Vrtec na obisku

Vodja nogometnih oddelkov na Gimnaziji Šiška Kostić Miloš je otrokom iz ljubljanskega vrtca Ciciban predstavil poklic nogometnega trenerja. Otroci so uživali v gibanju na prostem v prelepem vremenu in doživeli pravi nogometni trening skupaj z vzgojiteljicami.

V četrtek 18. oktobra je bil na treningu Nogometnega razreda prav poseben dan. Na obisk nogometašem in trenerjem je prišlo 40 razigranih otrok iz ljubljanskega vrtca v starosti 4. in 5. let. Trenerji so ob asistenci vzgojiteljic pripravili nepozabno doživetje za malčke, ki so že slišali za nogomet, nekateri med njimi pa celo poznali kakšnega nogometaša. Navdušila jih je nogometna žoga predvsem pa gibanje na prostem. Na koncu pa so se zapodili na igrišče skupaj z nogometaši in jim zabili pravi nogometni gol.

V spomin na prijeten nogometni dan je vrtec prejel nogometno žogo s podpisi slovenskih reprezentantov, vrtec pa je pripravil prav posebno risbo v okvirju, ki bo še dolgo krasila prostore na Nogometni zvezi Slovenije in nas spominajala na dejstvo, da so mladi naša prihodnost in so takšne akcije vedno dobrodošle.

tekst in foro: NZS/RK

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA