Nagradne igre

Poleg spodnjih pogojev veljajo za nagradne igre v organizaciji Nogometne zveze Slovenije tudi Splošna pravila in pogoji za nagradne igre v organizaciji NZS.

 

Nagradna igra »Fuzbal in šoping v Londonu« poteka na Facebook strani »Nogometna zveza Slovenije.«

Organizator nagradne igre je Nogometna zveza Slovenije, Predoslje 40a, 4000 Kranj (v nadaljevanju NZS).

Nagradna igra traja od 8. junija 2017 od 8:00 do 10. junija do 15:00.

NZS bo podelila nagrado, ki vključuje potovanje v London v organizaciji Nogometne zveze Slovenije, prenočišče v hotelu, kjer bodo nameščeni gosti NZS in vstopnico za ogled nogometne tekme Anglija : Slovenija, ki bo v Londonu na štadionu Wembley 5. oktobra 2017. Nagrada vključuje omenjen aranžma za dve osebi, vendar ne vključuje denarnega nadomestila za nakupovalni izlet v Londonu ali dodatnih izletov, ki jih imajo gostje NZS po programu.

Za sodelovanje v nagradni igri mora kandidat za nagrado všečkati Facebook stran »Nogometna zveza Slovenije« ter v komentarju objave označiti (taggati) osebo, s katero si želi na nakupovalni izlet in nogometno tekmo v Londonu, obenem pa se mora udeležiti tekme med Slovenijo in Malto, ki bo v soboto, 10. junija ob 18. uri na stadionu Stožice v Ljubljani. Nakup vstopnice za omenjeno tekmo ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Nagrada ni zamenljiva za drugo vrsto nagrade, izplačljiva v gotovini ali prenosljiva na tretjo osebo.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci NZS ali njihovi ožji družinski člani.

Dodatne informacije: urednistvo@nzs.si

DELI NA