Datum od
Datum do

05.02.2013 | A
Katanec: "Javnosti ne zanima kapetan, pač pa dober nogomet."
Novi selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec je dan pred prijateljsko tekmo z Bosno in Hercegovino na Brdu pri Kranju še enkrat poudaril, da na tekmi ne bo v ospredju rezultat, bolj ga zanima kako deluje ekipa, ki jo že v kratkem čaka kvalifikacijska tekma za SP proti Islandiji. Prvi občutki so pri Katancu zelo pozitivni.
05.02.2013 | A
Ilič: "Razmišljati o svoji kvaliteti."
Slovensko izbrano vrsto v sredo čaka prvi obračun v tem koledarskem letu. V sredo se bo v Ljubljani pomerila z Bosno in Hercegovino.
04.02.2013 | A
Katanec vodil prvi trening
Slovenska nogometna reprezentanca se je danes zbrala na Brdu pri Kranju, popoldan pa že prvič pod vodstvom Srečka Katanca trenirala na Stožicah. Ta je trajal skoraj uro in pol, selektor Katanec pa je preizkušal tudi sistem s tremi branilci.
04.02.2013 | U21
Prvi preizkus tudi za Kavčičeve varovance
Mlado slovensko reprezentanco sredi tedna čaka prijateljski obračun s Portugalci. Na skrajni zahod Evrope so nogometaši že prispeli.
03.02.2013 | A
Poškodovan tudi Maroh
Druga nemška nogometna liga je ta vikend že drugič posegla v prijateljsko tekmo slovenske reprezentance z BiH. Po Zlatku Dediču danes iz Nemčije prihaja novica, da si je stegensko mišico poškodoval tudi centralni branilec Dominic Maroh.
02.02.2013 | A
Poškodovan še Dedič, Katanec vpoklical Beriča
Sinočnja tekma druge nemške lige med Aalnom in Bochumom je po poškodbi Kampla prinesla nove slabe novice za slovensko reprezentanco. Zaradi poškodbe stegenske mišice je igrišče v 56. minuti zapustil Zlatko Dedič, selektor Srečko Katanec pa je namesto njega na ponedeljkov reprezentančni zbor vpoklical Roberta Beriča.
31.01.2013 | A
Kampl poškodovan
Slovenski reprezentant Kevin Kampl bo zaradi poškodbe ahilove tetive izpustil tokratno reprezentančno tekmo med Slovenijo in BiH.
31.01.2013 | U21
V boj z Rusijo in Dansko
V Nyonu so danes izžrebali kvalifikacijske skupine za Evropsko prvenstvo do 21 let, ki bo leta 2015 na Češkem. Želja selektorja Tomaža Kavčiča, da bi se izognil skupini s šestimi reprezentancami, se ni uresničila. Slovenija z Rusijo, Dansko, Bolgarijo, Andoro in Estonijo v skupini 2.
30.01.2013 | A
Pomagajmo izpolniti željo Kaji
Slovenska nogometna reprezentanca bo prihodnjo sredo ponovno napolnila Stožice, tokrat za prijateljsko tekmo z BiH, do takrat pa bo Nogometna zveza Slovenije skupaj z Radiem 1 pomagala zbirati denar za 13-letno Kajo Grbenc z Iga.


