21.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Na Ravnah uspešna promocija ženskega nogometa
Med udeleženkami je bila večina deklet starih med 5 in 12 let, z nogometom pa so se pobliže spoznale prav na ta dan. Pri tem so jim bile v pomoč igralke domačega kluba, ki so mladim nadobudnicam prikazale marsikatero nogometno veščino.
19.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V Kamniku v znamenju ženskega nogometa
Skupno se je festivalnega dne udeležilo 150 deklic in deklet, ki so se najprej dodobra ogrela, nato pa v različnih aktivnostih in pod vodstvom trenerk in trenerjev, ter pred lepim številom prisotnih obiskovalcev (staršev, sorodnikov, navijačev, ...), preizkušala znanje svojih nogometnih veščin.
08.05.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Slovenski otroci se veselijo že 12. Žogarije
Nogometna zveza Slovenije namenja veliko pozornosti zdravemu načinu življenja in primernemu razvoju za otroke in mladostnike preko različnih aktivnosti. Med slednje nedvomno sodi tudi projekt Žogarija, ki bo v sodelovanju s partnerjem Mercator d.d. potekal že dvanajsto leto.
07.05.2017 | Šolska športna tekmovanja
Trebanjke postale državne prvakinje
Na finalnem turnirju so sodelovale ekipe iz domače Osnovne šole Trebnje, Osnovne šole Solkan, Osnovne šole Vojnik in Osnovne šole Toneta Čufarja Maribor.
01.05.2017 | Igrišče
Ni ovir za ženski nogomet
„Take akcije, kot je Živi svoje sanje, pripomorejo k promociji ženskega nogometa! Pa tudi Rada igram nogomet, svoje dodajo pa tudi naše lastne akcije, ki jih izvajamo,“ je dogajanje v Novi Gorici pohvalila Bojana P. Kompara iz ženskega nogometne sredine Ajdovščine, kjer so v dobrih šestih letih sestavili in postavili uspešno nogometno zgodbo.
13.04.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Vrača se tudi Poslovna liga NZS
V soboto, 15. aprila, se bo po dolgem zimskem premoru ponovno pričelo dogajanje v Poslovni ligi NZS Koper in Poslovni ligi NZS Ljubljana, medtem, ko se prvi poslovno-nogometni izzivi na Štajerskem pričenjajo teden kasneje.
07.04.2017 | Šolska športna tekmovanja
Nedelja bo dala zmagovalca Nike Premier Cup
Konec oktobra so turnirji v Grosupljem, Kidričevem, Kopru in Krškem dali osmerico polfinalistov Nike Premier Cup, v prihajajočem vikendu pa bomo na igriščih Nacionalnega nogometnega centra Brdo dobili najboljšo ekipo v konkurenci nogometašev rojenih v letih 2003 in 2004.
07.04.2017 | Družbeni nogomet
Sobota in nedelja v znamenju dneva čistega športa
Nogometna zveza Slovenije in Slovenska antidoping organizacija (SLOADO) sta letos ponovno združili moči v svetovni kampanji "Play True Day" (Dan čistega športa). Play True Day je dan, namenjen promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Več kot 300 nogometašic igralo v Radomljah
Slavnostnih podelitev, ob zaključkih tekmovanj, sta se udeležili tudi selektorici kadetskih izbranih vrst Slovenije in Hrvaške - Tina Kelenberger in Tihana Nemčić. Slovenska selektorica je oba dneva pozdravila vse prisotne in se zahvalila organizatorjem za izpeljavo unikatnega turnirja na našem prostoru.
29.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Fair-play v nogometu, poslu in vsakdanjem življenju
Dijaki nogometnega oddelka Gimnazije Šiške so v ponedeljek obiskali Kinodvor, kjer so si v okviru festivala Kinotrip ogledali ruski film Igrišče, ki izpostavlja pomen fair-playa v družbi.
15.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V vrtcih zaživele nogometne urice
Nogometna zveza Slovenije je v šolskem letu 2016/17 pričela izvajati program Nogometni vrtci, ki je namenjen otrokom starosti 5 in 6 let. Novost se je odlično prijela, saj so nad možnostjo igranja nogometa v vrtcih navdušeni tako otroci, kot tudi njihovi starši.
09.03.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Rekordno v Radomljah
Tudi letos bodo marljivi nogometni zanesenjaki zbrani v ŽNK Radomlje organizirali zdaj že 6. tradicionalni Uki Cup. Ker je zanimanje ekip tako, bo letošnji turnir potekal v dveh dneh – med 18. in 19. marcem.
09.02.2017 | Nogomet za vse (splošno)
V Domžalah seminar za trenerje iz Regijskih centrov MNZ
V soboto, 4. februarja, je v športnem parku Domžale potekal izpopolnjevalni seminar za trenerje, ki delujejo v Regijskih centrih MNZ. Seminarja se je udeležilo 20 trenerjev, ki so predelali vsebine, namenjene spomladanskim treningom v Regijskih centrih MNZ za sezono 2016/2017.
10.01.2017 | Nogomet za vse (splošno)
Sestanek vodij mladinskih programov 1. SKL in SML
V prostorih Nogometne zveze Slovenije na Brdu pri Kranju so se na strokovnem posvetu zbrali vodje mladinskih programov klubov, ki tekmujejo v prvi slovenski mladinski in kadetski ligi.
23.12.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Srečanje trenerjev in vodij mladinskih programov
V skladu s sprejeto strategijo NZS 2020 kjer je bilo jasno opredeljeno, da je področje Mladinskega nogometa zelo pomembno so se v ponedeljek, 19.12.2016 na povabilo tehničnega sektorja NZS v Nacionalnem nogometnem centru Brdo zbrali vodje Mladinskih programov 2.SML/SKL ter trenerji NZS, ki delujejo v okviru programa Regijski centri MNZ.
02.11.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Pilotski turnir za dekleta U15
Ekipe so se pomerile vsaka z vsako, igra pa je potekala na vseh treh igriščih. Namen turnirja je bil preizkusiti igro 9:9 pri dekletih DU15, turnir pa ni imel nobenega tekmovalnega značaja.
01.11.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Naslovi v Ljubljano, Mursko Soboto in na Ptuj
Društvo Sožitje Maribor je v sodelovanju z NZS in Specialno olimpiado Slovenije organiziralo finale nogometne lige Specialne olimpiade Slovenije.
24.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
Sobota in nedelja dala polfinaliste Nike Premier Cup
Nogometni upi, ki so rojeni v letih 2003 in 2004, so se v soboto in nedeljo dokazovali na četrtfinalnih turnirjih Nike Premier Cup. V polfinale tekmovanja so se prebili Maribor, Mura, Brinje Grosuplje, Domžale, Krško, Veržej, Gorica in Triglav.
21.10.2016 | Šolska športna tekmovanja
Sobota in nedelja s štirimi turnirji Nike Premier Cup
Prihajajoči vikend bo spremljevalcem slovenskega nogometa znova ponudil nemalo užitkov. Ob številnih članskih dvobojih bodo na delu tudi mladi talenti, ki si po vzgledu vzornikov šele utirajo pot na velike nogometne zelenice. Sobota in nedelja bosta rezervirani za štiri četrtfinalne turnirje Nike Premier Cup.
17.10.2016 | Nogomet za vse (splošno)
Nike Academy Most Wanted: V London potuje Andraž Rant
V petkovem popoldnevu so zelenico v športnem centru Jama za Bežigradom zasedli mladi mojstri okroglega usnja. Najbolj pogumni nogometaši, stari med 15 in 20 let, so svoje znanje in sposobnosti dokazovali na dogodku Nike Academy Most Wanted. Prestižna zmaga je pripadla Andražu Rantu, ki bo svoje veščine dokazoval na finalnem izboru v Londonu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
13
14
15

DELI NA