V Lendavi izborni kriterij deklet letnika 96', 97' in 98'

Selektorica ženske izbrane vrste U17 Tina Kelenberger bo v soboto, 22.10., v Lendavi opravila izborni kriterij, kamor so vabljena vsa dekleta letnika 96', 97' in 98'.

Izbirna tekma

Igralke se bodo zbrale ob 14. uri v Mostju pri Lendavi (stadion NK Mostje). Potem bo sledila tekma, kjer se bodo nogometašice predstavile in pokazale, kaj znajo. Na osnovi videnega se bo opravil širši izbor deklet, ki bodo v letu 2012 imela možnost za nastopanje v reprezentanci Slovenije do 17. leta starosti (ocena sposobnosti reševanja različnih tipičnih in atipičnih igralnih situacij posameznih deklet).

Po tekmi ogled kvalifikacijskega obračuna Slovenija - Srbija

Po končani izborni tekmi si bodo ogledala tudi kvalifikacijsko tekmo za Evropsko prvenstvo med žensko A reprezentanco Slovenije in reprezentanco Srbije.

Tekst: D.P.
Foto: NZS
??

?

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA