20.10.2020 | 2. SNL
Krki zaostala tekma v Šmartnem

V Šmartnem ob Paki je bila odigrana zaostala tekma 11. kroga 2. SNL, ki jo je pred dnevi odneslo obilno deževje. Zaneseljive zmage so se veselili Novomeščani, ki so slavili na krilih Kaheema Parrisa.

Dolenjci so povedli v 14. minuti, ko je v polno meril Svit Sešlar, nato pa je na sceno stopil Kaheem Parris. Jamajčan je prvič udaril v 35. minuti, po odmoru pa je bil uspešen še v 65. in 84. minuti. Nekdanji član Domžal se je s skupno 11 goli povzpel na vrh ligaške lestvice strelcev, Krka pa je znova druga, za vodilnimi Radomljami zaostaja za tri točke.

Novomeščani bodo v 13. krogu prvenstva gostovali v Dobu, Šmartno bo serijo brez zmage skušalo prekiniti v dvoboju s Krškim.

Igor Fenko, trener Šmartno 1928: "Žal ponoven poraz proti zelo močni ekipi iz Novega mesta. Na tem mestu jim tudi čestitamo za zmago. Ponovno smo imeli svoje priložnosti, ki pa jih žal nismo izkoristili. To, da petkrat zadeneš okvir vrat, verjetno pomeni, da si blizu. Fantom bi vseeno čestital za borbo in glede na to, da vseeno vsako tekmo več igramo, glave gor in v iskanje novih zmag."

Tekst: PDo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

DELI NA