RIN zimsko tekmovanje U-10 in U-8 tudi letos
Tudi letošnjo zimo bo pestro in veselo kar se nogometa deset in osem letnikov tiče. Izšel je razpis za zimsko tekmovanje RIN U-8 in U-10. Lansko tekmovanje je bilo rekordno po udeležbi kar je razlog več, da se tudi letos potrudimo in mladim ponudimo zimsko nogometno zabavo ob žogi.
 
Bliža se november ko se selijo tekmovanja najmlajših v zaprte in toplejše prostore kar pa ni razlog za nogometno mrtvilo. Zasluge za to ima zimsko tekmovanje RIN U-8 in U-10, ki za najmlajše predstavlja motiv in izziv za nadaljevanje rednega treniranja tudi v obdobju, ko vremenske razmere niso ugodne za nogomet. Področni organizatorji Nogometa za vse so že prejeli razpis za letošnje leto in tako so stekle prve aktivnosti za letošnjo organizacijo tekmovanja. 14. leto zaporedoma pomeni garancijo za kvalitetno izvedbo za kar gre največja zasluga izkušenim organizatorjem posameznih medobčinskih nogometnih zvez in njihovih vodij programov Nogometa za vse.
 
tekst: RK/NZS
foto: stojan Humar

SORODNE NOVICE

  • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
    Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
    Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
  • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
    Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
  • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
    Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
    Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA