31.10.2019 | Pokal Terme Olimia
Dobili bomo četrtfinaliste pokala Terme Olimia

Od danes so sobote se igrajo tekme osmine finala pokala Terme Olimia. Štiri tekme so nocoj, ena pa v soboto. To bo že 25. sezona, od kar se igra pokalno tekmovanje. Z devetimi naslovi prvaka pokala se lahko pohvalijo v Litiji. Aktualni naslov prvaka pa brani Dobovec.

Pokal Terme Olimia, osmina finala:

31.10.
ŠD Mlinše – KMN Oplast Kobarid (17.30)
ŠD Extrem – KMN Tomaž Šic bar (19.00)
KMN Miklavž TBS team24 – KMN Sevnica (19.00)
Kix Ajdovščina – KMN Meteoplast (20.00)

2.11.
FK Siliko – FSK Stripy (18.00)

Prepoved igranja:
Jan Nečemer (KMN Sevnica)
Ismar Dedić (KMN Miklavž TBS team24)


Tesko proti Mlinšam

Zanimiv obračun se obeta v Zagorju, kjer k vodilni ekipi 2. SFL ŠD Mlinše prihaja Oplast, ki ima novega trenerja. To je postal Zoran Tesko, ki je nadomestil Primoža Zorča. Naključje pa je hotelo, da bo Tesko na klopi Oplasta debitiral proti ekipi, ki jo je vodil v sezoni 2017/2018.

V Mariboru KMN Miklavž gosti Sevničane, ki prihajajo v goste brez kaznovanega Jana Nečemerja. Domači strateg Darko Križman ne bo mogel računati na kaznovanega Ismarja Dedića.

V soboto je bilo 1:1

Nov praznik futsala se obeta v Sodražici, kjer domači ŠD Extrem gosti KMN Tomaž Šic bar. Gostje so favoriti, domači pa pripravljeni, da izkoristijo priložnost za presenečenje.

Ekipi KMN Kix Ajdovščine in KMN Meteorplasta sta se pomerila v 2. SFL v soboto, 1:1 je bilo, tokrat bo vložek precej večji, saj je v igri napredovanje v četrtfinale pokala.

 

V soboto bomo dobili novo poglavje sosedskega obračuna med Vrhničani in Škofjeločani.
 

Udeleženci osmine finala

Pravico igranja so si priigrali Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije, FC Litija, FK Siliko, KMN Sevnica, KMN Oplast Kobarid, FSK Stripy, KMN Miklavž TBS Team24, KMN Tomaž Šic bar, KMN Meteorplast, Kix Ajdovščina, ŠD Mlinše in ŠD Extrem. Ker je bilo v osmini finala le 13 ekip, so v tej fazi tekmovanja prosti prvi trije prijavljeni nosilci na podlagi točkovanja zadnjih treh sezon v tem tekmovanju: Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije in FC Litija. Vsi trije omenjeni klubi so si zagotovili napredovanje v četrtfinale.

Način igranja

V osmini finala pokala se igra ena tekma.

Zmagovalci pokala Terme Olimia (24 sezon):
FC Litija 9
KMN Oplast 3
KMN Puntar 3
Agencija Luvin 2
Dobovec MB-Monting 2
Proen Maribor 2
Pelikan 1
KMN Gorica 1
Bronx Škofije 1

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 08.11.2019 | Pokal Terme Olimia
  Znani pari četrtfinala
  V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo je bil danes opravljen žreb parov četrtfinale pokala Terme Olimia. Naslov prvaka brani Dobovec.
 • 08.11.2019 | Pokal Terme Olimia
  V pričakovanju žreba pokala Terme Olimia
  V četrtfinalu ni nosilcev, niti ni prednosti domačega igrišča. V četrtfinalu se igrata po dve tekmi. Prvo izžrebana ekipa posameznega para bo domačin prve tekme, drugo izžrebana ekipa posameznega para pa domačin druge oziroma povratne tekme v četrtfinalu.
 • 02.11.2019 | Pokal Terme Olimia
  Vrhničani med osem s teniških 6:1
  Nocoj smo na tekmi na Vrhniki dobili še zadnjega udeleženca četrtfinala pokala Terme Olimia. Domači Siliko je s kar 6:1 porazil škofjeloški FSK Stripy in se prebil med osem v pokalnem tekmovanju.
 • 18.10.2019 | Pokal Terme Olimia
  Znani pari osmine finala pokala Terme Olimia
  Ker je bilo v osmini finala le 13 ekip, so v tej fazi tekmovanja prosti prvi trije prijavljeni nosilci na podlagi točkovanja zadnjih treh sezon v tem tekmovanju: Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije in FC Litija.
 • 15.10.2019 | Pokal Terme Olimia
  Znani udeleženci osmine finala pokala
  Po uvodu v ligaški del prihaja čas, ki je namenjen tekmovanje futsal pokalu Terme Olimia. V petek, 18.10., bomo v prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo opravili žreb parov osmine finala, žreb bo potekal ob 12. uri.
 • 03.03.2019 | Pokal Terme Olimia
  Dobovec MB Monting prvak pokala Terme Olimia
  Zmagovalci letošnje izvedbe pokalnega tekmovanja Terme Olimia so igralci Dobovca MB Monting. V finalu zaključnega turnirja pokala Term Olimia so danes v Podčetrtku premagali FutureNet Maribor s 3:1 (0:0). Za Dobovec je to drugi pokalni naslov, najboljši je bil tudi lani.
 • 03.03.2019 | Pokal Terme Olimia
  Tiho in skromno so čakali priložnost za pokalni naslov
  V Podčetrtku je bil v nedeljo zvečer pred skoraj 500 gledalci okronan novi stari pokalni prvak Dobovec MB Monting.
 • 03.03.2019 | Pokal Terme Olimia
  Maribor tretjič ali Dobovec drugič
  Pred nami je sklepno dejanje 24. sezone pokalnega tekmovanja v futsalu pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. Nocoj ob 19.15 se bosta za prvaka pokala Terme Olimia v Podčetrtku pomerila Dobovec MB Monting in FutureNet Maribor. Prenos tekme bo na Sportklubu.
 • 02.03.2019 | Pokal Terme Olimia
  Mariborčani v Podčetrtku ne poznajo poraza
  FutureNet Maribor se je s prepričljivo zmago s 6:0 pridružil Dobovcu MB Monting v finalu pokala Terme Olimia. Mariborčani so opravili s Primorci, za nameček pa so ostali nepremagani na zaključnih turnirjih pokala Terme Olimia.

DELI NA