24.10.2018 | 2. SNL
Radomlje s skalpom Brava do prvega mesta

Boj za vrh lestvice 2. SNL je vse bolj oster, v igri za prvo mesto pa je praktično pol lige. Tudi zaostala tekma Brava in Radomelj je pokazala, da so moštva v letošnji sezoni izjemno izenačena, Bravo pa je s porazom izgubil prvo mesto, na katerega so se po minimalni zmagi zavihteli prav Radomljani.

Radomljani so povedli ob koncu 26. minute, ko je Darko Zec s prekrškom zaustavil Adela Hajrića, prosti strel z 18 metrov pa je izvedel Alen Halilović in z udarcem po tleh matiral Domna Grila. Veselje gostov je trajalo zgolj šest minut, po prodoru in podaji Ovbokhe Agboyija pa je v polno meril Mustafa Nukić.

Na odmor so s prednostjo kljub vsemu odšli Radomljani. V sodniškem dodatku je s sijajno potezo postregel Robi Jakovljević, ki je z obratom izigral svojega čuvaja, nato pa matiral še Grila in, kot se je izkazalo po koncu drugega polčasa, postavil izid tekme.

Mlinarji so se z zmago prvič v letošnji sezoni povzpeli na prvo mesto, pred Bravom, ki bo prihodnji teden odigral še tekmo z Jadranom, pa imajo točko prednosti. Prve Radomlje in šesti Tabor ločijo zgolj tri točke razlike.

Tekst: PDo
Foto: Ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 24.04.2019 | 2. SNL
    Radomlje za zaplet, Bravo po nadaljevanje niza
    Drugoligaši bodo april sklenili s tekmami 25. kroga. Derbi tega konca tedna bo odigran v Radomljah, tretja ekipa prvenstva bo pred kamerami Sportkluba gostila vodilni Bravo, nedeljski dvoboj pa bodo z zanimanjem spremljali tudi pri drugem Taboru.

DELI NA