20.12.2022 | A
Ne zamudite praznične akcije: Čaka vas darilo

Leto 2022 se zaključuje, tudi nogometaši pa z velikimi pričakovanji pogledujejo v prihajajoče leto. Reprezentanca Slovenije bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024, v lovu na uspešen rezultat pa bo računala tudi pomoč s tribun.

Četa selektorja Matjaža Keka je po šestih zaporednih tekmah brez poraza odločena tudi v kvalifikacijah pokazati pravo vrednost. Slovenski nogometaši bodo morali za uvrstitev na evropsko prvenstvo morali osvojiti najmanj drugo mesto v kvalifikacijski skupini H, v kateri so še reprezentance Danske, Finske, Severne Irske, Kazahstana in San Marina.

Za uspeh bo potrebna tudi glasna podpora zvestih navijačev, ki si lahko zagotovite posebne paketne vstopnice za vse domače tekme slovenske reprezentance v kvalifikacijah. Nakup paketnih vstopnic za navijača prinaša 25% nižjo ceno v primerjavi s seštevkom petih posamičnih vstopnic za vsako domačo tekmo slovenske reprezentance.

Paketne vstopnice - v prvi fazi prodaje je pošlo že preko 800 paketov - so v prodaji v dveh različnih kategorijah glede na položaj sedišča na stadionu. Cene paketnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 93,75 evrov za odrasle, 56,25 evrov za dijake, študente in upokojence ter 22,5 evrov za otroke do 14. leta starosti. Cene paketnih vstopnic znotraj 2. kategorije so 75 evrov za odrasle, 45 evrov dijake, študente in upokojence ter 26,25 evrov za otroke do 14. leta starosti.

Na voljo so tudi paketne vstopnice za BELI VIP. Cena paketnih BELI VIP vstopnic za odrasle znaša 300 evrov, cena paketnih BELI VIP vstopnic za otroke do 14. leta starosti pa 150 evrov.

Ker pa je v prazničnem času čas tudi za dodatna darila, bodo kupci paketa vstopnic prejeli še brezplačni navijaški šal slovenske reprezentance. Pohitite, praznična akcija traja do 3. januarja 2023.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NZS - FA Slovenia (@nzs_si)

Tekst: NZS
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

 • 26.03.2023 | A
  Slovenci po Kazahstanu premagali še San Marino
  Reprezentanca Slovenije je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla z dvema zmagama, po slavju v Kazahstanu je v Stožicah premagala še San Marino. Gostitelji dvoboja so prevladovali od prve minute, ob zadetku Benjamina Šeška pa so si gostje drugi gol zabili po predložku Žana Vipotnika.
 • 25.03.2023 | A
  Kek si ob novi zmagi želi tudi dobro zasedenih tribun
  Reprezentanca Slovenije se na Brdu pri Kranju pripravlja na nedeljsko tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 proti San Marinu. Slovenci so po uvodnem uspehu v Kazahstanu favoriti tudi na drugem obračunu kvalifikacij, ki se bo začel ob 18. uri. Tri točke so tako jasen cilj.
 • 25.03.2023 | A
  Pomembne informacije pred tekmo s San Marinom
  Pred prvo domačo tekmo Slovenije v Stožicah, kjer v nedeljo gostuje San Marino, vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo.
 • 24.03.2023 | A
  Po zmagovalnem uvodu po uspešno nadaljevanje v Stožice
  Slovenska reprezantanca je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla s tremi točkami. Bijol, Vipotnik, Brekalo in Oblak, ki so stopili pred novinarske mikrofone, so se strinjali, da je zmaga v Kazahstanu dober začetek, a je potrebno uvodu že v nedeljo dodati uspešno nadaljevanje.
 • 23.03.2023 | A
  Prvenca Brekala in Vipotnika za preobrat in zmago Slovenije
  Reprezentanca Slovenije je kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024 odprla z zmago. Slovenci so v oddaljeni Astani po preobratu ugnali Kazahstan, tri točke sta s strelskim prvencem v dresu izbrane vrste priigrala David Brekalo in Žan Vipotnik.
 • 23.03.2023 | A
  Slovenija danes pričenja kvalifikacije
  Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 16. uri po slovenskem in 21. uri po lokalnem času v Astani začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024.
 • 22.03.2023 | A
  Kek: Igramo za Slovenijo
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v četrtek ob 16. uri po slovenskem in 21. uri po lokalnem času v Astani začela kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka, med katerimi manjkata Andraž Šporar in Jasmin Kurtić, nekaj pa je še načetih igralcev, imajo za obračun s Kazahstanom tri točke.
 • 22.03.2023 | A
  Slovenci prispeli v Astano, popoldan uradni trening
  Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj po sedem ur dolgem letu nekaj čez 22.00 po slovenskem času prispela v Astano, ki je naše fante pričakala z desetimi stopinjami pod ničlo. Reprezentanci se je pridružil tudi Vanja Drkušić, ki je v kazahstansko prestolnico priletel iz Sočija.
 • 21.03.2023 | A
  Bijol: Ne bežimo od vloge favorita
  Slovenska nogometna reprezentanca se intenzivno pripravlja na uvodni kvalifikacijski tekmi proti Kazahstanu in San Marinu. Fantje so včeraj trenirali na igrišču z umetno podlago v Kranju, danes pa na naravni zelenici v Nacionalnem nogometnem centru Brdo
 • 20.03.2023 | A
  Slovenska reprezentanca pričela s pripravami na uvodna kvalifikacijska obračuna
  Slovenska nogometa reprezentanca se je zbrala na Brdu pri Kranju, kjer se bo pripravljala na uvodni tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka bodo v četrtek ob 16.00 gostovali v Kazahstanu, medtem ko jih v nedeljo, 26. marca čaka še obračun s San Marinom v ljubljanskih Stožicah.

DELI NA