V Hali Tivoli najboljša OŠ Dobrovo

Učenci iz Goriških Brd so bili najuspešnejši v finalu ŠŠT tekmovanja v konkurenci učencev. OŠ Vič je z odlično organizacijo priredila lepo športno izkušnjo za mlade nogometaše, ki so dosegli lep uspeh že samo z uvrstitvijo v finale med konkurenco 450. osnovnih šol.

V predtekmovanju so se ob žrebu srečali OŠ Vič in OŠ Dobrovo ter OŠ Livade iz Velenja in OŠ Pohorskega Odreda iz Slovenske Bistrice. Tekmi predtekmovanja sta bili rezultatsko negotovi in izenačeni. Prva tekma med OŠ Vič in OŠ Dobrovo je bila kot so pokazale tekme za tretje in prvo mesto verjetno kar finale pred finalom. Srečnejši in spretnejši so bili igralci OŠ Dobrovo, ki so tik pred koncem povedli in zmagali z 1:0. Druga tekma pa se je končala brez zadetkov in po kazenskih strelih se je v finale uvrstila OŠ Livade. V tekmah za odličja dvomov ni bilo, saj sta OŠ VIČ in OŠ Dobrovo suvereno izpeljali tekmi. Za zmagovalci OŠ Dobrovo so drugo mesto osvojili OŠ Livade iz Velenja, tretje OŠ Vič iz Ljubljane in četrto OŠ Pohorskega Odreda iz Slovenske Bistrice. Vsem udeležencem pa velja čestitati za uvrstitev v finale saj je biti med štiri ekipe med 450. prijavljenimi v tekmovanje lep dosežek.

Tekst in foto: NZS/RK

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA