Članice na priprave, konec maja v Srbijo

Ženska futsal reprezentanca Slovenije bo konec meseca nastopila na mednarodnem futsal turnirju v Srbiji. Pred odhodom se bo zbrala na krajših vikend pripravah, ki bodo na sporedu 18. in 19. maja v Laškem. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk, na katere računa.

Slovenija se bo na turnirju v Srbiji pomerila z domačinkami, Slovaško in Češko.

Vabljene igralke:
Lara D´Amato (ASD Manfredonia 2000 ITA), Rebeka Šnofl (KMN Slovenske gorice), Vanja Tanšek (KMN Slovenske gorice), Valentina Tuš (KMN Slovenske gorice), Tanja Vrabel (KMN Slovenske gorice), Laura Škvorc (Super Chicks Zadar HRV), Katja Trubačev (FK Siliko), Rebeka Bačar (FK Siliko), Asja Al Nawas Bedenčič (FK Siliko), Sergeja Kos (ŽNK Celje), Barbara Lah (ŽNK Celje), Tjaša Močnik (ŽNK Celje), Mateja Vojsk (ŽNK Celje), Tina Jesenovec (ŽNK Vrhnika) in Daniela Ivanović (ŽNK Vrhnika).

Igralke na čakanju so:
Sandra Štumberger (KMN Cerkvenjak), Vivien Meško (KMN Slovenske gorice), Lucija Koprivec (FK Siliko), Anja Ložar (ŽNK Celje), Tjaša Alegro (ŽNK Celje), Teja Keržič (ŽNK Vrhnika).

Tekme Slovenije na turnirju v Srbiji:

Zrenjanin, 28.5.
Slovenija – Srbija (20.00)

Novi Bečej, 29.5.
Slovenija – Slovaška (17.00)

Kikinda, 31.5.
Slovenija – Češka (17.00)

V drugi polovici leta pa se obeta pravi spektakel: v Slovenijo prihaja Španke, aktualne evropske prvakinje, ki bodo z našo izbrano vrsto igrale 5. in 6. novembra. Decembra odhajajo članice na Poljsko, kjer bosta tekmi z domačinkami 7. in 8. decembra.

Tekst: D.P.
Foto: Nzs.si

SORODNE NOVICE

 • 13.02.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
  V pričakovanju žreba kvalifikacij za Euro 2021
  Na sedežu evropske nogometne zveze Uefa je vse nared za današnji žreb (pred)kvalifikacij za evropsko prvenstvo članic, ki bo na sporedu leta 2021. Uefa je obelodanila, da bo v kvalifikacijah sodelovalo 24 držav.
 • 20.01.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
  Za članicami prva akcija v letu 2020
  Minuli vikend so z delom nadaljevale futsal reprezentantke, ki so se zbrale na Štajerskem in pod taktirko selektorja Dejana Krambergerja opravili štiri treninge. To je bila prva akcija v letu 2020, ki prinaša tudi kvalifikacije za evropsko prvenstvo.
 • 11.01.2020 | Futsal ženska A reprezentanca
  Prihodnji teden nov zbor ženske futsal reprezentance
  Leto obeležuje nov kvalifikacijski ciklus za uvrstitev na EP 2021. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk, na katere računa prihodnji vikend na pripravah na Štajerskem.
 • 08.12.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
  V drugo pokazale bistveno več
  Za razliko od sobote so tokrat varovanke selektorja Dejana Krambergerja pokazale precej več, predvsem pa so popravile pristop in zbranost v igri. Svoje delo je dobro opravila tudi vratarka Valentina Tuš.
 • 22.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
  Ženska futsal reprezentanca na Poljsko
  Pred žensko futsal reprezentanco Slovenije sta dve novi preizkušnji. Tokrat se odpravljalo na gostovanje na Poljsko, kjer se bodo v Toruńu (7.12.) in v Unisławu (8.12.) pomerile z domačo reprezentanco. Selektor Dejan Kramberger je obelodanil seznam igralk, na katere računa.
 • 05.11.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
  Po najboljših močeh parirale evropskim prvakinjam
  Uvodoma so bile aktualne evropske prvakinje boljše s končnim rezultatom 0:11. Jutri se bosta ekipi pomerili še v Celju, tekma se začne ob 18.30.
 • 12.03.2019 | Futsal ženska A reprezentanca
  V Slovenijo prihajajo evropske prvakinje
  Ženska futsal reprezentanca je opravila vikend priprave v Račah, kjer so varovanke selektorja Dejana Krambergerja opravile štiri kvalitetne treninge. Dekleta so vadila marljivo in zavzeto, selektor pa prek takih in podobnih priprav želi razširiti bazo igralk.
 • 05.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Slovenke dobile tekmice v kvalifikacijah za Euro 2019
  Danes je Evropska nogometna zveza Uefa v Nyonu opravila žreb (pred)kvalifikacij za 1. futsal evropsko prvenstvo članic, ki bo na sporedu februarja 2019. Slovenska reprezentanca bo pot na premierno prvenstvo Stare celine iskala na Hrvaškem!
 • 04.07.2018 | Futsal ženska A reprezentanca
  Upa na še več igralk in ugoden žreb za Euro 2019
  Če je bil kdo izjemno ponosen po tekmah na Slovaškem, je bila to zagotovo kapetanka futsal reprezentance Tanja Vrabel. Po uspešni nogometni karieri se je odločila, da se preizkusi v sodniških vrstah. A je vmes sprejela izziv in se preizkusila v futsalu. Ni ji žal. Redno obisku dodatne treninge futsal reprezentance in pogleduje proti Nyonu, kjer bo jutri Slovenija dobila tekmice v boju za Euro 2019!

DELI NA