V Lendavi na temo ONŠ

MNZ Lendava je v Veliki Polani organizirala izobraževanje na temo Otroške nogometne šole. Temo je predstavil Grassroots organizator pri NZS Rajko Korent, ki je v dobri uri nanizal bistvene značilnosti in pomen dela v osnovnih šolah. Predavanja se je udeležilo 25 slušateljev.

Grassroots vodja MNZ Lendava g. Boris Žalik je ob tem organiziral še eno predavanje v sklopu predavanj za naziv Vaditelj 3. V zanimivem predavanju na temo dela z najmlajšimi so slušatelji soglasno ugotovili, da je delo z mladimi v Sloveniji najpomembnejši faktor razvoja nogometnega športa pri nas. Program otroške nogometne šole pa temelj vseh kvalitetnih mladinskih programov, ki iz leta v leto zagotavljajo nove nadarjene nogometaše v Sloveniji.

Ob stisku rok in sproščenem pogovoru na koncu predavanj so se vsi strinjali, da so takšna druženja dobrodošla in potrebna za nadaljni razvoj nogometa mladih pri nas.

Tekst:  NZS/RK
Foto: Boris Žalik

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA