Bivši grof med ravbarje

Domžalčani so po tem, ko so se razšli s Kirmom in Ibraimijem, predstavili prvega zimskega novinca. Ob Kamniško Bistrico se je preselil Tilen Pečnik, ki se je pred dnevi razšel s Celjem, danes pa je z Domžalami sklenil dveinpolletno pogodbo.

Korošec po sklenitvi pogodbe ni skrival zadovoljstva: "Občutki ob podpisu pogodbe so zares čudoviti. Prihajam v izredno dobro organiziran klub, ki slovi po odličnem delu, o čemer sem se že lahko prepričal na lastne oči. Ko sem izvedel za zanimanje Domžal, nisem niti najmanj okleval pri svoji odločitvi. Moj cilj je, da se v najkrajšem možnem času privadim na novo sredino in se dodobra spoznam s soigralci ter hkrati ponotranjim zahteve trenerja in njegovih najožjih sodelavcev. V Domžale prihajam z močno željo po napredku, s trdim delom pa si želim pa stopiti po poti številnih nogometašev, ki so v tem klubu naredili velik korak naprej."

Športni direktor Matej Oražem je pojasnil, da je Pečnik tudi nekakšna zamenjava za oba nekdanja ravbarja. "Po odhodu Ibraimija ter Kirma smo iskali pomoč na zunanjih položajih, kjer se je Tilen pokazal kot primerna zamenjava. Gre za zelo raznovrstnega nogometaša, ki ima za seboj že nekaj prvoligaških izkušenj. S svojo mladostjo ter igrivostjo bo lahko hitro ujel ritem naše ekipe in si na ta način skušal izboriti mesto v začetni enajsterici. Na trenutke je že pokazal svoj bogat potencial, verjamemo pa, da lahko v naši sredini še napreduje in nam hkrati pomaga do želenih rezultatov," poudarja prvi kadrovik Domžal.

Pečnik je v dresu Celja odigral 28 tekem, dosegel en zadetek, pred tem pa je izkušnje nabiral tudi pri ravenškem Fužinarju, velenjskem Rudarju in Mislinji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? | Priprave so že v polnem teku, nadaljujemo pa jih z novo močjo v našem moštvu. Tilen Pečnik, dobrodošel v rumeni družini! ?? Več ?? http://bit.ly/2DbT25G #skupajdovrha #pls

A post shared by NK Domžale (@nkdomzale) on

Tekst: PDo
Foto: NK Domžale

SORODNE NOVICE

 • 09.02.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžale z novim vratarjem
  Domžalčani so ob koncu priprav v Umagu predstavili novega vratarja. Simon Rožman bo lahko v drugem delu prvenstva računal na izkušenega Krševana Santinija, ki bo ob Kamniški Bistrici zaigral s statusom posojenega nogometaša Osijeka.
 • 05.02.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Nova pogodba za nadarjenega vezista
  Domžalčani bodo skušali spomladi na prvoligaškem zemljevidu uveljaviti še en izdelek svoje nogometne šole. Tamar Svetlin šteje šele 17 let, a velja za enega od najsvetlejših talentov svoje generacije, danes pa je z matičnim klubom podpisal novo pogodbo.
 • 03.02.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžale v pomlad tudi z Nigerijcem
  Domžalčani so danes potrdili tretjega novinca v zimskem prestopnem roku. Rumeni se bodo v pomlad podali močnejši za nigerijskega vezista Bruna Ibeha, za katerim je zanimiva nogometna pot, saj je v preteklosti igral tudi v Urugvaju.
 • 01.02.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Maribor premagal Domžale
  Nogometaši Maribora se bodo konec tedna odpravili v turško Antalyjo, pred slovesom od Slovenije pa so se v ligaškem spopadu udarili z Domžalami. V dveurnem obračunu so krajšo potegnili rumeni, ki so v dvoboju šestih zadetkov klonili s 4:2.
 • 29.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžalčani okrepili obrambo
  Domžalčani bodo spomladi močnejši za novega osrednjega branilca Jureta Obšivača. Dalmatinec se ob Kamniško Bistrico seli po epizodi v Kazahstanu, z rumenimi pa je sklenil enoletno pogodbo, bivanje v Domžalah pa se lahko še podaljša za eno sezono.
 • 26.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžale so se razšle še z Belimo
  Po Kirmu, Ibraimiju, Šipku in Melnjaku se je od domžalskega dresa poslovil tudi Ruben Belima. Nekdanji up madridskega Reala je klubsko vodstvo seznanil z željo, da si želi vrnitve v domače okolje, bližje svoji družini.
 • 23.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžale izgubile Melnjaka
  Simon Rožman bo v nadaljevanju Prve lige Telekom Slovenije pogrešal tudi Daria Melnjaka, ki se pol leta pred iztekom pogodbe seli v Rizespor, v vrste zadnjega kluba najmočnejšega turškega prvenstva.
 • 18.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžale so se razšle s Šipkom
  Kristijan Šipek ni več član domžalskega kluba, so danes sporočili iz vrst dvakratnih državnih prvakov. Krilni nogometaš se je, potem ko si ni uspel izboriti minutaže, z vodstvom kluba dogovoril za predčasno prekinitev pogodbe.
 • 09.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Počitka konec tudi za Domžalčane
  Sreda je bila prvi delovni dan tudi za nogometaše Domžal. Ravbarji so se po skupnem zajtrku in uvodnem sestanku ogreli v dvorani, nato pa zasedli igrišče z umetno travnato površino v Športnem parku Domžale. Simon Rožman je poveljeval 26 nogometašem.

DELI NA