NACIONALNI NOGOMETNI CENTER BRDO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
PREDSTAVITEV

Ideja o izgradnji enotnega nogometnega centra je bila predstavljena že pred leti, ko je Izvršni odbor NZS na svoji 16. redni seji dne 12.04.2010 sprejel sklep o podpori aktivnostim pri realizaciji projekta izgradnje nacionalnega trenažnega centra Brdo, in je temeljila predvsem na želji po zagotovitvi visokih standardov za trenažne procese nogometnih reprezentanc Slovenije na enotni lokaciji.

 
ŠPORTNI KOMPLEKS NNC BRDO

Večnamenski športni objekt je del Nacionalnega nogometnega centra Brdo in nudi optimalne pogoje za trening številnim nogometnim ekipam. V neposredni bližini športnega kompleksa so tri brezhibno vzdrževana naravna nogometna igrišča, del objekta pa je tudi tribuna, ki sprejme približno petsto nogometnih navdušencev, zaradi česar je Športni kompleks idealen za tekme mlajših reprezentanc. Reprezentance imajo na voljo dve veliki in dve manjši garderobi, fitnes, masažne sobe, ne manjkata niti sodniško-trenerska garderoba in medicinska soba, v naslednjih mesecih pa bo pripravljen tudi wellness center, ki bo nudil dodatne možnosti svojim obiskovalcem.

 
UPRAVNA STAVBA NNC BRDO

Upravna stavba je novembra 2015 postala nov dom Nogometne zveze Slovenije. Srce stavbe predstavlja velik osrednji del, kjer se nahaja recepcija, poleg svetlih pisarn pa velik del pritličja predstavlja tudi konferenčna dvorana, ki lahko na različnih dogodgkih sprejme tudi do sedemdeset uporabnikov. Uporabna površina stavbe meri nekaj več kot 920 m2.

 

NNC Brdo

DELI NA