26.09.2018 | 2. SNL
Bravo z zmago na zaostali tekmi skočil na prvo mesto

Drugoligaši bodo v soboto in nedeljo odigrali srečanja devetega kroga, z današnjo tekmo v Ljubljani pa je zaključen tudi šesti krog prvenstva. Bravo je premagal ekipo Doba in se zavihtel na vrh ligaške razpredelnice.

Edini zadetek na tekmi je padel pet minut pred koncem srečanja, ko je Luka Guček zatresel lastno mrežo. Po prodoru Luke Žinka je Žan Trontelj žogo z desne strani igrišča poslal pred vrata, branilec, ki je Dobljanom posojen s strani Domžal, pa je žogo z glavo preusmeril za hrbet vratarja Matica Čretnika.

Izid se v nadaljevanju tekme ni več spremenil, Bravo pa je po porazu v Lendavi in remiju s Krko vknjižil pomembno zmago, s katero se je povzpel na prvo mesto, z enakim točkovnim izkupičkom se lahko pohvali tudi Nafta.

Tekst: PDo
Foto: Ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 27.03.2019 | 2. SNL
    Bravo v Dob po nadaljevanje niza
    Dvajseti krog 2. SNL je prejšnji konec tedna ponudil sedem srečanj, saj se bo Brava zaradi reprezentančnih obveznosti svojih nogometašev z Rogaško pomeril v začetku aprila. Prav dvoboj Brava boste lahko v 21. krogu spremljali v prenosu na spletni strani NZS, Ljubljančani gostujejo v Dobu.

DELI NA