30.11.2022 | 2. SNL
Grosupeljčani dobili zaostalo tekmo s Krčani

V Krškem je bila odigrana še zadnja tekma v jesenskem delu 2. SNL, Krčani so se v zaostalem dvoboju 17. kroga pomerili z Grosupeljčani, ki so se s tesno zmago znebili zadnjega mesta.

Srečanje, ki je bilo pred dnevi odpovedano zaradi poplavljenega igrišča, je z golom v 86. minuti odločil Sandi Ćoralić. Gostitelji so v 90. minuti izgubili pordečelega Blaža Stoparja, s porazom pa so zdrsnili na zadnje mesto ligaške razpredelnice.

Tako Krčani kot tudi Dobljani in Grosupeljčani, ki pa so se z najboljšo razliko v doseženih in prejetih zadetkih povzpeli na 14. mesto, imajo na svojem računu 15 točk, kar napoveduje zanimiv boj za obstanek v nadaljevanju sezone.

Goran Marković, trener NK Brinje Grosuplje: "Po nedeljskem porazu proti Iliriji, smo zaostalo srećanje odigrali samo tri dni kasneje in zmagali z veliko mere borbenosti. Ta zmaga je bila nagrada za celotno ekipo za opravljeno delo skozi celotno polsezono. Na koncu moram biti zadovoljen glede na vse okoliščine, ki so nas spremljale od prvega do zadnjega kroga v jesenskem delu. Sedaj moramo narediti analizo in začrtati smernice za spomladanski del in z dobro pripravo in delom ohraniti drugoligaški status na koncu sezone."

Drugoligaško tekmovanje se bo nadaljevalo v začetku marca.

Tekst: PDo
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

DELI NA