30.06.2022 | Prva liga Telemach
Sezonske vstopnice klubov Prve lige Telemach

Nova sezona Prve lige Telemach je vse bližje. Na ligaške izzive se pripravljajo nogometaši desetih prvoligašev, ki bodo tudi v prihajajoči sezoni računali na pomoč s tribun. Zbrali smo informacije o sezonskih vstopnicah desetih klubov Prve lige Telemach.  

MARIBOR 

Mariborčani bodo v sezoni 2022/23 branili naslov državnega prvaka, ki so ga vijoličasti po treh letih čakanja vrnili v Ljudski vrt. V hramu mariborskega nogometa so pred novo sezono pripravili pestro paleto ponudbe na področju sezonskih vstopnic. 

Velja pohiteti z nakupom, saj si je sezonsko vstopnico do konca junija moč zagotoviti po znižani ceni. Dosedanji odrasli kupci bodo junija odšteli 110, novi kupci pa 135 evrov, z julijem se bo cena zvišala za 15 evrov. Podobno velja tudi za otroke, ki so stari med osem in 15 let, dosedanji kupci junija plačajo 45, novi pa 55 evrov. Julijska cena bo znašala 60 oziroma 70 evrov. Klub je pripravil tudi ponudbo za družinski sektor, vse imetnike sezonskih vstopnic veljajo tudi dodatne ugodnosti.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME MARIBOR

 

KOPER

Cena sezonske vstopnice za domače tekme Kopra ostaja enaka kot lani, torej 120 evrov, z njo pa si boste lahko ogledali vsaj 18 tekem Prve lige Telemach in Pokala Pivovarna Union na Bonifiki. 

Imetniki sezonskih vstopnic boste deležni tudi popusta na navijaške artikle v klubski trgovini, od 1. julija pa jo bo moč kupiti v klubskih prostorih v ponedeljek, sredo ali petek.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME KOPRA

 

OLIMPIJA LJUBLJANA

Imetniki sezonske vstopnice za domače tekme Olimpije si boste lahko v sezoni 2022/23 z njo ogledali tako ligaške kot tudi pokalne in evropske kvalifikacijske tekme v Stožicah. Prodaja je že stekla preko nove platforme, cene pa v primerjavi s prejšnjo sezono ostajajo nespremenjene.  

Odrasli bodo morali za sezonsko vstopnico odšteti 100 evrov, polovico tega zneska pa morajo plačati otroci do 14. leta starosti. Novost je sezonska vstopnica za VIP tribuno, ki je naprodaj po ceni 300 evrov. Imeniti sezonskih in polsezonskih vstopnic za sezono 2021/22 lahko pri nakupu koristite poseben popust, ki znaša 15 oziroma 10 odstotkov, vsi kupci pa bodo prejeli simbolično darilo.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME OLIMPIJE

 

MURA

Soboška Fazanerija med poletnim premorom dobiva novo igralno površino, ki bo za 15 metrov pomaknjena proti glavni tribuni. Za celoletno rezervacijo sedeža na glavni tribuni boste pred sezono 2022/23 odšteli 160 evrov oziroma 130 evrov, če ste sezonsko vstopnico posedovali že v minuli sezoni.  Cena sezonske vstopnice za ostale tribune znaša 130 evrov oziroma 110 evrov za imetnike lanskoletne sezonske vstopnice.

Za otroško sezonsko vstopnico je potrebno odšteti 70 evrov, deset evrov manj pa bodo plačali tisti, ki so imeli sezonsko vstopnico tudi v prejšnji sezoni. Cena sezonske VIP vstopnice znaša 600 evrov. Imetniki sezonskih vstopnic za sezono 2022/23 bodo imeli prednostno pravico pri nakupu vstopnic za evropske tekme, klub pa je za njih pripravil še nekaj ugodnosti.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME MURE

 

BRAVO

Lastniki sezonskih vstopnic za sezono 2022/23 si bodo lahko ogledali vse domače tekme v Prvi ligi Telemach in Pokalu Pivovarna Union, deležni pa bodo tudi dodatnih popustov.

Cene v predprodaji veljajo do 15. julija, odrasli pa bodo za sezonsko vstopnico odšteli točno sto evrov, otroci pa 35 evrov. Otroci do dopolnjenega osmega leta imajo v spremestvu staršev brezplačen vstop. V predprodaji je moč kupiti več paketov družinskih vstopnic, cene pa se gibljejo od 105 za starša in otroka pa do 220 evrov, v ceno katere sta ob dveh odraslih vključene še tri otroške letne vstopnice.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME BRAVA

 

KALCER RADOMLJE

Sezonska vstopnica za domače tekme Radomljanov bo najcenejša v Prvi ligi Telemach, saj stane zgolj 50 evrov. Še ugodnejša je ponudba za člane kluba, ki bodo za letno vstopnico odšteli vsega 20 evrov. 

Rumeno-črni bodo tudi v sezoni 2022/23 tekme Prve lige Telemach gostili v Športnem parku Domžale.

