31.10.2019 | Pokal Terme Olimia
Dobili bomo četrtfinaliste pokala Terme Olimia

Od danes so sobote se igrajo tekme osmine finala pokala Terme Olimia. Štiri tekme so nocoj, ena pa v soboto. To bo že 25. sezona, od kar se igra pokalno tekmovanje. Z devetimi naslovi prvaka pokala se lahko pohvalijo v Litiji. Aktualni naslov prvaka pa brani Dobovec.

Pokal Terme Olimia, osmina finala:

31.10.
ŠD Mlinše – KMN Oplast Kobarid (17.30)
ŠD Extrem – KMN Tomaž Šic bar (19.00)
KMN Miklavž TBS team24 – KMN Sevnica (19.00)
Kix Ajdovščina – KMN Meteoplast (20.00)

2.11.
FK Siliko – FSK Stripy (18.00)

Prepoved igranja:
Jan Nečemer (KMN Sevnica)
Ismar Dedić (KMN Miklavž TBS team24)


Tesko proti Mlinšam

Zanimiv obračun se obeta v Zagorju, kjer k vodilni ekipi 2. SFL ŠD Mlinše prihaja Oplast, ki ima novega trenerja. To je postal Zoran Tesko, ki je nadomestil Primoža Zorča. Naključje pa je hotelo, da bo Tesko na klopi Oplasta debitiral proti ekipi, ki jo je vodil v sezoni 2017/2018.

V Mariboru KMN Miklavž gosti Sevničane, ki prihajajo v goste brez kaznovanega Jana Nečemerja. Domači strateg Darko Križman ne bo mogel računati na kaznovanega Ismarja Dedića.

V soboto je bilo 1:1

Nov praznik futsala se obeta v Sodražici, kjer domači ŠD Extrem gosti KMN Tomaž Šic bar. Gostje so favoriti, domači pa pripravljeni, da izkoristijo priložnost za presenečenje.

Ekipi KMN Kix Ajdovščine in KMN Meteorplasta sta se pomerila v 2. SFL v soboto, 1:1 je bilo, tokrat bo vložek precej večji, saj je v igri napredovanje v četrtfinale pokala.

 

V soboto bomo dobili novo poglavje sosedskega obračuna med Vrhničani in Škofjeločani.
 

Udeleženci osmine finala

Pravico igranja so si priigrali Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije, FC Litija, FK Siliko, KMN Sevnica, KMN Oplast Kobarid, FSK Stripy, KMN Miklavž TBS Team24, KMN Tomaž Šic bar, KMN Meteorplast, Kix Ajdovščina, ŠD Mlinše in ŠD Extrem. Ker je bilo v osmini finala le 13 ekip, so v tej fazi tekmovanja prosti prvi trije prijavljeni nosilci na podlagi točkovanja zadnjih treh sezon v tem tekmovanju: Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije in FC Litija. Vsi trije omenjeni klubi so si zagotovili napredovanje v četrtfinale.

Način igranja

V osmini finala pokala se igra ena tekma.

Zmagovalci pokala Terme Olimia (24 sezon):
FC Litija 9
KMN Oplast 3
KMN Puntar 3
Agencija Luvin 2
Dobovec MB-Monting 2
Proen Maribor 2
Pelikan 1
KMN Gorica 1
Bronx Škofije 1

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 17.01.2020 | Pokal Terme Olimia
  Oplast v Ljutomer po prvi klubski cilj sezone
  Danes Oplast lovi finalni turnir pokala Terme Olimia. Za nameček boste lahko tekmo iz Ljutomera, Oplast se bo meril z domačim KMN Tomaž Šic bar, spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani www.futsal.si.
 • 16.01.2020 | Pokal Terme Olimia
  Pred TV kamerami bi radi ponovili leto 2008
  KMN Tomaž Šic bar je prijetno presenečenje letošnje sezone 1. SFL. Ekipa, ki jo vodi trener Matej Gajser, zaseda 5. mesto po 13 krogih 1. SFL, v petek pa se bo borila za preboj med štiri v pokalu Terme Olimia.
 • 15.01.2020 | Pokal Terme Olimia
  Sevnica kot prva na finalni turnir
  Nastop in pot v Obsotelje, turnir bo vnovič gostil Podčetrtek, so si varovanci trenerja Mitje Jonteza zagotovili po zmagi s 4:3 proti KMN Bronx Škofije. Preostale tri tekme bodo v petek.
 • 14.12.2019 | Pokal Terme Olimia
  Vrhničani s +3 iz Ajdovščine
  Dobovec, KMN Oplast in KMN Sevnica so prišli do zmag na uvodnih tekmah četrtfinala pokala Terme Olimia, v soboto se jim je pri tem pridružil še vrhniški Siliko.
 • 13.12.2019 | Pokal Terme Olimia
  Prvo dejanje četrtfinala pokala Terme Olimia
  December še ne bo dal odgovora, kdo si bo zagotovil mesto na polfinalnem turnirju pokala Terme Olimia. Bodo pa lahko nocojšnje in jutrišnje tekme nakazale, kdo bo pred povratno tekmo bližje napredovanju. Tokratna petek in sobota sta rezervirana za prve četrtfinalne tekme pokala Terme Olimia.
 • 08.11.2019 | Pokal Terme Olimia
  Znani pari četrtfinala
  V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo je bil danes opravljen žreb parov četrtfinale pokala Terme Olimia. Naslov prvaka brani Dobovec.
 • 08.11.2019 | Pokal Terme Olimia
  V pričakovanju žreba pokala Terme Olimia
  V četrtfinalu ni nosilcev, niti ni prednosti domačega igrišča. V četrtfinalu se igrata po dve tekmi. Prvo izžrebana ekipa posameznega para bo domačin prve tekme, drugo izžrebana ekipa posameznega para pa domačin druge oziroma povratne tekme v četrtfinalu.
 • 02.11.2019 | Pokal Terme Olimia
  Vrhničani med osem s teniških 6:1
  Nocoj smo na tekmi na Vrhniki dobili še zadnjega udeleženca četrtfinala pokala Terme Olimia. Domači Siliko je s kar 6:1 porazil škofjeloški FSK Stripy in se prebil med osem v pokalnem tekmovanju.
 • 18.10.2019 | Pokal Terme Olimia
  Znani pari osmine finala pokala Terme Olimia
  Ker je bilo v osmini finala le 13 ekip, so v tej fazi tekmovanja prosti prvi trije prijavljeni nosilci na podlagi točkovanja zadnjih treh sezon v tem tekmovanju: Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije in FC Litija.

DELI NA