerim delajo družbo na vrhu le še nogometaši Šmartnega. V Šenčurju je padlo kar devet golov, medtem ko gledalci v krškem niso prišli na svoj račun. Že v soboto je Veržej dočakal prvo drugoligaško zmago na soočenju novincev.
23.08.2013 | Pokal Slovenije
V 2. krogu Krka v Velenje, Zavrč pa v Celje
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije so bili izžrebani pari 2. kroga Pokala Slovenije. Novomeška Krka je v prejšnjem krogu izločila Koper, žreb pa ji tokrat ni namenil kaj več sreče, saj se bodo tudi tokrat pomerili s prvoligašem.
23.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Boj za dvomestno število točk
Mladinci in kadeti se bodo od danes pa vse do nedelje borili za nove točke. V četrtem krogu ima četverica že možnost da doseže dvomestno število točk.
21.08.2013 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Izpadla prvoligaša
Boj za 23. pokalno lovoriko je že v uvodnem krogu postregel s presenečenji. Letos prvoligaška Krka je izločila Koper, Veržej pa ustavil Triglav. V Dobrovcah in na Bledu skupaj padlo kar 17 zadetkov.
21.08.2013 | Pokal Slovenije
Pokal Slovenije: Veržej prek Triglava v 2. krog
Drugoligaš iz Veržeja je pripravil prvovrstno presenečenje v 1. krogu Pokala Slovenije, saj je s 4:2 izločil favorizirani Triglav. Gostitelji so si lepo prednost priborili že na samem začetku srečanja, zadnjeuvrščenemu moštvu Prve lige Telekom Slovenije pa nista pomagala niti dva zadetka Mustafe Nukića, saj je končnica ponovno pripadla Prlekom.
21.08.2013 | Pokal Slovenije
Veržej - Triglav 4:2
21.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Trije pordečili, v polno tudi z 11 metrov
Med tednom se je zaključil 3. krog prvenstva v kadetski in mladinski prvi ligi. Medtem ko so v kadetski konkurenci izstopali gostje, sta se na mladinskih prizoriščih mreži kar na dveh tekmah zatresli osemkrat.
1
2
3
...
258
259
260
261
262
263
264
265
...
284
285
286

DELI NA