Datum od
Datum do

29.10.2013 | A
19. novembra doma s Kanado
Slovenska članska izbrana vrsta bo po zaključku kvalifikacij in pred zimskim odmorom odigrala še eno prijateljsko tekmo. 19. novembra bo v Celju nasprotnik Kanada.
28.10.2013 | NZS
Umrl Miro Samardžija
Sporočamo žalostno vest, da je v 73. letu starosti umrl nekdanji predsednik Nogometne zveze Slovenije, Miro Samardžija. Nogometno zvezo Slovenije je vodil med leti 1978 in 1981.
28.10.2013 | Ženska A
Republika Irska je slovenska priložnost
»V prvi fazi je potrebno dvigniti moralo. Ob tem je treba priznati, da so pač Nemke razred zase v Evropi za vse reprezentance, ne le za nas. Mi moramo priložnosti za točke iskati na drugih tekmah. Taka idealna priložnost bo že v sredo, ko igramo v Velenju.«
28.10.2013 | Futsal AA
Slovenija dvakrat proti Poljski
Reprezentanca je pod taktirko selektorja Andreja Dobovičnika pred odhodom opravila uro in pol dolg trening v Podčetrtku, kjer jih je obiskal tudi predsednik KMN pri NZS Vlado Močnik, ki z reprezentanco odhaja na pot kot vodja delegacije.
26.10.2013 | Ženska A
FOTO + VIDEO: Pred skoraj 2000 gledalci pravi nogometni spektakel
»Vedeli smo, da so Nemke najboljša ekipa v Evropi in da jim bomo težko parirali. V zadnjih treh dneh smo se dobro pripravile na obračun. Danes smo dale svoj maksimum, se pa je potrdilo, da so Nemke boljše igralke in prave profesionalke. Ta tekma je tudi dobra šola za povratno srečanje.«
26.10.2013 | Ženska A
Nemke premočne
V drugem polčasu so Nemke zgolj potrdile zanesljivo in visoko zmago, potem ko so se med strelke vpisale Fatmire Bajramaj (62.), Mittagova (65.), Šašićeva (66.), Lena Gössling (85., 87.) in Alexandra Popp (90.).
26.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dobu derbi in velika prednost
Lokalni derbi med Roltek Dobom in Kalcer Radomljami, sicer tudi vodilnima ekipama druge slovenske nogometne lige, je pripadel gostiteljem, ki so povečali prednost pred rivali na devet točk. V 12. krogu močno odmeva tudi visoka zmaga Primorcev nad Prleki, medtem ko je Šampion proti Šenčurju storil vse že v prvem polčasu.
25.10.2013 | Ženska A
"Navijamo za zdravo srce in Slovenke!"
»Vabim vse slovenske ženske, da več časa posvetijo več pozornosti svojemu zdravju in srcu. Ni za zanemariti, da kar 54% žensk v sodobnem svetu umre ravno zaradi težav s srcem in ožiljem, predvsem pa je to v razvitem svetu, torej tudi v Sloveniji,« opozarja Zalar.
24.10.2013 | Ženska A
FOTO in VIDEO: Odločno na Nemke, trenirale v Kopru
»Čaka nas nova kvalifikacijska tekma, vemo pa, kdo so naše tekmice. Že res, da velja ta obračun za velik spektakel, a ga skušamo z igralkami razumeti kot vsak prejšnji. Zelo dobro treniramo, strokovni štab nas je dobro pripravil. Veselimo se srečanja in komaj čakamo, da se začne. Tudi mi imamo svojo računico. Nemke bi radi prisili, da se bodo morale maksimalno potruditi.«
24.10.2013 | Ženska A
Žgančeva odločila derbi, vrnitev Golobove, podaja Begićeve
V dresu Leobna je v 80. minuti vstopila v igro in v 82. minuti že zabila za 2:0. S podajo se je izkazal še Pamela Begić, do nove zmage pa je prišla tudi Dominika Čonč.
24.10.2013 | Ženska A
Na priprave tudi Mori in Sevšek, Zverova Nemke pozna
Uvodni trening je bil nekoliko lažje narave, danes bo intenzivnost že večja, nato računa tudi Zverova: »Danes začnemo z intenzivno pripravo na tekmice, v naših mislih pa je Nemčija.«
23.10.2013 | Pokal Pivovarna Union
PS: Dve zmagi ostala doma, Goričani uspešni na Štajerskem
Goričani, Ljubljančani in Velenjčani so zmgovalci prvih dvobojev četrtfinala Pokala Slovenije. Prvi so si z golom Bazzoffija v gosteh priigrali prednost pred povratno tekmo na domačem terenu, Olimpija je v Stožicah ugnala Domžalčane, velenjski Rudar pa je celjsko mrežo preluknjal dvakrat v vsakem polčasu.
23.10.2013 | Ženska A
S spoštovanjem nad Nemke, proti Irkam šteje zmaga
»To je zasedba, s katero se lahko enakovredno kosamo! Gostje so favoritinje, saj so višje rangirane na lestvici Fife. A sem prepričana, da jih lahko premagamo. Da le odigramo tako, kot znamo,« optimizma ne manjka članici graškega Sturma.
22.10.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Četrtfinalna pričakovanja
Pokalna sreda prinaša tri odlične dvoboje. V Ljubljani in Velenju bo šlo za lokalni ponos, v Kidričevem pa bo na sporedu repriza lanske četrtfinalne srhljivke. Spoštovanje do nasprotnikov je čutiti na vsakem koraku, čakajoča lovorika pa dovoljuje tudi kanček predrznosti. Kakšna so pričakovanja glavnih akterjev?
22.10.2013 | Ženska A
"Privilegij je igrati z eno najboljših reprezentanc na svetu!"
Slovenke, vodi jih selektor Damir Rob, se bodo 26. t.m. pomerile z Nemčijo, 30. t.m. pa še z Republiko Irsko. Nemke prihajajo v Koper, Irke pa v Velenje. Slovenija je kvalifikacije začela z zmago na Slovaškem (1:3).
21.10.2013 | A
Aleksander Čeferin: Rezultat ni slab
Slovenska izbrana vrsta je po porazu v Švici sklenila s kvalifikacijami za SP 2014 v Braziliji. Slovenija je bila kljub slabšemu začetku kvalifikacij v igri do zadnjega in na koncu osvojila tretje mesto v skupini.
21.10.2013 | Pokal Pivovarna Union
Pokal Slovenije: Dva lokalna derbija
Udeležence slovenskega pokalnega tekmovanja, ki so se prebili v četrtfinale, že v sredi čakajo novi boji. V prvi tekmi četrtfinala se bosta ob 15. uri v Kidričevem pomerila drugoligaš Aluminij in Gorica, kasneje pa še ob 17. uri Olimpija in Domžale ter Rudar Velenje in Celje. V živo si boste na NZS.si lahko ogledali obračun iz Kidričevega, na TV Slovenija 2 pa obračun iz Velenja.
21.10.2013 | U15
Vučkić nadaljuje v dobrem ritmu
Predstavniki mlajših reprezentančnih selekcij Slovenije nadaljujejo z dokazovanjem v klubskih sredinah. Haris Vučkić je bil znova ključni igralec mlade zasedbe Newcastla, Blaž Vrhovec in Benjamin Verbić pa sta šokirala ljubljansko Olimpijo.
21.10.2013 | A
V Milanu slavijo Birso, v Salzburgu Kampla
Slovenski reprezentanti so jezo, nastalo ob neuvrstitvi na svetovno prvenstvo, stresli iz sebe kar v barvah svojih klubov. Valter Birsa se je po poškodbi vrnil z odločilnim zadetkom, načeti Kevin Kampl je podelil kar štiri asistence, Martin Milec pa je zabil dva gola in še dvakrat podal za zadetek.
19.10.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob na plus šest, tretji Aluminij
V 11. krogu druge slovenske nogometne lige je ključno vlogo odigral Aluminij, ki se je z zmago v Radomljah prebil na tretje mesto prvenstvene razpredelnice, posredno pa tudi Dobu pomagal do povečanja prednosti. Veržej in Šmartno sta se razšla brez zmagovalca, Šenčur pa je visoko odpravil Ankaran Hrvatine.
1
2
3
...
634
635
636
637
638
639
640
641
...
767
768
769

DELI NA