Pomembne informacije za obiskovalce pred finalom Pokala Pivovarna Union

Za ogled finalne tekme Pokala Pivovarna Union vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo in se na prizorišče odpravijo pravočasno.

Obiskovalcem priporočamo prihod v Celje ob 15.00, ko vrata odpira Navijaška cona, kjer bodo ob bogati kulinarični ponudbi potekale številne zabavne aktivnosti in nagradne igre. Tekmovalno dogajanje se bo pričelo ob 16.30 z ženskim finalom med ŽNK Olimpija in ŽNK Mura Nona. Ljubitelji ženskega nogometa si bodo lahko ogledali dvoboj najboljših ženskih ekip brez plačila vstopnice, saj Nogometna zveza Slovenije stremi k čim večji popularizaciji ženskega nogometa. Moški spektakel bo na sporedu ob 20.30, kjer se bosta pomerila NK Olimpija in NK Maribor. Zaradi varnostnih razlogov je predpisana personalizacija, tako da bo vstop na stadion bo mogoč z vpisanimi osebnimi podatki na vstopnici in s priloženim osebnim dokumentom.

Vstopnice:

 • Ogled finalnega obračuna ženskega Pokala Pivovarna Union je brezplačen;
 • vstopnice za finale moškega Pokala Pivovarna Union so v prodaji po ceni 15,00€ za odrasle in 8,00€ za otroke, dijake/študente ter upokojence. Organizirani navijači lahko vstopnice nakupijo izključno preko klubov finalistov po ceni 8€;
 • Prodajna mesta: Eventim, bencinski servisi Petrol, Uradni prodajalni NZS 11TS, Stadion Celje na dan tekme od 15.00 dalje.

Parkiranje:

Glede na dejstvo, da so parkirišča v neposredni okolici stadiona zelo omejena, obiskovalcem priporočamo uporabo spodaj navedenih brezplačnih parkirišč v bližini stadiona:

 1. Celjski Sejem / sejmišče
 2. Igrišče z umetno travo Olimp
 3. Planet Tuš
 4. City center
 5. Dvorana Golovec

Personalizacija:

Zaradi varnostnega vidika je na tekmi moškega finala uvedena personalizacija vstopnic. Vstop na stadion bo mogoč le z vpisanimi osebnimi podatki na vstopnici in s priloženim osebnim dokumentom.

Navijaški rekviziti:

Vstop na sektorje, ki so namenjeni podpornikom ekip ne bo mogoč z navijaškimi rekviziti nasprotne ekipe.

Navijaška cona:

-  Obratovalni čas: 15:00 – 19:30

Osrednje aktivnosti za navijače:

- animacija in nagradne igre z radiem Fantasy;
- zbiranje rabljene športne opreme za dobrodelni namen – prejemnik je Mladinski dom Malči Beličeve;
- strel na gol za nagrade Pivovarne Union;
- slikanje in srečanje z zmagovalkami pokala po finalni tekmi žensk;
- poslikava obrazov za navijače;
- bogata kulinarična ponudba;
- trgovina 11teamsports;
- uradni trgovini Olimpije in Maribora.

SORODNE NOVICE

 • 19.08.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Pričenja se boj za pokalno lovoriko, prve tekme že danes
  Maja so se naslova pokalnih prvakov veselili nogometaši ljubljanske Olimpije, ki so v velikem finalu premagali ekipo Maribora, že danes pa se pričenjajo boji za pokalno lovoriko v sezoni 2023/24.
 • 06.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Olimpija po dramatični končnici do dvojne krone
  Nogometaši Olimpije so po naslovu državnega prvaka osvojili tudi pokalni naslov. V finalu Pokala Pivovarne Union so v knežjem mestu po podaljšku z izidom 2:1 premagali Maribor.
 • 05.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor in Olimpija napovedujeta odprto igro v pokalnem finalu
  V Celju bo v soboto na sporedu novo srečanje velikih nogometnih tekmecev Maribora in Olimpije, že peto te sezone, ki bo tokrat odločalo o pokalni lovoriki. Ljubljančani merijo na osvojitev dvojne krone, Mariborčani pa so odločeni, da jim to preprečijo in si v tej sezoni priigrajo vsaj eno lovoriko. Moštvi napovedujeta odprto igro.
 • 28.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Dvojni pokalni derbi: Vse informacije o vstopnicah
  6. maja bo v Celju potekal veliki finale Pokala Pivovarna Union. V ženskem finalu se bosta pomerili ekipi ŽNK Olimpije in ŽNK Mure Nona, medtem ko se bosta v moškem finalu udarila Olimpija in Maribor. Vstopnice so v prodaji.
 • 25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V finalu veliki derbi Maribora in Olimpije
  V majskem finalu Pokala Pivovarna Union se bodo za pokalno lovoriko udarili nogometaši Maribora in Olimpije. Zmaji so v Stožicah z goloma Aljaža Krefla in Timija Maxa Elšnika premagali Kidričane, ki so bili dostojen tekmec državnim prvakom.
 • 25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor s preobratom do pokalnega finala
  Maribor je prvi finalist Pokala Pivovarna Union! V Slovenski Bistrici so pripravili pravi nogometni praznik, gostitelji pa so v uvodu drugega polčasa povedli z golom Nina Kukovca, a so Mariborčani hitro prišli do preobrata. Ob avtogolu Janežiča sta za finale zadela še Marko Tolić in Aljaž Antolin.
 • 24.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V Slovenski Bistrici in Ljubljani za finale Pokala Pivovarna Union
  Kdo se bo 6. maja na zelenici Stadiona Z'dežele udaril za naslov pokalnega prvaka? V torek in sredo bomo dobili udeleženca letošnjega finala Pokala Pivovarna Union, Bistričani bodo na domačem igrišču izzvali Maribor, Kidričani pa v Stožicah Olimpijo.
 • 07.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor v Slovensko Bistrico, Olimpija gosti Aluminij
  V Nacionalnem nogometnem centru Brdo so bili izžrebani polfinalni pari letošnje izdaje Pokala Pivovarna Union.
 • 06.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Zmaji do polfinala po maratonskih enajstmetrovkah
  Kot zadnji so se v polfinale Pokala Pivovarna Union prebili še nogometaši Olimpije. Ljubljančani so se veselili po desetih serijah enajstmetrovk, odločilni strel z bele točke je po dveh zaporednih obrambah Matevža Vidovška izkoristil Nemanja Gavrić.

DELI NA