28.01.2013 | Futsal U21
Kavčičev izbor za Portugalsko
Mlada slovenska reprezentanca na čelu s selektorjem Tomažem Kavčičem pričenja nov cikel in medtem, ko bodo v četrtek izvedeli imena nasprotnikov v novih kvalifikacijah, bodo v glavah reprezentantov najprej Portugalci. Selektor Kavčič je danes namreč objavil seznam dvajsetih igralcev, ki bodo odpotovali v Rio Maior.
23.01.2013 | A
Srečko komaj čaka, da začne
Selektor Srečko Katanec je na torkovi novinarski konferenci objavil svoj prvi seznam igralcev. Med triindvajseterico igralcev nekaj povratnikov, edini pravi novinec pa Aleksander Rajčevič.
22.01.2013 | A
Katančev prvi izbor
Srečko Katanec je objavil seznam reprezentance za prijateljsko tekmo z Bosno in Hercegovino. Na seznamu je triindvajset igralcev.
21.01.2013 | A
Med vikendom med strelci le Matavž
Slovenska javnost je v pričakovanju prvega seznama igralcev, ki ga bo v torek na novinarski konferenci objavil Srečko Katanec, zato je primeren trenutek, da pogledamo, kako so se reprezentanti z zadnjega reprezentančnega seznama s tekme z Makedonijo odrezali minuli vikend.
17.01.2013 | A
V petek po vstopnice za prvo letošnjo tekmo
Veliko zanimanje za tekmo med Slovenijo in Bosno in Hercegovino se je izkazalo že pred časom, v petek pa bodo tisti, ki si želijo tekmo ogledati v živo, to zanimanje lahko tudi potrdili. Ob 12. uri se namreč prične prodaja vstopnic za ponovni debi Srečka Katanca na klopi slovenske nogometne reprezentance.
17.01.2013 | A
Slovenija novo Katančevo ero začenja na 47. mestu
Slovenska nogometna reprezentanca leto 2013 pričenja na 47. mestu. Na jakostni lestvici Mednarodne nogometne zveze (FIFA) je v primerjavi z decembrom pridobila dve mesti. Drugo Katančevo obdobje pričenja 46 mest višje. Med elitno deseterico do sprememb ni prišlo.
15.01.2013 | Futsal AA
Selektor Dobovičnik zvest začrtani poti, v igralce zaupa
»Zelo sem zadovoljen, ker smo se držali dogovora s sestanka v hotelu in pred tekmo. Preizkusili smo tri različne zadeve. Pri vseh teh novostih je bistveno, da smo se dogovorjeno naredili vsi – ne le trije igralci kot v četrtek, ampak so tako odigrali vsi štirje v danem trenutku na igrišču.«
13.01.2013 | U18
Sedmi v mednarodni konkurenci
Mladinska reprezentanca do 18 let se je zadnji teden mudila v Rusiji na močnem mednarodnem turnirju Valentina Granatkina. Po petih odigranih dvobojih, petih golih, dveh zmagah, dveh neodločenih izidih in porazu je končala na sedmem mestu. V današnjem boju za sedmo mesto je bila s 3:1 boljša od Irana.
12.01.2013 | Futsal AA
FOTO + VIDEO: Slovenija še v drugo ugnala Norveško
Tudi to pot je uvod obeležila minislovesnost. Član IO NZS ter predsednik KMN pri NZS Vlado Močnik je selektorju Andreju Dobovičniku izročil spominsko priznanje za 100. tekmo na klopi Slovenije. Sodnik Roman Jež pa je iz rok predsednika Sodniškega odbora futsal ZNSS Silva Borošaka prejel priznanje ob koncu sodniške kariere.
11.01.2013 | A
Tekma med Slovenijo in BiH v Ljubljani
Nogometna zveza Slovenije se je zaradi povečanega zanimanja za prvo letošnjo pripravljalno tekmo slovenske članske reprezentance, ki bo 6. februarja 2013, odločila, da tekmo med Slovenijo in BiH iz Kopra prestavi v Ljubljano.
11.01.2013 | U21
Mlada reprezentanca februarja s Portugalsko
Šesti februar je letos v mednarodnem koledarju dan za reprezentančne tekme in medtem ko bo na sporedu nekaj kvalifikacijskih, bo velika večina prijateljskih. Tudi slovenska mlada reprezentanca ne bo počivala, saj se bo selektor Tomaž Kavčič s svojimi varovanci odpravil na Portugalsko.
1
2
3
...
246
247
248
249
250
251
252
253
...
324
325
326

DELI NA