02.11.2009 | A
Vstopnice v torek ob 12. uri


V torek, 3. 11. se ob 12. uri pričenja prodaja vstopnic za povratno tekmo med Slovenijo in Rusijo, ki bo 18. 11. s pričetkom ob 20:45 v mariborskem Ljudskem vrtu. V internetni prodaji bo na voljo 4.726 vstopnic.

Vstopnice bo možno kupiti ekskluzivno preko spletnega portala Nogometne zveze Slovenije (www.nzs.si). Tokrat bo za vstopnico prve kategorije potrebno odšteti 25 EUR (otroci 13 EUR), za vstopnico druge kategorije pa 20 EUR (otroci 10 EUR).

Način prodaje vstopnic smo tokrat zaradi velikega povpraševanja nekoliko priredili, saj bo uporabnik po prihodu na NZS.si in kliku na povezavo za začetek prodaje preusmerjen v t.i. "čakalno sobo", ki deluje kot ščit pred preobremenitvijo spletnega strežnika ob prevelikem obisku spletne prodajalne. Mehanizem med tistimi, ki so v "čakalni sobi" izbere naključne uporabnike po verjetnostnem ključu, katere potem preusmeri v spletno prodajalno, kjer lahko v miru opravite svoj nakup (vključno z registracijo, v časovnem oknu 15 minut).

Poleg načina prodaje pa je spremenjen tudi način plačila, saj vstopnic ne bo možno plačati po povzetju. Za nakup tako potrebujete plačilno kartico (sistem sprejme MasterCard/Eurocard, Diners oz. Viso) ali Mobitelov plačilni sistem, Moneta (v kolikor ga še nimate, se vnaprej pozanimajte pri Mobitelu, kako ga omogočiti). Vsak uporabnik bo v spletni trgovini kupil dve (2) vstopnici.

Razporeditev vstopnic

NZS se zaveda, da bo povpraševanje po vstopnicah veliko večje, kot je dejanska ponudba, ker pa delujemo transparentno, tudi javno objavljamo razporeditev vstopnic po spodaj navedenih kategorijah:

Prodaja prek NZS.si: 4.726 vstopnic
Organizirane navijaške skupine: 2.017 vstopnic
Ruska nogometna zveza (Ruski navijači): 1.266 vstopnic
Nogometna družina (nogometni delavci, MNZ, klubi, NZS): 2.162 vstopnic
Člani reprezentance: 464 vstopnic
Poslovne vstopnice: 730 vstopnic
Sponzorji, oglaševalci in drugi komercialni partnerji: 1.145 vstopnic

Skupaj: 12.510 vstopnic

Tekst: NZS/MK
Grafika: NZS/MK

SORODNE NOVICE

 • 30.01.2023 | A
  Zahović zadel na prvi tekmi spomladanskega dela, strelsko razpoložena še dvojica
  Pretekli konec tedna se je pričel spomladanski del ligaških tekmovanj na Poljskem ter v Argentini, kjer si kruh služita Luka Zahović in Andres Vombergar. Kot po naključju sta oba zadela že na prvi tekmi v novem koledarskem letu. Poleg njiju je v tekmovalnem pogonu še deseterica slovenskih reprezentantov.
 • 26.01.2023 | A
  Črnigoj znova v Serie A
  V elitni italijanski nogometni ligi bo po novem igral še en Slovenec. V Serie A se namreč vrača reprezentančni vezist Domen Črnigoj, ki se je pridružil Salernitani.
 • 23.01.2023 | A
  Zajc z zadetkom Fenerbahčeju pomagal do zmage v pokalu, Oblak dvakrat nepremagan
  Minuli konec tedna so bili ponovno na delu nekateri izmed slovenskih reprezentantov. Igralsko je bila tokrat aktivna dvanajsterica, medtem ko preostali še vedno čakajo na nadaljevanje državnih prvenstev.
 • 16.01.2023 | A
  Šporar priigral zmago Panathinaikosu
  Pretekli konec tedna je bila igralsko aktivna enajsterica slovenskih reprezentantov. Poleg španskega, italijanskega, francoskega in portugalskega državnega prvenstva, kjer si kruh služi šesterica naših reprezentantov, so aktivne tudi lige v Grčiji, Turčiji in na Cipru, kjer za svoje klube nastopa preostalih pet članov slovenske izbrane vrste, aktivnih v prvi polovici januarja.
 • 09.01.2023 | A
  Novo leto za reprezentante
  Po zaključenem svetovnem prvenstvu v decembru so slovenski reprezentanti ponovno pričeli s klubskimi obveznostmi. Kljub temu, da večina tekmovanj, vključno s slovenskim, še vedno miruje, pa je trinajsterica nogometašev z zadnjega reprezentančnega seznama že v polnem tekmovalnem pogonu.
 • 03.01.2023 | A
  V letu 2022 najboljša Benjamin Šeško in Lara Prašnikar
  Športni dnevnik Ekipa SN je v sodelovanju z novinarji ostalih slovenskih medijev petnajstič izbral slovenskega nogometaša leta. Naziv je pripadel Benjaminu Šešku, ki je bil tudi najboljši mladi nogometaš Slovenije, Lara Prašnikar pa je najboljša nogometašica leta.
 • 30.12.2022 | A
  Intervju: Matjaž Kek
  S selektorjem članske reprezentance o ugotovitvah iz Lige narodov, novih vlogah v ekipi, popotnici pred kvalifikacijami za Euro 2024 in možnostih, da se Slovenija uvrsti na veliko tekmovanje.
 • 20.12.2022 | A
  Ne zamudite praznične akcije: Čaka vas darilo
  Reprezentanca Slovenije bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024, v lovu na uspešen rezultat pa bo računala tudi pomoč s tribun. Kupci paketa vstopnic za pet domačih tekem boste prejeli brezplačni navijaški šal slovenske reprezentance.
 • 25.11.2022 | A
  Na črni petek paketne vstopnice po izjemnih cenah
  Slovenska nogometna reprezentanca bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so po šestih zaporednih tekmah brez poraza odločeni tudi v kvalifikacijah pokazati pravo vrednost, za uvrstitev na evropsko prvenstvo pa bodo morali osvojiti najmanj drugo mesto v kvalifikacijski skupini H.
 • 24.11.2022 | A
  Andres Vombergar obiskal Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu
  Andres Vombergar je v Romuniji debitiral v dresu slovenske državne reprezentance, kjer mu je selektor Matjaž Kek namenil cel drugi polčas v Cluju, že v naslednjih dneh pa je argentinski Slovenec obiskal Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu.

DELI NA