31.03.2021 | 2. SNL
Velenjčani gostijo Ajdovce

Sneg pred enajstimi dnevi ni dovolil, da bi Velenjčani in Ajdovci odigrali dvoboj 13. krog 2. SNL. Današnja vremenska napoved je precej ugodnejša za nogometno igro, koliko zadetkov bo padlo v Šaleški dolini?  

Sreda, ob 15.00: RUDAR VELENJE - PRIMORJE EMUNDIA
Sodnik: Roman Glažar
Prepoved igranja: /
Neposredni prenos: ND Primorje

Velenjčani danes potrjujejo uvrstitev v skupino za prvaka. Knapi imajo na osmem mestu dve točki več od Fužinarja, ki pa je odigral srečanje več. Moštvo Almirja Sulejmanovića je po vrnitvi na igrišča še neporaženo, zeleno-črni so pred dobrim tednom dobili zaostalo tekmo v Lendavi, konec tedna pa so na domačem igrišču remizirali z Ravenčani. Za nameček je Rudar neporažen že na šestih zaporednih tekmah 2. SNL.

Bolj otožen je pogled na zadnje rezultate ajdovskega Primorja. Sinovi burje so zadnjo točko osvojili sredi septembra, do oktobrske prekinitve prvenstva pa so nanizali štiri poraze. Novega so sodali v 14. krogu, ko so globoko v sodniškem dodatku dvoboja s Triglavom ostali brez točke. Rdeče-črni so ob točki izgubili tudi Andreja Komca, saj bo moral ajdovski strateg izpustiti tri naslednje tekme svojega kluba. V nedeljo so jih z remijem v dvoboju s Krškim ujeli Šmarčani, se bodo v Velenju znova oddaljili od tekmeca, ki zaseda predzadnje mesto 2. SNL?

Srečanje na velenjski zelenici se bo pričelo ob 15. uri, spremljali pa ga boste lahko v neposrednem prenosu ajdovskega kluba.

Tekst: PDo
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

  • 31.03.2021 | 2. SNL
    Rudar do nove zmage
    Velenjčani so v zaostalem obračunu z ajdovskim Primorjem podaljšali uspešno serijo in tekmo pred koncem rednega dela prvenstva potrdili uvrstitev v skupino za prvaka. V mreži Ajdovcev sta končali dve žogi.

DELI NA