Mladi ženski upi na Koroškem

Minule dni so na Ravnah potekale priprave in selekcijski izbor za dekleta za reprezentanco U15. Zbor je vodila selektorica U17 Tina Kelenberger, sodelovalo je 32 deklet.

»Menim, da so takšni zbori za najmlajše bodoče reprezentantke za prihodnost izredno pomembni, saj jih tukaj seznanimo z osnovnimi koncepti reprezentančne igre, načinom športnega življenja in bivanja v reprezentanci,« poudari Kelenbergerjeva.

Dekleta so opravila tri treninge, odigrali pa so tudi dve trening tekmi s fantovskima selekcijama KNK Fužinar U13 in U15. »Rezultat ni bil v ospredju, cilj je bil, da so priložnost za vstop v igro in dokazovanje dobile vse deklice,« sklene Tina Kelenberger.

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
  Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
  Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
 • 24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
  Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
 • 21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
  Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
  Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.

DELI NA