print header
print 30.07.2012 - Grassroots

Nogometni avtobus na Vranskem

Nogometni avtobus na Vranskem

Otroci so naša prihodnost in tega se vedno bolj zavedamo tudi v nogometu. Vedno več je dejavnosti za najmlajše še posebej izvirne pa se dogajajo med počitnicami. Marjan Kozmelj in Marija Satler na Vranskem sta se domislila prav posebnega Nogometnega avtobusa, kjer se je ob nogometni vsebini dogajalo še marsikaj drugega.

Tudi na Vranskem dobro delajo z mladimi nogometaši. Čeprav so manjše okolje pa to ne pomeni, da tudi pri njih ni dobrih nogometašev. Za to so "krivi" nogometni zanesenjaki, ki skrbijo, da se otroci v tamkajšnjem nogometnem klubu dobro počutijo in so deležni kvalitetnih nogometnih programov. Eden prav posebnih je Počitniški nogometni avtobus, kjer se dogaja veliko. Poleg nogometa, ki je seveda osrednja dejavnost pa so otroci spoznali osnove varnosti v prometu in si ogledali center varne vožnje na Vranskem. Naučili so se tudi nekaj španskih besed, plezali po plezalni steni in še bi lahko naštevali.

Nogometni avtobus je "vozil" že tretje leto zapored in glede na navdušene otroke in njihove starše bo vozil tudi v prihodnjih počitnicah. 5 trenerjev in 4. strokovni sodelavci za dodatne vsebine je dokaz, da so se organizatorji dobro pripravili na vsebino in otrokom priredili odlično počitniško vsebino. Obema organizatorjema tako vodji kampa Marjanu Kozmelju kot organizatorki Mariji Satler pa gredo čestitke za izvedbo saj nam mora biti vsem jasno, da je prihodnost tudi nogometna odvisna od grassroots vsebin, ki so namenjene našim najmlajšim.

Tekst: RK/NZS
Foto: Marija Satler Sorodne novice: Nazaj