10.04.2009 | NZS
Nov TV Magazin NZS - sobota, 17:45, TV Slo 2

 

V novem Magazinu NZS, ki bo na sporedu TV Slovenija 2 v soboto, 11.04. s pričetkom ob 17:45 si bomo lahko ogledali  prispevke iz LV, Bežigrada in Windsor Parka ter pogovor z Edyjem Rejo.

Nogometna magazinska oddaja, ki jo pripravljamo v sodelovanju s športnim uredništvom TV Slovenija, tokratno oddajo je uredil Igor Bergant, bo povzela zadnje dogodke v kvali?kacijah za svetovno prvenstvo v Južni Afriki - naša reprezentanca je na mariborski tekmi s Češko pred polnim stadionom osvojila eno točko, v Belfastu pa je na dvoboju s Severno Irsko ostala brez vseh. A vsaj ni ostala brez vseh možnosti za uvrstitev v Južno Afriko. Navsezadnje, na Windsor Parku je gostom, ko gre zares, težko zmagati... Zakaj? In kakšna je podobnost z nekdanjim Bežigradom? O tem bo govorila reportaža iz glavnega mesta Severne Irske. V našem magazinu pa boste lahko spoznali tudi prihodnost bežigrajske arene. Gost oddaje bo Edoardo Edy Reja, naš zamejski rojak, ki ima za seboj uspešno in zanimivo trenersko kariero v Italiji, nazadnje je deloval pri slovitem Napoliju in mu pomagal vrniti nogometno čast ter mesto med najboljšimi klubi pri naših sosedih. Kot napoved bržkone burnih dogajanj v prihajajočem pol?nalu Pokala Hervis pa boste na  koncu izvedeli še zgodbo o izjemnem pokalnem nizu ljubljanske Olimpije leta 1970, ki je tedaj dosegla lepo pol?nalno zmago nad zagrebškim Dinamom, v ?nalu pa po dveh izenačenih tekmah klonila proti beograjski Crveni zvezdi. Več o tem bosta povedala legendarna člana Olimpije Radoslav Bečejac in Vili Ameršek. Ponovitev oddaje, prav tako na drugem programu TV Slovenija, bo v nedeljo, 12.04. s pričetkom ob 13:45.

SORODNE NOVICE

 • 20.11.2020 | NZS
  Nogomet in podjetništvo: Raziskava pokazala interes nogometašev za podjetništvo
  Julija je v sklopu evropskega projekta SPORT-ENT (Šport in podjetništvo) potekala mednarodna raziskava med 395 nogometaši, ki je igralcem zastavila številna vprašanja o njihovem odnosu do njihove druge karierne poti.
 • 06.11.2020 | NZS
  Tekmovanje v 1. SFL se nadaljuje, 2. SNL in ostala tekmovanja prekinjena do 2021
  Vlada RS je na včerajšnji dopisni seji sprejela spremembe omejitvam za zajezitev epidemije novega koronavirusa. Z današnjim dnem je namreč na seznamu izjem pri poklicnem in vrhunskem športu tudi futsal, po sestanku s klubi 2. SNL pa se v letošnjem letu dokončno prekinja prvenstvo v 2. SNL, NZS pa je enako odločitev sprejela tudi za ostala nižjeligaška tekmovanja pod svojim okriljem.
 • 27.10.2020 | NZS
  Predsednik NZS bo IO predlagal razrešitev Glihe
  Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović se je odločil, da po opravljenih razgovorih in pridobljenih informacijah v povezavi z mlado reprezentanco Slovenije, Izvršnem odboru NZS predlaga razrešitev Primoža Glihe z mesta selektorja mlade reprezentance do 21 let.
 • 26.10.2020 | NZS
  Radenko Mijatović še štiri leta predsednik NZS
  Radenko Mijatović bo tudi v naslednjih štirih letih predsednik Nogometne zveze Slovenije. Edini predsedniški kandidat je na današnji volilni skupščini, ki je potekala virtualno, dobil 27 glasov, kolikor jih je tudi glasovalo.
 • 25.10.2020 | NZS
  V ponedeljek volitve za predsednika NZS
  Nogometna zveza Slovenije bo v ponedeljek izpeljala volilno skupščino za predsednika in podpredsednike NZS. Aktualnemu predsedniku Radenku Mijatoviću se izteka prvi mandat na čelu NZS, na ponedeljkovih volitvah je Mijatović edini predsedniški kandidat, medtem ko se za mesta štirih podpredsednikov poteguje pet kandidatov.
 • 23.10.2020 | NZS
  Prekinjeni prvenstvi v 2. SNL in 1. SFL
  Nogometna zveza Slovenije je klube 2. SNL in 1. SFL obvestila, da državne institucije zaradi poslabšane epidemiološke slike, kljub velikemu prizadevanju NZS, ne dovoljujejo nadaljevanja tekmovanj v 2. SNL in 1. SFL. Obe tekmovanju sta tako do nadaljnjega prekinjeni. 
 • 21.10.2020 | NZS
  Nadaljevanje tekmovanj pod okriljem Nogometne zveze Slovenije
  Vlada Republike Slovenije je na torkovi večerni seji sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športne dejavnosti za športnike in izvajanje športnih tekmovanj, s katerim se zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 določajo začasne omejitve pri izvajanju športne dejavnosti. Pod okriljem NZS se v skladu z odlokom nadaljujejo štiri tekmovanja, vsa brez gledalcev.
 • 16.10.2020 | NZS
  Volitve 2020: Volilna komisija NZS objavila seznam kandidatur
  Volilna komisija NZS je na svoji 2. seji obravnavala prispele kandidature za prihajajoče volitve za predsednika in podpredsednike Nogometne zveze Slovenije. Za mesto predsednika NZS se poteguje en kandidat, medtem ko za štiri podpredsedniška mesta kandidira pet kandidatov.
 • 16.10.2020 | NZS
  Komisija za pritožbe Aluminiju vrnila dve točki
  NK Aluminij je vložil pritožbo zoper sklep disciplinskega sodnika, s katerim je bila klubu zaradi neupravičenega izostanka s tekme Maribor : Aluminij, ki bi se morala odigrati 23. 8. 2020 izrečena kazen odvzema 2 (dveh) točk in denarna kazen v višini 1.500 EUR. NK Aluminij se je zoper sklep pritožil v delu, ki se nanaša na izrek kazni odvzema 2 (dveh) točk.
 • 29.09.2020 | NZS
  Svetovni dan srca: S srcem prepreči bolezni srca in ožilja
  Nogometna zveza Slovenije tudi letos podpira Svetovni dan srca. Geslo letošnjega svetovnega dneva srca nas spodbuja, da skušamo preprečevati nastanek bolezni srca in ožilja oziroma, da se te pojavijo čim kasneje v življenju.

DELI NA