 

DOMŽALE

Tudi v domžalskem prvoligašu bodo lastnikom sezonskih vstopnic omogočili ogled ligaških in pokalnih tekem v Športnem parku Domžale, sezonske vstopnice za sezono 2022/23 pa bodo za nove in stare imetnike na voljo po enotni ceni. Odrasli kupci bodo za letno vstopnico plačali 70 evrov, dijaki, študenti in upokojenci pa 40 evrov.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME DOMŽAL

 

CELJE

V celjskem klubu ob ogledu domačih tekem Prve lige Telemach in Pokala Pivovarna Union kupcem sezonskih vstopnic obljubljajo dodatne ugodnosti, nakup pa je to poletje možen zgolj v klubski trgovini NK Celje, ki je vsak torek in petek odprta med 16. in 18. uro.

Cena sezonske vstopnice je 120 evrov, cena t.i. twin sezonske vstopnice - dve sezonski vstopnici za starša in otrok do 15. leta - pa znaša 175 evrov. Celjani so v ponudbo dodali tudi VIP sezonske vstopnice, ki vas bodo stale 800 evrov.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME CELJA

 

CB24 TABOR SEŽANA

Sežanci so si novo prvoligaško sezono zagotovili v dodatnih kvalifikacijah, ko so dvakrat ugnali zasedbo Triglava. Poleti močno spremenjeno ekipo boste lahko tudi v sezoni 2022/23 spremljali v Prvi ligi Telemach, znano pa je tudi, kakšna bo cena sezonskih vstopnic.

Novi imetniki sezonske vstopnice bodo zanjo odšteli 120 evrov, za lanske imetnike sezonske vstopnice in člane kluba pa cena znaša okroglih sto evrov. V ceno so vštete tudi domače pokalne tekme in morebitne kvalifikacije.  

 

GORICA

Prva liga Telemach se v sezoni 2022/23 vrača tudi v Novo Gorico. Četa Mirana Srebrniča si je povratek med najboljše slovenske klube zagotovila s slavjem v 2. SNL.

Sezonska vstopnica za domače tekme stane 160 evrov, medtem ko bodo dijaki, študenti in upokojenki odšteli 150 evrov. Cena sezonske vstopnice za otroke stare med pet in 15 let znaša 80 evrov. Ob predložitvi celoletne vstopnice iz lanske sezone vas čaka deset evrov popusta.

VEČ INFORMACIJ O VSTOPNICAH ZA DOMAČE TEKME GORICA

Tekst: PDo
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

  • 19.04.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Celje - Domžale
    Celjsko odštevanje se je začelo, grofje so na pragu drugega naslova državnih prvakov. Nedeljski tekmeci Celjanov bodo nogometaši Domžal, ki so med tednom prišli do pomembnih točk.
  • 19.04.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Maribor - Rogaška
    Nedeljski spored odpira štajerski spopad med Mariborom in Rogaško. Komu bo pripadel?
  • 18.04.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Olimpija - Aluminij
    Zmaji po porazu na derbiju pričakujejo predzadnji Aluminij. Se bodo oddolžili navijačem?
  • 18.04.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Radomlje - Mura
    Radomlje bodo nove točke v boju za obstanek iskale proti Muri, ki jo naslednji teden čaka pokalni polfinale. Kakšno tekmo bomo videli ob Kamniški Bistrici?
  • 18.04.2024 | Prva liga Telemach
    Pomembne točke Domžal proti Kopru
    Nogometaši Domžal so v zaostali tekmi 25. kroga Prve lige Telemach premagali Koper z 1:0 (0:0).
  • 17.04.2024 | Prva liga Telemach
    Mariboru pripadel derbi v Ljubljani
    Nogometaši ljubljanske Olimpije so v zaostali tekmi 26. kroga Prve lige Telemach izgubili proti Mariboru z 1:2 (1:0).
  • 17.04.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Domžale - Koper
    Marca je dvoboj Domžal in Kopra odneslo močno deževje, ki je razmočilo zelenico ob Kamniški Bistrici. Kdo bo dobil zaostali obračun?
  • 16.04.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Olimpija - Maribor
    Olimpija in Maribor se bosta v zaključku prvenstva srečala še dvakrat, v sredo bo v Stožicah odigran zaostali derbi 26. kroga Prve lige Telemach. Kdo bo uspešnejši v spopadu velikih rivalov?
  • 16.04.2024 | Prva liga Telemach
    Enajsterica 31. kroga Prve lige Telemach
    Enajsterica kroga Prve lige Telemach je sestavljena po izboru obiskovalcev portala in uredništva Prvaliga.si. V najboljši enajsterici so lahko največ štirje nogometaši posameznega kluba.
  • 15.04.2024 | Prva liga Telemach
    V dvoboju za obstanek Radomljani do točke v zaključku
    Nogometaši Aluminija in Kalcer Radomelj so se v 31. krogu Prve lige Telemach razšli z neodločenim izidom 1:1 (1:0).

DELI NA