15.09.2019 | 1. SŽNL
Le še dva na vrhu s popolnim izkupičkom

Po 4. krogu sta na vrhu ostali le še dve ekipi, ki se lahko pohvalita s popolnim izkupičkom. ŽNK Olimpija in ŽNK Nona Pomurje Beltinci sta ohranili stoodstotni izkupiček. Do zmag danes še Koprčanke in Radomljanke.

SŽNL, 4. krog, 15.9.
Ajdovščina – ŽNK Radomlje 0:6
ŽNK Nona Pomurje Beltinci – ŽNK Krim RollJet 3:0
Koper Obala – ŽNK Cerklje 5:3
ŽNK Olimpija – ŽNK Maribor Tabor 7:0

Ženski pokal NZS, četrtfinale, 19.9.
ŽNK Nona Pomurje Beltinci – Koper Obala (16.00)
ŽNK Krim RollJet – ŽNK MB Tabor (16.00)
ŽNK Olimpija – ŽNK Radomlje (16.00)
Ajdovščina – ŽNK Cerklje (16.00)

Lestvica strelk po 3. krogu SŽNL:
Ana Milović (ŽNK Olimpija) 14
Zala Kuštrin (ŽNK Radomlje) 8
Manca Suhoveršnik (ŽNK Olimpija) 8

Tri za Radomlje

V Ajdovščini so varovanke trenerja Bojana Taneskega napolnile domačo mrežo. Prvi gol so si domačinke zabile same, za vodstvo 0:3 po prvem polčasu sta zadeli še Zala Kuštrin in Tjaša Kavšak, za končnih 0:6 so dodale še Jasna Osmanagić, Zala Kuštrin in Barbara Kunej.

Milović ostaja na vrhu lestvice strelk

Gol več je bil dosežen na tekmi med Ljubljančankami in Mariborčankami, na koncu pa 7:0 za Olimpijo. Zala Vindišar je delo domačink olajšala v 1. minuti, ko je zadela za 1:0. Do konca srečanja se je vpisala med strelke še enkrat, tri gole je dodala Ana Milović, po enega Manca Suhoveršnik in Neva Kumalić.

Dve koprski seriji

Stopnjujemo. Začeli smo s šest, nadaljevali s sedem, zdaj pa smo pri številki osem. Toliko zadetkov je bilo na tekmi v Kopru, kjer je domača Koper Obala s 5:3 ugnala ŽNK Ceklje. Domačinke so v 33. minuti vodile 3:0, dva gola je dosegla Tina Paliska, enega Anja Žvokelj. Med 39. in 51. minuto so se gostje, vodi jih Primož Štrajhar, vrnile – dva gola je dosegla Manca Smolnikar, enega Lucija Kos. V 54. minuti so domačinke spet vodile – uspešna je bila Kaltrina Shaqiri, za končnih 5:3 je v 80. zadela še Anja Žvokelj.

Vse v 2. polčasu

Za konec smo pustili še tekmo v Bratoncih, ki so si jo ljubitelji nogometa lahko ogledali tudi v neposrednem prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije. Goli so prišli na vrsto v 2. polčasu. Prva je bila uspešna Kim Juršnik, sledil je evrogol Albine Čizmazije, za končnih 3:0 pa gredo zasluge pozorni in marljivi Špeli Kolbl.

Tekst: D.P.
Foto: B.R./ŽNK Nona Pomurje Beltinci

SORODNE NOVICE

 • 20.10.2019 | 1. SŽNL
  Gorenjke želijo ponoviti vajo pred kamerami
  Vse je nared za začetek 8. kroga SŽNL. Ponovimo še enkrat, da bo od 11. ure dalje na ogled prenos tekme iz Radomelj (www.nzs.si)., ostala srečanja pa so na vrsti v Bratoncih, Ajdovščini in Ljubljani.
 • 19.10.2019 | 1. SŽNL
  Prenos iz Radomelj, ki želijo biti vsak dan boljše
  Nedelja prinaša 8. krog SŽNL, kamere pa v Radomljah, v tamkajšnjem športnem parku, kamor prihajajo igralke ŽNK Cerklje. To bo tekma med četrto in peto ekipo lige. Kot pa smo dosedaj že vajeni, bo to ena od tekem v krogu, ki jo boste lahko spremljali tudi v neposrednem prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije (www.nzs.si).
 • 13.10.2019 | 1. SŽNL
  Derbi Pomurkam, presenečenje Cerkelj
  Sedmi krog SŽNL je postregel z derbijem vrha, ki je pripadel ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Treh točk so se veselili še v Cerkljah, Mariboru in v Radomljah. V četrtek, 17.10., je v Cerkljah na sporedu še zaostala tekma 6. kroga (ŽNK Cerklje – ŽNK MB Tabor, ob 15.30).
 • 13.10.2019 | 1. SŽNL
  Vrača se ženski ligaški nogomet
  Mariborčanke so favoritinje na tekmi proti Ajdovkam, varovanke Semirja Šabotiča želijo z novimi tremi točkami korak bližje zgornjemu delu prvenstvene lestvice. Sezono niso začele, kot so želele in pričakovale.
 • 12.10.2019 | 1. SŽNL
  Pomurke pripravljene na Olimpijo
  Tudi v Pomurju se veselijo praznika ženskega nogometa, kot bi lahko opisali derbi vodilnih vrst v SŽNL, za nameček pa bo piko na i prazniku dodala še Nogometna zveza Slovenije z neposrednim prenosom tekme iz Bratoncev, kjer Pomurke igrajo svoje tekme.
 • 11.10.2019 | 1. SŽNL
  Za vrh pred kamerami NZS
  Po reprezentančnih akcijah članic in mladink ne bo manjkalo nogometa. Že v nedeljo, 13. oktobra, je na sporedu derbi vodilnih zasedb SŽNL. V Bratoncih ŽNL Nona Pomurje Beltinci gostijo ŽNK Olimpijo.
 • 29.09.2019 | 1. SŽNL
  Radomljanke z novim trenerjem proti Olimpiji
  Kamere Nogometne zveze Slovenije pa bodo tokrat v Ljubljani, kjer pri Olimpiji gostujejo Radomljanke. Tekma se začne ob 16.00. Gostje se bodo predstavile z novim trenerjem, na to mesto je bil imenovan Aljaž Gornik.
 • 28.09.2019 | 1. SŽNL
  V Ajdovščini že danes, jutri prenos iz Ljubljane
  Šesti krog SŽNL se bo igral v treh dneh, današnjo soboto bo obeležila tekma v Ajdovščini, jutrišnjo pa tudi obračun med Olimpijo in Radomljami, ki ga boste od 11.00 naprej lahko spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije.
 • 22.09.2019 | 1. SŽNL
  Prve za ŽNK Cerklje in ŽNK MB Tabor
  Peti krog je prinesel visoko zmago Pomurk pred kamerami Nogometne zveze Slovenije ter prve tri točke za Cerkljanke in Mariborčanke. Olimpiji je pripadel mestni derbi.
 • 22.09.2019 | 1. SŽNL
  Ko je vsaka tekma derbi, ena tudi v prenosu
  Današnja nedelja je rezervirana za tekme 5. kroga SŽNL, obračuni so na sporedu v Cerkljah, Mariboru, Radomljah in Ljubljani. Tekmo iz Radomelj boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije, začnemo ob 11.00.

DELI NA