23.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Boj za dvomestno število točk
Mladinci in kadeti se bodo od danes pa vse do nedelje borili za nove točke. V četrtem krogu ima četverica že možnost da doseže dvomestno število točk. 
SKL: v soboto vroče v Celju
Drugi dan 4. tekmovalnega kroga v kadetski konkurenci bo vroče predvsem v Celju, kjer se bosta udarila drugouvrščeni Aluminij in Celje, ki je le mesto za njim. Moštvi sicer na lestvici ločujeta dve točki, a lahko zmaga gostiteljev razmere kaj hitro obrne. Na enak razplet računajo nogometaši iz Kidričevega, ki bi z zmago in morebitnim spodrsljajem Olimpije iz Ljubljane prišli do vodilne pozicije. A tudi pred Ljubljančani ni lahka naloga. Čaka jih gostovanje pri četrtouvrščenim Domžalam.
Korošci bodo naskakovali prve točke proti Interblocku, ki ima v žepu prav tako serijo dveh porazov. Na sredini lestvice so moštva zelo blizu. Le ena zmaga lahko povsem spremeni položaje. Prav tako kot  zmage, štejejo tudi goli. Doslej največ, kar 11 so jih zabili Ljubljančani, še štiri več so v svojo mrežo prejeli Dravograjčani. 
4. krog
23. avgust
15.30 Ilirija : NOGA Triglav
17.30 Krka : Jadran Dekani
18.00 Domžale : Olimpija Ljubljana
24. avgust
15.00 Maribor Branik : Bravo
         Celje : Aluminij
15.30 Rudar Velenje : Šampion
16.00 Interblock : Robert Koren Dravograd
25.avgust
19.00 Koper : HIT Gorica
SML: Spopad na dnu razpredelnice
Tudi v mladinski konkurenci nas ta konec tedna čaka nekaj razburljivih bojev. Najbolj napeto bo na sosedskem derbiju glede na položaj na lestvici, kjer se bosta že drevi v večernem terminu udarila Krka in Jadran Dekani. Prvi dvoboj med Domžalami in Olimpijo Ljubljana je na sporedu že ob 16. uri, zadnji v 4. krogu  pa bo odigran na Obali v nedeljo ob 21. uri, kejr se bosta pomerila domači Koper in vodilna HIT Gorica. 
4. krog
23. avgust
16.00 Domžale : Olimpija Ljubljana
17.30 Ilirija : NOGA Triglav
19.30 Krka : Jadran Dekani
24. avgust
17.00 Maribor Branik : Bravo
         Celje : Aluminij
17.30 Velenje : Šampion
18.00 Interblock : Robert Koren Dravograd
25.avgust
21.00 Koper : HIT Gorica
Tekst: AP

SORODNE NOVICE

  • 28.07.2023 | 1. SML
    Prvi prenos EON NextGen lige iz Domžal
    S tekmo v Kidričevem se začenja nova sezona 1. slovenske mladinske lige, ki v sezono 2023/24 vstopa samostojno in z medijskim pokroviteljem. Liga se po novem imenuje EON NextGen Liga, že samo ime pa obljublja, da bomo na malih zaslonih lahko spremljali bodoče zvezdnike slovenskega nogometa. Prvi prenos na SK1 že danes ob 18:00 iz Domžal.
  • 31.07.2017 | 1. SML
    Tekme 1. kroga 1. SML/SKL prestavljene
    Vse tekme 1. kroga 1. slovenske mladinske in 1. slovenske kadetske nogometne lige so prestavljene na nov termin zaradi ekstremno visokih temperatur, ki so napovedane do konca tega tedna.
  • 13.04.2017 | 1. SML
    Derbija 1.SKL in 1. SML v petek v spletnem prenosu
    V petek se začenja 20. krog 1. slovenske kadetske in 1. slovenske mladinske lige. Osrednja pozornost bo usmerjena v Športni park Tabor, kjer se bosta srečali trenutno vodilni ekipi obeh prvenstev, Maribor in Domžale. Derbija 1. SKL in 1. SML si boste lahko ogledali tudi v spletnem prenosu na NZS.si.
  • 30.05.2016 | 1. SML
    SKL/SML: Domžalčanom trojna krona
    Včeraj se je zaključilo tudi kadetko in mladinsko prvenstvo. Medtem ko mladinske in kadetske upe Šampiona in Rudarja čakata tekmi dodatnih kvalifikacij z Dravinjo in Ilirijo, so se najbolj prešerne volje na tekmovalni premor odpravili kadeti in mladinci Domžal.
  • 30.05.2015 | 1. SML
    SML/SKL: Mladinski naslov v Domžale, kadetski prvaki Mariborčani
    Kronanju prvakov smo bili priča tudi v mlajših starostnih kategorijah. V kadetski konkurenci so se petega naslova državnih prvakov veselili Mariborčani, medtem ko so mladinski prvaki drugič zapored postali nogometaši Domžal. Ti bodo v prihodnji sezoni predstavljali slovenski nogomet v mladinski ligi prvakov, saj so bili najboljši tudi v skupnem seštevku najmočnejše mladinske in kadetske lige.
  • 24.12.2014 | 1. SML
    SML/SKL: Kraljevina Domžal
    V mladinski in kadetski kategoriji so se naslova jesenskih prvakov veselili nogometaši Domžal, ki so na dobri poti, da ubranijo prvo mesto iz pretekle sezone. Domžalski nogometni center že nekaj časa velja za pravo valilnico nogometnih talentov, vendar se z mladimi zelo dobro dela tudi v nekaterih drugih sredinah.
  • 11.08.2014 | 1. SML
    SML/SKL: Silovit začetek Olimpije, v sredo že 2. krog
    Nogometaši Olimpije so z visokima zmagama nad Izolo zasedli vrh prvenstvene lestvice v mladinski in kadetski kategoriji po prvem krogu sezone. Popoln začetek je uspel še Gorici, iliriji in Aluminiju, medtem ko kar pet klubov ostaja brez točk.
  • 08.08.2014 | 1. SML
    SML/SKL: V lov za Domžalami
    Z boji za naslov prvaka začenjajo tudi mlajši nogometaši. Prve tekme najmočnejše slovenske kadetske in mladinske lige bodo namreč na sporedu že ta konec tedna, ko se bo petnajst ekip podalo v lov za Domžalčani, branilci dvojnega naslova iz preteklega tekmovalnega obdobja.
  • 02.06.2014 | 1. SML
    SML/SKL: Najboljši so Domžalčani
    Zadnji krog prve slovenske mladinske in kadetske nogometne lige je bil prestižne narave za Domžalčane, ki so z visokima zmagama potrdili naslov državnih prvakov v obeh kategorijah. Drugo mesto na skupni lestvici so osvojili nogometaši Olimpije, ki so prehiteli Mariborčane in Koprčane.
  • 30.05.2014 | 1. SML
    SKL/SML: V pričakovanju zadnjega kroga in dvojnega slavja Domžal
    S tridesetim tekmovalnim dnem se končuje tudi sezona za nogometaše v prvi slovenski kadetski in mladinski ligi. V obeh kategorijah so si naslov državnih prvakov zagotovili Domžalčani, ki bodo izjemno uspešno leto sklenili pred domačimi gledalci na tekmah z vrstniki iz Dekanov.

DELI NA