Dvojni pokalni derbi: Vse informacije o vstopnicah

6. maja bo v Celju potekal veliki finale Pokala Pivovarna Union. V ženskem finalu se bosta pomerili ekipi ŽNK Olimpije in ŽNK Mure Nona, medtem ko se bosta v moškem finalu udarila Olimpija in Maribor. Vstopnice so v prodaji.

Pokalni finalni dan 2023 se bo pričel ob 15.00, ko vrata odpira Navijaška cona. Dogodek bo tudi letos organiziran na trajnostni način, tako da bomo na prizorišču in v delu promocije tekme zasledovali trajnostne vidike, na katere lahko vpliva nogomet.

Tekmovalno dogajanje se bo pričelo ob 16.30 z ženskim finalom. Ljubitelji ženskega nogometa si bodo lahko ogledali dvoboj najboljših ženskih ekip brez plačila vstopnice, saj Nogometna zveza Slovenije stremi k čim večji popularizaciji ženskega nogometa. Oba ženska finalista pokalnega tekmovanja sta postala prava nogometna rivala, ki že vrsto let krojita vrh slovenskega ženskega klubskega nogometa. ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Nona Pomurje se v letošnji sezoni najboljša tako v pokalnem tekmovanju, kot tudi v ligaškem delu, kjer v boju za naslov nekoliko bolje kaže Prekmurkam.

V moški konkurenci je naslov državnih prvakov letos romal v Ljubljano, tako da bodo Mariborčani še s toliko večjim motivom pričakali finale Pokala Pivovarna Union in skušali sezono skleniti s pokalno lovoriko. Veliki pokalni derbi se bo v Celju pričel ob 20.30, zaradi varnostnih razlogov pa je predpisana personalizacija. Navijači bodo morali ob vstopu na celjski stadion predložiti osebne dokumente in oddati osebne podatke. Vstopnice za finale moškega Pokala Pivovarna Union so v prodaji po ceni 15,00€ za odrasle in 8,00€ za otroke, dijake/študente ter upokojence. Organizirani navijači lahko vstopnice nakupijo izključno preko klubov finalistov po ceni 8€.

Ženski finale Pokala Pivovarna Union:

Sobota, 6.5. ob 16.30: ŽNK Olimpija Ljubljana – ŽNK Mura

Vstop prost!

Moški finale Pokala Pivovarna Union:

Sobota, 6.5. ob 20.30: Olimpija – Maribor

Cenovne kategorije vstopnic:

Odrasli: 15€
Otroci, dijaki, študenti: 8€
Organizirani navijači: 8€

Shema stadiona:

Prodajna mesta:

Nevtralni navijači in podporniki: Eventim, bencinski servisi Petrol, Uradni prodajalni NZS 11TS
Organizirani navijači NK Olimpija: Prodaja izključno preko kluba NK Olimpija
Organizirani navijači NK Maribor: Prodaja izključno preko kluba NK Maribor
Stadion Celje na dan tekme od 15.00 dalje

Opozorila:

 • Personalizacija vstopnic: Zaradi varnostnega vidika je na tekmi uvedena personalizacija vstopnic. Vstop na stadion bo mogoč le z vpisanimi osebnimi podatki na vstopnici in s priloženim osebnim dokumentom.
 • Navijaški rekviziti: Vstop na sektorje, ki so namenjeni podpornikom ekip ne bo mogoč z navijaškimi rekviziti nasprotne ekipe.

Gibalno ovirane osebe:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.


Kupi vstopnice!

 

Tekst, foto: NZS

SORODNE NOVICE

 • 19.08.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Pričenja se boj za pokalno lovoriko, prve tekme že danes
  Maja so se naslova pokalnih prvakov veselili nogometaši ljubljanske Olimpije, ki so v velikem finalu premagali ekipo Maribora, že danes pa se pričenjajo boji za pokalno lovoriko v sezoni 2023/24.
 • 06.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Olimpija po dramatični končnici do dvojne krone
  Nogometaši Olimpije so po naslovu državnega prvaka osvojili tudi pokalni naslov. V finalu Pokala Pivovarne Union so v knežjem mestu po podaljšku z izidom 2:1 premagali Maribor.
 • 05.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Pomembne informacije za obiskovalce pred finalom Pokala Pivovarna Union
  Za ogled finalne tekme Pokala Pivovarna Union vlada veliko zanimanje, zato vsem navijačem priporočamo, da se seznanijo s pomembnimi informacijami pred tekmo in se na prizorišče odpravijo pravočasno
 • 05.05.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor in Olimpija napovedujeta odprto igro v pokalnem finalu
  V Celju bo v soboto na sporedu novo srečanje velikih nogometnih tekmecev Maribora in Olimpije, že peto te sezone, ki bo tokrat odločalo o pokalni lovoriki. Ljubljančani merijo na osvojitev dvojne krone, Mariborčani pa so odločeni, da jim to preprečijo in si v tej sezoni priigrajo vsaj eno lovoriko. Moštvi napovedujeta odprto igro.
 • 25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V finalu veliki derbi Maribora in Olimpije
  V majskem finalu Pokala Pivovarna Union se bodo za pokalno lovoriko udarili nogometaši Maribora in Olimpije. Zmaji so v Stožicah z goloma Aljaža Krefla in Timija Maxa Elšnika premagali Kidričane, ki so bili dostojen tekmec državnim prvakom.
 • 25.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor s preobratom do pokalnega finala
  Maribor je prvi finalist Pokala Pivovarna Union! V Slovenski Bistrici so pripravili pravi nogometni praznik, gostitelji pa so v uvodu drugega polčasa povedli z golom Nina Kukovca, a so Mariborčani hitro prišli do preobrata. Ob avtogolu Janežiča sta za finale zadela še Marko Tolić in Aljaž Antolin.
 • 24.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  V Slovenski Bistrici in Ljubljani za finale Pokala Pivovarna Union
  Kdo se bo 6. maja na zelenici Stadiona Z'dežele udaril za naslov pokalnega prvaka? V torek in sredo bomo dobili udeleženca letošnjega finala Pokala Pivovarna Union, Bistričani bodo na domačem igrišču izzvali Maribor, Kidričani pa v Stožicah Olimpijo.
 • 07.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Maribor v Slovensko Bistrico, Olimpija gosti Aluminij
  V Nacionalnem nogometnem centru Brdo so bili izžrebani polfinalni pari letošnje izdaje Pokala Pivovarna Union.
 • 06.04.2023 | Pokal Pivovarna Union
  Zmaji do polfinala po maratonskih enajstmetrovkah
  Kot zadnji so se v polfinale Pokala Pivovarna Union prebili še nogometaši Olimpije. Ljubljančani so se veselili po desetih serijah enajstmetrovk, odločilni strel z bele točke je po dveh zaporednih obrambah Matevža Vidovška izkoristil Nemanja Gavrić.

DELI NA